Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezbiustna

Zrobilibyście sobie operacje powiekszenia piersi gdybyście prawie nic nie mieli?

Polecane posty

Gość Bezbiustna

Mam bardzo male cycuchy- prawie wcale ich nie ma. Co byscie zrobili gdybyscie byli w takiej sytuacji- zrobilibyscie operacje plastyczna czy zostalibyscie przy mega grubych push upach?

Gość loolipopopo
gdybym miala pieniadze i naprawde zle sie czula az ztym i nie byloby przeciwwskazan.. czemu nie?:)

Gość wrzuć zdjęcie oblukamy

Gość bebebo
gdybym miała małe piersi i kompleksy z tego powodu, a byłoby mnie stac na operację, to w sumie czemu nie, zwłaszcza, że mam trochę biustu w nadmiarze i chętnie bym się nim podzieliła.

Gość rthaerhbaetq
hmmm ...... ja bym zrobila. czemu by nie, jesli sa mozliwosci. oczywiscie nie zrobilambym wielkich balonów, tylko tak, zeby miec normalnego rozmiaru piersi.

Gość wwrrr
taka mala uwaga: jako ze, jak przypuszczam, piszesz do kobiet [nie slyszalam jak zyje], uzywaj moze rodzaju zenskiego do tego typu pytan?

Gość Tomaszekk
No jeśli nie ma przeciwskazań medycznych, to każda dziewczyna powinna zrobić sobie cycuszki, no przynajmniej do C te co nic nie mają i do D pozostałe. Podobno max można tylko o 3 rozmiary, ale nie wiem napewno.

Gość bebebo
gdybym miała małe piersi i kompleksy z tego powodu, a byłoby mnie stac na operację, to w sumie czemu nie, zwłaszcza, że rozważam poważnie odwrotną operację(pomniejszenie) bo mam trochę biustu w nadmiarze i chętnie bym się nim podzieliła. tak miało byc, nie wiem czemu się całe nie wysłało... ;)

Gość Derokier
Nie, nie zrobilabym.

Gość Tomaszekk
Na zastrzyki szkoda czasu, pieniędzy i bólu. Jak już robić to tylko sylikonki. www.szukamtancerek.wizytowka.pl

Gość ja też nie mam cycków
w dodatku mam pieniądze na operację, mogłabym ją zrobić. Ale nie chcę. Bo to beznadziejne:O Po co mam się okaleczać i w miejsce moich mikrych cycków wkładać w klatę jakieś wory>?:O Czy kogoś będzie pociągać torba zaszyta pod skórą?:O Bo ja bym sie z tym nie czuła dobrze. Poza tym zawsze, ZAWSZE widać blizny, chociażby nieduże. A operacja nie jest na całe życie, kiedyś trzeba wymienić te implanty, poprawić itd. Trzeba być naiwnym, żeby myśleć, że przez 50 lat życia będą te cyce wyglądac tak samo:O I co? Mam wyglądac tak jak chciałam przez 10 lat, a potem uz do piachu? Co zrobię potem, jak cyce się rozejdą, zgranulują jak u Pameli, poobsuwają jak u Tori Spelling? W ogóle gdyby pieniądze i operacje mogły załatwić wszystkie problemy, to gwiazdy holiłudu nie wyglądałyby tak: http://www.trendz.pl/files/imagecache/wide2/files/gallery_5845_nieudane%20operacje%20plastyczne.jpg http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/donatella-versace-bikini-03%7E0.jpg http://uroda.onet.pl/_i/galeria/nieu/03.jpg http://uroda.onet.pl/_i/galeria/nieu/05.jpg :O

Oczywiscie ze zastrzyki to BZDURA, ja poczatkowo marzyłam o zastrzykach. Dr wybił mi to z glowy, powiedział ze implanty lepsze. Po 1 Macrolane (zastrzyki) mało powiekszaja, a sa dobre gdy sie ma fajny biust ale mało jedrny. W dodatku to schodzi po roku;) czasem wczesniej. 15tys za Macrolane, a 12 tys za implanty. Prosty wybor.

Gość AaliyahHaughton
nie, akurat jestem posiadaczką małych cycków ;) dobrze mi z moimi cyckami, nie były nigdy problemem z kontaktami z facetami, nie wyobrazam sobie dac sie kroic żeby podobac sie innym, ale rozumiem kobietki którym zle z małymi cyckami i decyduja sie na operacje ;) Spójrzcie na Keire Knightley czy Gwen Stefani, Kate Hudson wzystkie maja małe piersi, bardzo małe a i tak króluja w rankingach najpiekniejszych kobiet :)

Gość ja też nie mam cycków
A ty tomaszek sam sobie zafunduj sylikonki, wiesz, jaką będziesz miał uciechę?:) Cyce do macania, kiedy tylko chcesz🖐️ Dodam, że mam na serio małe cycki i większe bardzo by poprawiły mój wygląd. W dodatku jestem starą, samotną, sfrustrowana dziewicą:classic_cool: Ale wolę taka zostać, bo taka po prostu jestem, niż się rozpaść i udawać jakąś seksbombę z plastiku:O