Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok_w_galotach

Polki TYJĄ!!! Na ulicach same tłuste balerony

Polecane posty

Gość szok_w_galotach

... aż żal patrzeć ... opamiętajcie się idzie lato !! Jak widzę dziewczynę w spodniach, w które wbiła się chyba na siłę, krótka obcisła bluzeczka a po bokach nad spodniami wałki póbuja się wydostać.... Polki staja sie bezgustownymi tłustymi symbolami fast foodów ;/ zal na was patrzeć ..

Gość szok_w_galotach
Panowie zaganiajcie swoje kobyłki do cwiczeń, zamykajcie im lodówki... dbajcie o nie, skoro one same nie potrafią..... ;((

Gość wwrrr
uwazam takie topiki za idiotyczne, ale tez ostatnio zauwazylam duzo obcisnietych ubraniami kawalkow tluszczu ;) moze chociaz nosmy, dziewczyny, swoj rozmiar, he?

Gość madziattt
niestety to prawda,spodnie biodrówki,brzuch na wierzchu,wałki tłuszczu bokmi sie wylewają :0

Gość wwrrr
inna sprawa, ze spodnie inne niz biodrowki teraz ciezko kupic a zreszta, to ich [czy tam nasza, przeciez 'same tluste balerony' na ulicach] sprawa, jak sie ubieraja, i czy sa grube, chude, czy normalne, one sie maja czuc z tym dobrze, nikt inny :P

Gość szok_w_galotach
niby czemu głupi temat... uraziłam cie szczerością ;/ to jak wyglądamy ma znaczenie dla naszych facetów.. czy i jak pociagamy... faceci są wzrokowcami i uwielbiają, szczupłe opalone wysportowane zadbane ciałka... nikt nie chce się kochać z hipopotamem.... tłuściochów coraz więcej... po prostu o siebie nie dbamy, a kiedyś byłyśmy uważane za najpiękniejsze i najseksowniejsze w Europie... Teraz gonimy tłusciochy ze stanów

Gość wwrrr
glupi temat, bo idiotycznie generalizujesz, bo to bezcelowe narzekanie, wreszcie dlatego, ze Twoje niby rady dla facetow sa bezsensowne, a wyzywanie od baleronow do niczego nie prowadzi; wreszcie, jesli mojemu ewentualnemu facetowi przeszkadza moj tluszcz, to niech mnie rzuci w cholere i szuka szczuplej. Ja chce wygladac dobrze dla siebie, nie dla faceta, czy tym bardziej dla Ciebie

Gość 24letnia dziewica
zrozumialabym jakby ten temat zalozy facet, ale jak baba chce zeby innne baby na ulicy wygladaly lepiej to znaczy, ze jest lesbą :o 🖐️

Gość wwrrr
ano wlasnie, tez myslalam, ze to facet, w dodatku prowokator ;) choc, jak pisalam, sama zauwazylam sporo tluszczu ostatnio

niestey musze przyznać ów osobie, która załozyła topic rację, że na ulicach same balerony sama nie należę do odsób szczupłych ale wszystko w granicach normy jest. po zimie zawsze coś przybędzie.. ale do momentu założenia krótkich spodenek i koszulek na ramkach zrzucam balast NARODZIE WSTYD I HAŃBA!!!!!] spójrzmy na siebie

Gość wwrrr
senioritka, zaprzeczasz sobie sama wlasciwie ;) niby zrzucasz balast na wiosne, ale nadal same balerony na ulicach [po raz kolejny zwracam uwage na to eleganckie slowo], wiec sila rzeczy jestes jednym z nich

Gość wwrrr

O kurcze, dziewczyny! No brak słów. Cóż....juz parę lat temu słyszałam, że to dziewczyny sobie same stwarzają problemy,a nie faceci. Świętą prawdę miała wtedy ta osoba. Przykro mi, może tu was zaskoczę,ale widuję wielu fajnych facetów,ktorzy chodza z grubszymi dziewczynami,a nie z zadnymi smuklymi,wysportowanymi, czy jak tam jeszcze nazwiecie. :) Pozdrawiam,milego dnia zycze! Ide na rower:D

ja sie już wyjeździłam na tym rowerku. hmmm co do postu moze to i prawda ale inaczej by te dziewczyny wyglądały nosząc własciwy rozmiar ubran a nie 3 numery zamałe

Gość szok_w_galotach
nie jestem facetem, ale tez nie i lesbą.... wrr jeżeli Ciebie cos boli to sorki... mam ale do wygladu polek, bo jestem dietetyczka i widze z jakimi problemami borykaja sie kobiety, które do mnie przychodzą, w większośc przypadków juz ich 5 letynie dzieci wyglądają jak małe spaślunki z lodami w lewej raczce a z kebabem w drugiej. Poza tym obracam sie w towarzystwie przyjaciół mężczyzn i słysze takze ich narzekania, ze na początku ich kobiety były super seksowne a teraz pozapuszczały się z natury wiem, ze lepiej nie działa nic niz zimny prysznic... moze i TY SPÓJRZ W LUSTRO I RUSZ SIE NA SWIEŻE POWIETRZE albo pocwicz zamiast to 4 litery wozić przed kompem i pisac o seksie, którego sie nie ma ... schudniejsz to i wiecej facetow sie za toba obejrzy i bedziesz miala tego seksu wiecej i zamiast siedziec na forum bedziesz sie bawic z facetem w lozku

a ja zgadzam się z autorką. A najdziwniejsze jest to, że im młodsze są właścicielki biodrówek, tym więcej z nich się wylewa:( Jeśli do tego jeszcze dorzucić samozachwyt takiej panny....:( Gdyby to sadło było chociaż przykryte dłuższą koszulką! Jestem kobietą i słabo mi sie robi na widok starganych gumek od stringów, wystających rowków oraz innych nieapetycznych widoków.

Gość pan patafian
coraz więcej wysoko przetworzonej żywności + brak ruchu = złoooo :P no i na kobietki szybciej tłuszczyk wchodzi

Gość szok_w_galotach
pan patafian ale taka kolej rzeczy warto zmieniać... Wiecej randek na rowerach niż w kfc z fastfoodem i cola, albo jakis pikniczek na lace itp.

złe nawyki zywieniowe to jedno, brak normalnych ubran w sklepie to 2. a zapuszczenie sie kobiety to 3 czy pani koledzy niewpadli na to ze 20 letnia kobieta ma inne ciało niz 40?

a tak wogole ja jestem okrogła a niejem wogole fasfudów zadko jadam mieso jadam zazwyczaj wazywa a i tak jestem okrogła codzinni 10km na rowerku i co niewidac tego pomnie. tyle ze ja mam duzo energi. a niechciała bym wazyc 40kg przy wzroscie 160cm

Gość elike23
polki do siłowni !!!!!!!!ale tylko pod warunkiem, ze faceci tez beda dbac o siebie ps mogliby jescze myc sie czesciej, robic jakos fajna fryzurke, nosic modniejsze ciuchy(nie powycierane spodenki z bluza rodem z prl)

Gość szok_w_galotach
ale tu nie chodzi o 40 letnie kobiety ... tylko o 20paroletnie ;0 mam 27 lat w dietetyce siedzę od 5 lat i pomogłam nie jednej kobiecie, ale ostatnio przechodze nawałnice kobiet i mężczyzn... zblizaja im sie okazje, za miesiac za dwa , sluby i chca zrzucic raz dwa... ogólnie smutny obraz rzeczywistości ;) nie chce tu nikogo obrazic ale czasami kobiety zwierzają mi sie z różnych przykrych histroii sa tez takie, które utraciły partnerów, bo straciły to cos w sobie do póki kobiety nie przestaną mysleć jak wrr czyli" jak mu sie niepodoba, ze przytyłam to niech se szczuplejsza znajdzie" to z polska w tej kwestii bedzie coraz gorzej...

Gość pan patafian
@szok_w_galotach: właśnie cola, cukru do czorta o ludziska piją to jakby to była oligoceńska rowery - daj spokój, widzę często tych niedzielnych rowerzystów podczas moich wieczornych przebieżek, ot takie przejechanie się to niewiele daje

co do tego tycia, to ja też jestem takim przykładem 4 lata temu gdy zaczełam chodzić z moim obecnym narzeczonym ważyłam 10kg mniej, czli 64kg przy wzroście 173cm i było super teraz mam 74-75 kg i fakt nie podoba mi sie to za bardzo, ale lubie siebie, tym bardziej że mój narzeczony akceptuje mnie w 100%, a przyczyną mojego przytycia były źle dobrane tabletki anty i to że zamieszkałam w Anglii. No i źle się z tym nie czuje dlatego, że mój M też przez ten czas przytył 10kg :D No ale ja niestety nie mam silnej woli, lubie jeżdzić na rowerze ale z kimś, a niestety nie mam z kim. No wiem wiem dla chcącego nic trudnego, ale ja nie mam silnej woli, nawet tak ważny dzień jak ślub mnie nie motywuje do schudnięcia, chyba dlatego że aż tak bardzo mi to nie przeszkadza:D

Gość szok_w_galotach
elike23 i tu ździwko... tendencja u mnie w gabinecie jest odwrotna.. więcej panów niż pań... to samo zauważam na basenie.. więcej jest na nim mężczyzn niż kobiet... stałysmy się leniwe.. ;(

Gość pan patafian
@elike23: faceci o wiele częściej uprawiają sport skarbie, a niemycie się odeszło do historii chyba że mówisz o robotnikach budowlanych @półka: http://www.sfd.pl/ tu znajdziesz ciekawe rzeczy, 10 km hmmm :)

Gość samuelski
bzykalem w zyciu z 60 panien ale zadnego kaszalota ... najciezsza miala 63 najlzejsza 39 kg

Gość samuelski
chyba bym sie zrzygal przy jakims tlusciochu :o

Gość wwrrr
Czego Ty autorko chcesz ode mnie? Przeszkadza Ci, ze nie zalezy mi na tym, zeby sie podobac facetom, tylko sobie samej, i ze dopoki MNIE moje cialo nie przeszkadza, nie mam zamiaru nic z tym robic dla faceta czy facetow? Wybacz, moze dla Ciebie jest problemem to, ze Polki przestaja byc uwazane za ladne, mnie to absolutnie nie obchodzi. Denerwuje mnie za to Twoje glupie, do nicczego nie prowadzace obrazanie ludzi i generalizowanie, a przeciez juz w pierwszym moim poscie przyznalam Ci racje, ze widze coraz wiecej grubszych dziewczyn. "chce tu nikogo obrazic" no niestety, juz w nazwie watku obrazasz, i to akurat nie mnie