Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maryna 27

ból pod prawą pachą

Polecane posty

hej dziewczyny. Odczuwam dziś lekki ból pod pachą, jak dotykam albo ruszam ręką. Qrcze i nie wiem co to znowu może byc :(

Gość aneta 123
moze masz powiększone węzły chłonne. Jak jesteś tuż po miesiączce to zbadaj sobie piersi, jeśli coś niepokojącego wyczujesz zgłoś się do ginekologa

Gość aneta 123
Ups to nic innego nie przychodzi mi do głowy poradź się ginekologa przy najbliższej wizycie. Życzę powodzenia.

Gość Aoife
Poradź sie swojego lekarza ale to nie musi być nic groźnego. Czasami nawet lekkie przeziebienie, zakażenie wirusowe a nawet skaleczenie może powodować lekkie powiększenie wężłów chłonnych.

kurcze to idź do gina albo nawet do zwykłego lekarza niech ci pomaca co ci niby mamy napisać? bo ja mogę ci napisać, że mojej bratanicy właśnie w ciąży rozwinął się rak piersi, jeśli to cię pocieszy

no dzieki za pocieszenie :( liczyłam że raczej ktoś napisze że to normalne :( ale znając moje szczęście to bedzie to co najgorsze :(

na pewno będzie normalne ale kto ci tu może napisać czy na pewno? po prostu sprawdź to a będziesz spokojna jakby moja bratanica sprawdziła, to może dzisiaj miałaby pierś też jej wszyscy mówili, że normalne a ma zaledwie 26 lat...

Rafinka może nie wypowiadaj sie za wszystkich? Oczywiście że pójdę do lekarza ale pewnie zaóważyłaś że dziś jest niedziela? A ja niestety się denerwuję więc pytam, bo zdaje się że po to jest to forum.

no to właśnie ci odpowiadam nie zaznaczyłaś, że zależy ci tylko na optymistycznych odpowiedziach

to i ja się przestraszyłam, chociaż u mnie już po porodzie i karmię piersią. da się jakoś samej zbadać?