Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napaleon

Stracic dziewictwo z prostytutka

Polecane posty

Gość napaleon

Wiem ze to glupie i pewnie zaraz zostane rozjechany. Ale mam 22 lata i chce to zrobic bo juz wyrobic z ta mysla nie moge. Znalazlem w internecie oferte 18 letniej exluzywnej pani, jest poprostu niewiarygodnie piekna:D, ale mam pytanie czy warto jej mowic ze jestem prawiczkiem czy nie? moze potraktowala by mnie jakos inaczej? 30 min jak na pierwszy raz wystarczy? a jesli skoncze w 3 min to co mam zrobic z reszta czasu?

Gość wróżka dobroradzka
jesli skoncze w 3 min to co mam zrobic z reszta czasu? Możecie coś razem upichcić :classic_cool:

Gość śliwkarobaczywka
jak skonczysz w 3 minuty to moze uda ci sie jeszcze raz miec erekcje w tych 30 minutach .. I zdarzysz ja wziasc drugi raz ..

Gość śliwkarobaczywka
zwykle jednak dwa razy bierze sie prostytutke gdy idzie sie na 1 godzine ... W ciagu 30 minut nie jest łatwo miec ponownie erekcje

Gość napaleon
a te znizki to neserio?

Gość napaleon
wiem ze zadaje glupie pytania ale czy z takimi sie wlasciwe rozmawia?? haha co mam jej powiedziec?

Gość fdssdfsd
nie jej nie mow .. Mozesz wypic troche wina na pewnosc siebie .. JAk bedziesz zestresowany to nie utrzymasz erekcji ,,,

Gość napaleon
ten sam rocznik widze:) nie widze na horyzoncie żadnych perspektyw na wielka milosc, wiec na co mam czekac? w pewnym wieku czlowiek sie zaczyn tego wstydzic, przynajmniej ja. Wszyscy sie rozpisują ze to takie wspaniale i przyjemne:P wiec czemu ma mnie to omijać. moze i żenada w taki sposo jak ja planuje, ale jednak zawsze będzie zaplanowane a nie przypadkowo z kimkolwiek popijaku ooooo i tyle powiem

Gość napaleon
jeszcze tylko dodam ze wlasnie jestem przystojny tylko ze niesmialy strasznie

Gość Ninfomanka
Żałosne!!! Ale jeśli już chcesz to koniecznie zrobić, to powiedź jej wcześniej, bo i tak się zorientuje. Jak skończysz w 3 min, to się ucieszy, bo dla niej to mniej pracy. Zawsze możesz poprosić ją, żeby przez reszte czasu powiedziała Ci jak na przyszłość pieścić kobietę, żeby i ona miała trochę przyjemności z tego ;P No i pomyśl jak się poczujesz, gdy kiedyś Twoja dziewczyna spyta się jak straciłeś prawictwo i co jej będziesz w stanie wtedy odpowiedzieć...

Gość napaleon
ale czemu nie moge sie pytac?, wiem ze bede strasznie zaklopotany i nie wiem czego sie spodziwac

jezu gdzies ty sie uchował z tymi pogladami. a jak straci dziwewictwo z cichodajka to tez bedzie to nosił w sobie całe zycie

Gość fdsero
wiec ja bym ci dal inna propozycje .. JAk osiagniesz 30 lat i nie bedziesz miec laski to idz na dziwki .. Wydaje mi sie ze teraz to jestes jeszcze za mlody.. Chociaz z drugiej strony prawda jest taka ze jesli stracisz prawictwo z dziwka to moze bedziesz bardziej smiały do kobiet .. Wiec to tez nie jest najgorsza decyzja. SZczegolnie ze jak twierdzisz jestes niesmialy ..' Moze cie oniesmielaja dziuury .. Jak zaliczysz jakas ddziure to nie bedziesz mial w sobie tyle niesmialosci i w koncu poderwiesz jakas laske .

Gość fdsero
ja mam 26 lat i jestem prawiczkiem .. I nie mysle jeszcze isc na prostytutki .. Zobaczymy co przyszlosc pokaze .. MOze kiedys , ale na razie nie mam odwagi jakos ..

Gość napaleon
wiec moja sytuacja wyglada mniej wiecej tak ze jestem troche zdziwaczaly co za tym idzie nie licze zbytnio na poznanie jakiejs dziewczyny na stale, wiec z mojego czyn w przyszlosci raczej tlumaczyc nikomu sie nie bede musial. A nawet jesli to mnie bardziej by smieszylo to ze w wieku np 30 lat przyznaje sie swojej dziwczynie z tego ze jestem prawiczkiem i niewiem jak sie do niej zabrac

Gość Ninfomanka
A to Ty liczysz na to, że nagle jak się rozprawiczysz, to wciągu tych 30min u prostytutki staniesz się bogiem seksu? Dobre sobie!!! Hahahaha

Gość SsssEXPERT
napoleon, posluchaj mistrza :D po pierwsze, kazdy jest inny. Dla jednego stracenie cnoty z panienka za kase to nic takiego, dla innego kac moralny, wyrzuty sumienia itp masz 22 lata wiec powineines zamoczyc wreszcie ja sam zrobilem to majac 23 lata, prostytutka za granica w hotelu, ona byla super, tak sie jakims cudem trafilo, choc wcialem ja z gazety ogolnie jednak polskie anonse erotyczne to czesto sciema, lub naciaganie. Panna moze byc sexi na zdjeciach a w realu paszczur. albo inna panna. albo.. ta slodka panna lezaca jak kloda, i mowiaca \"nie dotykaj mnie tam\" wejdz sobie na forum garsoniera com pl o ile dobrze pamietam, tam masz obiektywne opisy prostytutek posegregowane wedlug miast, wieku itp... mowie Ci, to caly swiat skryty jest na tym forum ale moze lepiej zebys znalazl sobie jakas lale co szuka sponsora, na czacie, na eamore.com.pl lub na ... kafeterii :P umow sie z taka na 3-4 spotkanka, nie bedzie to wowczas profesjonalna prostytutka, a pozatym, 3-4 spotkania, to juz sie czegos naucysz, bo jeden raz to mozesz sie spuscic w 2 minuty, albo moze ci nie stanac...

Gość lolxd
sponsoring raz ze wyjdze troche drogo:( a dwa ze tu juz trzeba troche wiecej inwencji, raczej nie dzieki za to forum faktycznie moze trzeba lepiej poszukac:) ta co pisałem to na dwóch róznych portalach tego typu była, na jednym były również komentarze od jej klientów > wyglada wszystko ładnie pieknie:)

Gość SsssEXPERT
nie wiem gdzie byly te Twoje komentarze, ale komentarze na odlotach za zawsze pozytywne

Przystojny jesteś? Jak wyglądasz i gdzie mieszkasz? :P

Gość żal.com.pl

Gość napaleon
jesli nie masz konkretna oferta sexualna to nie wyputuj:D:P

Gość czekaj na ta wlasciwa
ja nie polecam, sam skorzystalem i do dzisiaj mam wyrzuty sumienia. co pozniej powiesz swojej przyszlej zonie? bedziesz sie czul dobrze z taka przeszloscia?

Gość ja poszedłem do burdelu
w wieku 30 lat i bylo to 16 lat temu. Nigdy nie musiałem mieć z tego powodu wyrzutów sumienia, bo tak jak wcześniej nie miałem żadnych poważnych związków z kobietami, tak i potem też nie. Jedyne, co mnie w tym wszystkim uwiera, to fakt, że jestem człowiekiem tak bardzo emocjonalnie i psychicznie ułomnym, że nie stać mnie na normalne relacje uczuciowe i seks z kobietą. A takie przypadki, jak mój, zbywa się stwierdzeniem, że to żenujące i żałosne.

ja poszedłem do burdelu - i niestety nie rozwiazesz tych problemow chodzeniem do burdelu bo one od takiego czegos sie rodza. tez mialam podobne problemy. do zalozyciela topiku - skoro w wieku 22 lat musisz placic za seks to co bedzie dalej? co bedzie za 10 lat jak dalej bedziesz sam? wezmiesz kredyt zeby regularnie uprawiac seks? nie mowie tego zlosliwie, serio. po prostu... jak ty to sobie wyobrazasz?

Napaleonie! Jeśli jesteś zdecydowany płacić za seks, to zdecydowanie radzę poszukać oferty kobiety nieco bardziej doświadczonej - starszej. Od takiej pani nauczysz się o wiele więcej i będzie to dla Ciebie przyjemniejsze. Uwierz mi 18-latki nie wiele wiedzą o seksie bo tak naprawdę nie znają swego ciała - swej kobiecości. Wyglądają owszem kusząco i ładnie kręcą tyłkiem ale to wszystko... Tak mi się przynajmniej wydaje ;)

Gość uperepep
podnosze gdyż również o tym myślę ummm mam prawie 21 lat i tez o tym myślę by spotkać się z jakąś divą :D wiem wiem młody jestem i jeszcze wszystko przedemną i powinienem czekać. . .. tak , tylko że pewno będe czekał rok , dwa - dziesięć i i tak nie będe miał dziewczyny :( więc po co tracić czas i się zadręczać tym że się jest ykhym ( nie lubię tego słowa :P ) prawiczkiem :o jak za ok 200 zeta można umówić się z ładną laską tylko że mam generalnie dylemat. . . bo wolałbym się spotkać z taką panną ok 30 lat tyle że tak przynajmniej ja myślę :) że z taką starszą to większe ryzyko złapania jakiegoś syfa :o a jak by upolować taką 18 która dopiero zaczyna. . . tyle że ta z kolei nie ma doświadczenia. .. ehh no i tu jestraczej mój dylemat :( anyway myślę że najwyższy czas iść i zrobić to , za kasę. . . trudno wyrwac żadnej dziewcyny nie umiem, nawet na "blacharę" raczej nie mam szans :( nieumiałbym nie wiem jak się z takim typem dziewczyn obchodzić :o prz€jebane po prostu :( jedyna szansa to spotkanie z divą ;) _______________________________________________ Max from Tarnów :o

Gość
znow pisze jakas lajza