Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

Wybieramy Króla Kafeterii

Polecane posty

Moje czasy na Kafe przeminęły z Jarkiem_84 :D , ju tu nie jestem potrzebny :classic_cool:

Gość czy będziecie sumować
głosy jarka i cezara , przecież to ta sama osoba :D

ja głosuję na komiczne :D mam pytanie kto został królową kafeterii?:D

Jarek_84 to mój projekt , a ja byłem projektem pewnej kobiety z Kafe , tylko ona nie umiała sie mną obsługiwać ' Nie, jestem mądzrejszy niż On nie jestem padalcem :classic_cool:

🌼 Król Kafe - wybieramy 🌼 wybierają czarne niki z min kilkudziesięcioma postami kandydatury ----- sash---------------------------------4 głosy ---lider A mi kabel USB-------------------- 2 głosy przedłurzacz orgazmów ------ 2 głosy Jarek_84 --------------------------2 głosy bmblondyn-------------------------1 głos Brzydki Niski Beznadziejny ---1 głos Juliusz Cezar---------------------1 głos komiczne--------------------------1 głos -----------------🌼 -------------------------------

No ja przecież żartuje nic takiego nie ma :) Na mnie jeszcze Lady Love będzie na pewno głosować :D:D:D

ej a mój głos na siebie się nie liczy? :o ps. głosuję na a mi kabel usb ❤️ kocham go! :D

Królową Kafeterii została setunia 2 miejsce -pśp 3 miejsce - Lusesita 4 miejsce - jania wzór do naśladowania

Gość za to ty jedyna nieprawdziwa
:D

🌼 Król Kafe - wybieramy 🌼 wybierają czarne niki z min kilkudziesięcioma postami kandydatury ----- A mi kabel USB-------------------- 4 głosy sash---------------------------------4 głosy przedłurzacz orgazmów ------ 3 głosy Jarek_84 --------------------------2 głosy bmblondyn-------------------------1 głos Brzydki Niski Beznadziejny ---1 głos Juliusz Cezar---------------------1 głos komiczne--------------------------1 głos ----------------🌼- -------------------------------

aliksandro czy mozna glosowac na wiecej niz jedna kandydature ? jesli tak to : a ja wygrałem życie/BNBeznadziejny psedłonim pudel z rodowodem BMBlondyn MałoStanowczy jesli nie to oddam głos na Cartoon Network, urodziny miał niedawno :classic_cool:

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

można podać różne kandydatury ale nie głosować dwa razy na jednego a ja wygrałem życie to to samo co BNBeznadziejny ?

🌼 Król Kafe - wybieramy 🌼 wybierają czarne niki z min kilkudziesięcioma postami kandydatury ----- A mi kabel USB---------------------- 4 głosy sash----------------------------------4 głosy przedłurzacz orgazmów -------- 3 głosy Jarek_84 ---------------------------2 głosy Brzydki Niski Beznadziejny -----2 głosy bmblondyn--------------------------2 głosy Wielbiciel 70B----------------------1 głos Cartoon Network-----------------1 głos realista-----------------------------1 głos nie kumam -------------------------1 głos Juliusz Cezar----------------------1 głos komiczne---------------------------1 głos psełdonim -------------------------1 głos pudel z rodowodem---------------1 głos MałoStanowczy-------------------1 głos ---------------- 🌼 -------------------------------

roztrzygnięcie w połowie maja 15 albo 18 jak będzie remis to dłużej sie poczeka