Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

Wybieramy Króla Kafeterii

Polecane posty

Co za kretynki glosuja na złotego? ktos kto nazywa kobiety kurwami, cipami itp. mialby nim zostac:o:o:o Głosuje na Kabla 🖐️

pozwolę napisać do a mi kabel USB zapraszam na temat SiteczkoD.parę minut.wystarczy.:classic_cool:

jak kobieta nie rozumie po dobroci to się zmienia ton :classic_cool:ty możesz jeździć językiem po jej poszarpanym anusie , ja nie muszę 😴

czy ktos Cie pytał o zdanie,głosuj na swojego i wyluzuj!to tylko zabawa :)

a mi kabel USB ostatnie pytanie zadałem bardziej retoryczne bo wierzę ,że sie nie pomyliłem.:classic_cool:

Gość
*Ktosik* Co za kretynki glosuja na złotego? ktos kto nazywa kobiety k**wami, c*pami itp. mialby nim zostac Głosuje na Kabla PIER.DOL SIĘ SZMACIARZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

🌼Król Kafe - wybieramy 🌼 OSTATNIE NOTOWANIE kandydatury ----- A mi kabel USB---------------------- 14 głosów Wielbiciel 70B-----------------------6 głosów Jarek_84 ----------------------------6 głosów sash----------------------------------5 głosów przedłużacz orgazmów --------- 5 głosów Myrevin-----------------------------4 głosy Brzydki Niski Beznadziejny -----3 głosy bmblondyn--------------------------3 głosy Juliusz Cezar-----------------------2 głosy prawiczek i kropka 1987---------2 głosy Złoty--------------------------------2 głosy bywalec1----------------------------1 głos Cartoon Network-----------------1 głos realista-----------------------------1 głos nie kumam -------------------------1 głos komiczne---------------------------1 głos psełdonim -------------------------1 głos pudel z rodowodem---------------1 głos MałoStanowczy-------------------1 głos marysia i jej wcielenia-----------1 głos mmm757----------------------------1 głos --------------- 🌼 - ------------------------------- Oświadczam że głosowanie jest zakończone :-) wyniki plebiscytu---------- KRÓLEM KAFETERII ZOSTAŁ-------------- ------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------- ----🌼 a mi kabel USB 🌼---------------- --------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------- a mi kabel USB zasiadł na tronie obok Królowej Kafeterii setuni a mi kabel USB wygrał bezkonkurencyjnie -jest najbardziej lubianym nickiem przez kobiety i kolegów z kafe (większość) ---------------🌼--------------------------------------

Gość Wniosek o unieważnienie
Wnoszę o unieważnienie wyborów :D W poście z 18:59 prowadząca głosowanie podała informacje, że ''roztrzygnięcie w połowie maja 15 albo 18 jak będzie remis to dłużej sie poczeka'' czym wprowadziła w błąd forumowiczów np mnie, które sądziła, że zdąży zagłosować a nie zdążyła, bo nagle 9 maja ogłoszono zakończenie konkursu. Podpisano: forumowicz ;) :classic_cool: :D

kadencja trwa do odwołania :-P wszystko jest dobrze większość czarnych nicków chcących brać udział w plebiscycie już zagłosowała i niepotrzebnie było wydłużać

Ja nie zagłosowałam :( 😭

[zgłoś do usunięcia] Wniosek o unieważnienie Ja nie zagłosowałam 😭:D:D:D:D:D:D:P:D:P:D:P:D:P:P

desznik09 - Co tak cieszysz się :D

Ona jestem :) I nie złoszczę się. Spójrz na mój post, kończy się ;) :classic_cool: :D

poniewaz cisza wybrcza minela moge cos powiedziec :) dziekuje za wyrazy sympatii z waszej strony dla mojej osoby :) hmmm czy ta korona musi byc taka ciezka ?! :), ale tron dosc wygodny :classic_cool: wiecie popularnosc jest krucha ..dzis krol a jutro moge byc stajennym :D jest kruch jak skrzydla muchy :D http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA dzieki raz jeszcze :) 🌻

[zgłoś do usunięcia] Wniosek o unieważnienie Wnoszę o unieważnienie wyborów W poście z 18:59 prowadząca głosowanie podała informacje , że \'\'roztrzygnięcie w połowie maja 15 albo 18 jak będzie remis to dłużej sie poczeka\'\' czym wprowadziła w błąd forumowiczów np mnie, które sądziła, że zdąży zagłosować a nie zdążyła, bo nagle 9 maja ogłoszono zakończenie konkursu. Podpisano: forumowicz Jesteś niekonsekwentna.raz mówisz jak kobieta a podpisujesz się jako MEN. Gdzie tu sens gdzie logika.:P:P:P