Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

Wybieramy Króla Kafeterii

Polecane posty

🌼 Król Kafe - wybieramy 🌼 wybierają czarne niki z min kilkudziesięcioma postami kandydatury ----- Jarek_84 ----------------------------5 głosów A mi kabel USB---------------------- 4 głosy sash----------------------------------4 głosy przedłurzacz orgazmów -------- 3 głosy Brzydki Niski Beznadziejny -----3 głosy bmblondyn--------------------------3 głosy Juliusz Cezar----------------------2 głos Myrevin-----------------------------1 głos prawiczek i kropka 1987---------1 głos Wielbiciel 70B----------------------1 głos Cartoon Network-----------------1 głos realista-----------------------------1 głos nie kumam -------------------------1 głos komiczne---------------------------1 głos psełdonim -------------------------1 głos pudel z rodowodem---------------1 głos MałoStanowczy-------------------1 głos ----------------🌼 -------------------------------

Gość
Aliksandra moj glos został zaliczony? :classic_cool: :classic_cool:

nie robię zsumowania ników to dla czego nie pisze wszystkiego pod nikiem "jarek" - widocznie jest kimś innym będąc "juliusz cezar" to są różne osoby i nie wiem kto to jest marysia :-O co to za facet ?

Gość
Aliksandra 🌻 :)

\'kafeteria- forum dyskusyjne kobiet.\' tu siedzą jedynie kobiety...i cioty...:P:P:P

ja byłam zagłosowała na pewnien pomarańczowy nick, kochany fcet:) mozna na pomarańczki?

dobry, dobry:classic_cool: ja chcę na pomarańczowego głosować!!!! inych kandydatur chyba nie mam, hmmm...

🌼 Król Kafe - wybieramy 🌼 wybierają czarne niki z min kilkudziesięcioma postami kandydatury ----- A mi kabel USB---------------------- 7 głosów Jarek_84 ----------------------------5 głosów sash----------------------------------5 głosów przedłurzacz orgazmów --------- 3 głosy Brzydki Niski Beznadziejny -----3 głosy bmblondyn--------------------------3 głosy Juliusz Cezar-----------------------2 głosy Myrevin-----------------------------1 głos prawiczek i kropka 1987---------1 głos Wielbiciel 70B----------------------1 głos Cartoon Network-----------------1 głos realista-----------------------------1 głos nie kumam -------------------------1 głos komiczne---------------------------1 głos psełdonim -------------------------1 głos pudel z rodowodem---------------1 głos MałoStanowczy-------------------1 głos marysia i jej wcielenia-----------1 głos ----------------🌼 -------------------------------

Gość bedzieta głosować czy nie
?

🌼 Król Kafe - wybieramy 🌼 wybierają czarne niki z min kilkudziesięcioma postami kandydatury ----- A mi kabel USB---------------------- 8 głosów Jarek_84 ----------------------------5 głosów sash----------------------------------5 głosów przedłurzacz orgazmów --------- 3 głosy Brzydki Niski Beznadziejny -----3 głosy bmblondyn--------------------------3 głosy Juliusz Cezar-----------------------2 głosy Myrevin-----------------------------1 głos prawiczek i kropka 1987---------1 głos Wielbiciel 70B----------------------1 głos Cartoon Network-----------------1 głos realista-----------------------------1 głos nie kumam -------------------------1 głos komiczne---------------------------1 głos psełdonim -------------------------1 głos pudel z rodowodem---------------1 głos MałoStanowczy-------------------1 głos marysia i jej wcielenia-----------1 głos ---------------- 🌼-------------------------------

Gość lilia________wodna
przepraszam bardzo,ale czemu nie ma na tej liscie mojego bzika kafe werbleeeeeeee!!!!!!!!!! czyli: ❤️ Złoty 👄

Gość
lilia________wodna kocham Ciebie ❤️

Gość lilia________wodna
Dziekuje jak zawsze miły i uprzejmy ❤️ a jednak Mnie znalazłes? :p :p 👄