Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody prawiczek

Za 2 dni seks z 40-stką

Polecane posty

Gość Młody prawiczek

Ja sam mam 20 lat. To będzie mój pierwszy seks klasyczyny, bo oralny mam już za sobą. Dobrze robię?

Gość oooł kuffffa
tobie sie nie dziwie, ale tej 40ce

Gość ergrht
na starej piczy mlody chuj sie cwiczy :)

Gość juz jej wspolczuje
co ona bedzie z tego miala ? :-o

Gość Młody prawiczek
Dlaczego jej współczujesz?

Gość tyhnd
niech zgadne to jest mama Stiflera :) :) :)

Gość Młody prawiczek
Ja już miałem bliższe kontakty z kobietami, w tym seks oralny z trzema. Tyle, że nie było seksu klasycznego. Nie jestem kompletnym żółtodziobem. Muszę się tylko nauczyć wkładać :p Boję się też o za szybkie wytryski :/

Gość rada2314
zrobcie to na stole bilardowym tak jak w american pie, a i ngraj to na kamerce i pusc do neta, a moze na kafe bedziemy mieli ubaw po pachy jak bedziesz ujezdzal mamuske mamuska do posuniecia :)

Gość Młody prawiczek
Nie wiem czy w mieszkaniu ma stół bilardowy :P Być może nawet uda się całą noc skombinować...

Gość o jakim ty ujezdzaniu
piszesz? dwa ruchy posuwisto-zwrotne i juz bedzie po chloptasiu. Jakas desperatka ta 40-cha musi byc

Gość ale ci zazdroszcze
sam bym pojezdzil na takiej mamusce starsze sa najlpesze a nie te glupie mlode nawet pozadnie nie umia sie bzykac

Gość a ja wiem.
nie wiem czy to dobry pomysl biorac pod uwage, ze to twoj pierwszy raz. Dlaczego z 40 letnia kobieta? To jest poniekad prawda, ze pani moze nie miec zbyt wielkiej przyjmnosci z pierwszego stosunku z toba, dlatego jezeli nie chcesz aby byla rozczarowana i zaprosila cie ponownie do swojego lozka zadbaj o nia przed penetracja. Jezeli masz doswiadczenie w seksie oralnym doprowadz ja najpierw do orgazmu w ten sposob( nie musisz calej czynnosci wykonywac jezykiem, bo jezeli nie jestes wprawiony zajmie to duzo czasu, pomagaj sobie palcami) zapewne podczas penetracji poniasa cie emocje i istnieje duze ryzyko, ze po prostu zaczniesz biedna pania posuwac z czestotliwoscia swiatla. Nie zapominaj, ze to kobieta, nie twoja reka! Pamietaj o łechtaczce, wtedy nawet jak narzucisz zbyt szybkie tepo kobieta bedzie bardziej nawlizona i lepiej to zniesie. podczas penetracji( co rowniez czesto zdarza sie mlodym i niedowiadczonym kochankom) nie zapominaj o pieszczotach ciala. Na poczatek te 3 proste zasady powinny pomoc. Mam nadzieje ze pomoglam. Jutro mam egzamin z seksuologii :P

Gość Młody prawiczek
Właśnie, że nie deperatka, trudno ją było zdobyć... Ona wie, że ja prawiczek i obiecała być wyrozumiała. Zresztą nie sądzę, że będzie ze mną aż tak źle...

Gość Młody prawiczek
a ja wiem. - dzięki! Super komentarz :) Jeszcze jakieś rady?

Gość Młody prawiczek
Ok...

Gość Młody prawiczek
sluchajcie chce jej zrobic minetke ale niewiem czy jej pizda nie smierdzi wiadomo przeciez ze jest stara, a czy wam cipka smierdzi ??????

Gość a ja wiem.
Wiesz co, mysle ze jezeli naprawde zastosujesz sie do tych trzech rad i uda ci sie, to bedzie sukces jak na pierwszy raz. Nie martw sie. I zabezpiecz sie:) Nawet jezeli ona bierze tabletki antykoncepcyjne uzyj gumki, nie wiesz co sie tam moze dziac w pochwie tej pani:) A moze jeszcze cos a propos tej łechtaczki. Nie masuj jej jednym palcem tylko dwoma albo trzema i niech ona bedzie pod napletkiem a nie na wierzchu bo to moze bolec. Ponad 80% odczułoby bół. I pozycje zmiencie dwa razy. Wiecej nie trzeba bedzie bo wydaje mi sie ze penetracja bedzie trwala ok 15 min.

Gość mlody prawiczek
a tobie pachnie, to moge ci wylizac chcesz za free ???

Gość Młody. prawiczek
lubie byc roochany w pupeczke

Gość mlody prawiczek
a tak wogole jestem pedałem szukam pedała jak kazdy pedał szuka wciaz kakaa

Gość a ja wiem.
no ja sie na studiach dowiedzialam:D niektorzy na to mowia kapturek:) a dlaczego akurat z 40 letnia kobieta? rowiesniczki wymarły?

Gość mlody prawiczek
ale wy jestescie baby naiwne przeciez to jest jakis alfons i pisze se dla jaj

Nie układa mi się z rówieśniczkami :P Miłość nie może mnie znaleźć... A że lubię dojrzałe kobiety i się taka znalazła to czemu mam nie spróbować? Myślę, że 20 lat to już czas najwyższy na stracenie prawictwa, więc nie sądzę żebym żałował tego kroku ;) Może wtedy spojrzę inaczej na świat, może coś się zmieni? Zobaczymy :)

Gość mlody prawiczek
ale wy jestescie baby naiwne przeciez to jest jakis alfons i pisze se dla jaj

Gość a ja wiem.
ja tez uwazam ze 20 lat to jest moment dobry, tylko szkoda ze nie z rowiesniczka, a nuz, zakodujesz sobie ze do seksu tylko starsze kobiety i bedziesz potem wyłacznie takie wybierał albo przynajmniej miał do nich tendencje. Wasz stosunek to tez układ. Wiec mozesz zaczac kobiety traktowac przedmiotowo po tym. Albo ja juz sie zamkne bo skrzywienie zawodowe ze mnie wychodzi. Na zdrowie chłopie:D

Takie tendencje to mam i teraz, bo lubię takie dojrzałe kobiety ;) Rówieśniczka byłaby zdrowsza, ale z moim życiem uczuciowym krucho, nie mogę sobie nikogo znaleźć. Trudno się mówi... Jest okazja to skorzystam już teraz :)