Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody prawiczek

Za 2 dni seks z 40-stką

Polecane posty

Gość mam nadzieje ze juz sie on tu
nie pokaze na forum a zwlaszcza na tym temacie bo jest to frajer i dupa zalozyl taki fajny temat i na koncu go z chrzanil

\'a ja wiem\' - zauważ, że \'stara baba\' jest w cudzysłowiu, zacytowale kogoś kto tak napisał, więc mnie teraz nie oskarżaj... Komu psuję reputację? To proszę bardzo, możemy się zamienić miejscami. Jeśli dla ciebie posuwanie wszystkiego co się rusza jest czymś chwalebnym to nie ma o czym gadać. Ja mam jakieś swoje wymagania i widać, że nawet gdybym chciał to ich nie obejdę. *Sami* - widzisz, wiedziałem jak wygląda, a mimo to miałem klapki na oczach i myślałem, że będzie inaczej. Niestety, była gruba. Ciężko było się \'dokopać\' gdziekolwiek. Poza tym ciekawa rzecz, bo niezbyt ładnie tam pachniała, zresztą tak jak ta pierwsza z internetu. Obie grubawe i... zaniedbane? Ja się ładnie wypucowałem, kilka razy dokładnie, żeby było świeżo, a u niej takie coś? Czułem się obrzydliwie i jestem szczęśliwy, że tak wyszło. Inaczej może czułbym do siebie obrzydzenie. I jeszcze coś do tego ostatniego - założyłem temat nie dla twojej pociechy, a już na pewno nikt mi nie będzie mówił co mam robić.

Heheh ale mam ubaw z Ciebie:D Jak można rozmawiać z pasztetami?I podniecać sie gubymi laskami,pieścić śmierdzące ci....???? a fuj:D Jesteś strasznie zabawny --serio

Gdybym się podniecał grubymi laskami to wczoraj byłoby inaczej. Za dużo sobie wmawiałem. Długo nie pieściłem jak poczułem smród :/ Ja nie wiem... już drugą taką spotykam :/ Kiedyś jak byłem z dziewczyną i po pieszczotach potem powąchałem rękę to pachniała. To był mój pierwszy raz i aż się zdziwiłem, bo oczekiwałem jakiegoś brzydkiego zapachu. Wtedy nie miałem to mam teraz :/ Jeśli cię śmiesze to cieszę się. Lepiej czytać i śmiać się z kogoś niż być w jego skórze ;]

Oj przestań warczeć--wczoraj Ci pisałam ze sobie wmawiasz i uciekniesz:P Twierdziłeś ze tak nie jest. Jesli ktoś nie podoba Ci na fotach to w realu może być troszkę lepiej lub duzo gorzej W realu podrywaj rozmawiaj a nie na czatach,a jeśli znowu sie skusisz to nie podniecaj sie wyobrażeniami o kobiecie tylko realnie ją ocen no juz daje Ci spokój pa;):P

Gość a ja wiem.
a ja koncze przygode z zeksuologia... no za chuja mi nie nie wchodzi dzis nauka.

Gość
"Nawet mi nie stawał dobrze." hehheh ty pedale ! cioto ! :D :D

Gość k.m
trochę to może dziwne że pukam przyszłą żonę znajomego z pracy i to krótko przed slubem. Jak to kobieta rozumuje sobie, jaką ona ma hierarchie wartości, ważniejszy dobry seks z kumplem, czy ślub z narzeczonym??

Gość a ja wiem.
ważniejszy dobry seks z kumplem, czy ślub z narzeczonym?? jak ona wezmie slub, to stracisz i kochanke i przyjaciela.

Gość brzydka Maja z wspolnej
nie wiem co powiedziec ...

Gość Czesiu_hydraulik
A ja tam walę wszystko, 20,30,40,50 mam 32 l - najlepiej lubię walić czterdziechy jak już się umówię - nigdy nie nawalam, to byłby wstyd i straciłbym reputację prawiczek co z ciebie za facet - co nie umie wyruchać chętnej kobity ??? seks to seks - uczucia na bok

Gość Facet 22lata ..też prawiczek;)
Ja podziwiam Cię gościu, że próbowałeś, a jednocześnie nie zrobiłeś niczego wbrew sobie. Nie bałeś się zobaczyć jak jest naprawdę ale nie poddałeś się presji. Ci którzy są hejtersami są sami zwyczajnie niesełnionymi sfrustrowanymi ludźmi i należy ich olewać. Trzeba w życiu próbować, robić coś na każdym polu i żyć w zgodzie ze sobą przede wszystkim.