Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody prawiczek

Za 2 dni seks z 40-stką

Polecane posty

Gość hahhaah cala noc chyba jestes
chory wiadomo przeciez ze jak jestes prawiczkiem to wsadzisz raz i odrazu sie sposcisz rachu ciachu raz po pizcie raz po piachu hahahhahaha

Gość a ja wiem.
koniecznie napisz jak było:P

Gość hahhaah cala noc chyba jestes
chyba jak napisze jak nie bylo, napewno z tchorzy i ucieknie prawiczek zawsze zostanie prawiczkiem

A dlaczego niby mam stchórzyć? Nie jestem kompletnym żółtodziobem, który kobiety nagiej na oczy nie widział. To, że nadal jestem prawiczkiem to tylko i wyłączni wina mojego sumienia, bo miałem kilka okazji, ale z każdej rezygnowałem. Teraz jednak już jestem gotowy ;) Czego mam się bać? Będę sam na sam z babką i będzie dobrze :)

Gość a ja wiem.
Mysle ze nie stchorzy bo zdecydowal sie na 40stke i zasiegnal porady na forum. Zycze powodzenia:) A ta kobieta jest obca dla ciebie?

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha
,,Będę sam na sam z babką i będzie dobrze ,, chyba chciales powiedziec z babcią :)hhaa

Tak, jest zupełnie obca, ale bardzo wyluzowana i otwarta babka ;) Tzn. znam ją ponad miesiąć i ze sobą smsujemy. A od dawna już miałem fantazje o takich paniach powyżej 30-stki, około 40-stki. Jeśli to była moja skryta fantazja i teraz jest okazja żeby ją spełnić to to zrobię choćbym sikał ze strachu po nogach :P Jak bym się z nią nie spotkał to bym żałował bardzo mocno. Dlatego jestem pewny, że pójdę, a raczej pojadę na 99% (1% na zdarzenia przypadkowe) ;)

Gość mam pytanie do cibei
a zrobisz jej minetke ????????????

30-stka też dobra ;) Ale taka 40-stka nienajgorsza... Wiadomo, ż figury nie ma idealnej, trochę ciałka ma, ale mnie to i tak pociąga :p bzykać się z kobietą w wieku prawie mojej matki. To chyba jakiś fetysz ;)

Gość a jak by miala
50 lat to tez bys jej wsadzil

Gość fjhrCdf
pamietaj im starsza tym lepsza tak samo jest z alkoholem im starszy tym mocniejszy :)

No bywają 40-stki takie, ale ta moja raczej typowa. Tak jak pisałem figury nie ma idealnej. Ma ogromne piersi, rozmiar D.

Gość jdsjjfd
a Grażyna Wolszczak ma 50 lat i jest z niej fajna dupcia i niemow zebys jej niechcial dymac

Gość s-eks-pert
prawiczek i kropka 1987 niektore 40stki maja lepsze ciala i kondycje niz nastolatki, na dodatek maja cenne doswiadczenie w lozku, ktore w seksie przygodnym jest dosc wazne niektore prawiczki maja lepsze teksty niz starzy dupcyngle, a na dodatek kompletnie nie widza o czym mowia

Są na pewno wyjątki i coraz więcej ich się robi, cieszy mnie to :) Przykładem jest moja mama :) Ma też 50 lat, a parę lat temu w sklepie została wzięta za moją starszą siostrę. Ja ogólnie mam ciągoty do starszych lasek, nie muszą być przesadnie piękne. Wystarczy, że są zadbane. Ich wiek mnie podnieca. Miała taka kobieta wielu mężczyzn w życiu, a ja ją pieprzę, mimo, że mógłbym być jej synem...

Gość dfgvgfh
to juz ja zaliczyles, mowiles ze dopiero za 2 dni nie kumam nic z tego

Gość alalalalala -lala
ludzie, ja sie wac bac zaczynam

Gość alalalalala -lala
on sie juz wczoowa w role ;)

Gość dfgvgfh
,, Miała taka kobieta wielu mężczyzn w życiu, a ja ją pieprzę, mimo, że mógłbym być jej synem...,,

Gość a ja wiem.
młody prawiczek a moge o cos zapytac? masz ojca?

Gość alalalalala -lala
rozne skrzywienia są na tym swiecie jesli ona tez tego chce to moim zdaniem ogolnie jest ok... ogolnie

Gość on jest ojcem dla siebie
sypia ze swoja matka czy tam zoną i nie ma 20 lat tylko 60 najmije to stary erotoman

Gość a ja wiem.
A nic. wiesz tak staram sie ciebie przeanalizowac. za matka, pieprzenie itp.

Gość dfgvgfh
dziwny z ciebie typ mnie podniecaja tylko dziewczyny w przedziale 18 -21 lat