Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody prawiczek

Za 2 dni seks z 40-stką

Polecane posty

Nie, poznałem ją na czacie i miała kamerkę. Poza tym pokazała zdjęcia twarzy na portalu, a potem wysłała fotki ciała i widać, że to ona. Jeśli chodzi o to to nie ma ryzyka.

Na początku jak do niej przyjdę to posiedzimy sobie spokojnie, napijemy się, będzie dużo czasu, więc nie ma się co spieszyć ;) Ale mam taką myśl, że jak będziemy tak po prostu siedzieć i rozmawiać to w pewnym momencie rozepnę spodnie i je zsunę, bez żadnego pytania ani słowa. Nie będę się do nie dobierał tylko dalej siedział, tyle, że z penisem na wierzchu. Podnieca mnie taka sytuacja, że nagle obnażam się przed obcą kobietą :) Zrobic tak?

Gość *Sami* w pomarańczach
O żesz ,a moze Ty zboczeńcem jesteś:O taaaa wyciągnij pena ,przecież to zupełnie normalne:P

Jestem wysokim 20-latkiem o nie idealnej, ale dobrej budowie ciała. Nie jestem zboczeńcem :P każdy ma jakieś dziwne fantazje :P

Gość czescczesc...
prawiczku mlody nie boisz sie ze Cie zrobi na szarro? ja bym tak szybko nie zaryzykowala

OK młody ogierze,tylko nie wiem czy masz świadomość tego,że nie idziesz do dziwki która MUSI TO ZROBIĆ ,tylko do samotnej znudzonej kobiety. Może Ci odmówić ,możesz jej sie nie spodobać(tak tez może być,bo to że starsza nie znaczy że kazdy jej odpowiada)a TY jesteś tak napalony,ze nie bierzesz opcji ,że nie zrobisz tego. szok

Nie zrobi mnie na szaro. Znam ją już jakiś czas. Na początku to była normalna znajomość, ale jednak udało mi się ją sprowadzić na swoje tory. Kombinowaliśmy jak się spotkać i w końcu napisała, że będzie miała wolną chatę, tzn. koleżanka udostępni. Tego się zupełnie nie boję. No może mi odmówić, ale skoro się już umówiła, przygotowała mieszkanie na moją wizytę to nie widzę takiej możliwości. Widziała mnie na zdjęciach i była zadowolona. I nie jestem tak napalony jak piszesz. Pisałem, że mam stres, jakieś wątpliwości, ale chcę t zrobić po prostu.

Ok ja już znikam,dla mnie to dziwne,ale skoro Ty nie widzisz w tym nic podejrzanego i chcesz to zrobić,ona Ci ufa to miłego bzykania życzę:)

Spoko, nie ma w tym nic podejrzanego :) Mam nadzieję, że się wszystko uda :) Wróć na relację jutro :P A ja jeszcze tu posiedzę, bo lepiej znoszę to wszystk na forum ;)

Gość czescczesc...
o ktorej tam jedziesz? ile to kilometrow od twojego miejsca zamieszkania?

Gość czescczesc...
to bardzo daleko

Gość czescczesc...
nie chce Cie pouczac ale miom zdaniem powines jeszcze pomyslec czy napewno tego chcesz.... po co Ci baba 40letnia? bedzie pieknie sex itd a za miesiac wmoi Ci ze jest w ciazy czy cos chlopie wez sie obudz masz dopiero 19 lat cale zycie przed Toba

Gość czescczesc...
*a za miesiac wmówi

oj czuje ze ktos tu bedzie załował....chłopie zaczekaj na tą z którą bedzie warto, nie znasz jej, bardzo łatwo jest o porażkę, a to z kolei moze mieć wpływ na psychikę i relacje z kobietami w przyszłości.... A ona jest męzatką ? bo nie doczytałem

Nie, rozwiedziona. Zamierzam się z nią spotkać tylko dzisiaj. Ewentualanie jeszcze raz. Potem i tak nie będzie już okazji, bo nie będzie miejsca. Po co ma mi cokolwiek wmawiać? I w tym roku mam 21 lat, a nie 19 :P A ja nie chcę już czekać, ile można? Chcę coś zmienić w swoim życiu i czegoś spróbować :p Poza tym kiedyś już jedna dziewczyna podziałała na moja psychikę, bo już wtedy miał okazję na seks, a okazała się, że tak jej wali z *****, że jakoś się wykręciłem :P

Dzięki :) Wiesz co? Ja też tak czekałem na miłość, bo uważałem, że inaczej nie mogę. Już dwa razy zrezygnowałem z pierwszego razu właśnie przez to. Rezygnowałem i dalej się męczyłem, bo nie mogę nikogo znaleźć. Może trochę minąć zanim spotkam wymarzoną. Dlatego nie chcę już marnować czasu, chcę zasmakować trochę życia, bo tylko dołuję się niepotrzebnie. Do trzech razy sztuka, już nie zrezygnuję :P Oczywiście z poszukiwań miłości nie rezygnuję. Może brak prawictwa zmieni coś w moim podejściu :p

To może jakoś podświadomie wpływa na mnie? Nie wiem... Ale nie chcę już czekać w nieskończoność. Jest okazja i chcę ją wykorzystać. Tylko trzeba podejść do tego na luzie ;)

Gość mlody prawiczku
sama jestem doswiadczona 40. nie stresuj sie, wyluzuj, bedzie dobrze. Zadnych tam scenariuszy, jak juz sie pojawisz samo pojdzie.My juz wiemy jak sie w takich przypadkach zachowac.

Gość anna slask
mlody prawiczku jak tam sie czujesz? juz coraz blizej.... wykomp sie dobrze zeby serka nie zostawil;)

Godzina przesunięta na 20.30 ;) Więc jeszcze trochę czasu jest :) A wrócę od niej nad ranem, jakos po 5 :P Stres jakoś zelżał, dziwne... ;) A kąpałem się wczoraj w nocy, przed wyjściem się przemyję dokładniej :) Oczywiście miejsce strategiczne wypucuję i sperfumuję podbrzusze :p

Gość nie sypiam z komiczne
urzekla mnie Twoja historia ale poszukaj jakiegos fachu bo z pisania bajek i fantastyki to Ty raczej nie wyzyjesz

Gość secada73
ciekawy serwis do sciagania plikow

Gość anna slask
przemyjesz sie tylko? ja myslalam ze kapiel bierze sie codziennie