Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usiaaaaa

czy ludzie ktorzy nie chodza do kosciola to od razu ateisci??

Polecane posty

Gość anty-mason
no wlasnie!!!!! i dlaczego mam byc wyzywany od katoli???? co mnie calkowicie smieszy.....mohery???? wasze matki ateistki tez ubieraja czapki,berety,chustki..... o co tutaj chodzi????? nagonka na katolikow????? a kim sa ci co naganiajacy???? poczytajcie ludzie troche.....i sie dowicie..... czy naprawde ludzie traca wiare bo trafili na ksiedza -geja??? przecierz wierzysz w Boga,a nie w ksiedza..... ale Bozy dom to kosciol.......wiec???

Gość anty-mason
fhc....juz pokazales kim jestes... wyzywaniem od idiotow sam sie podsumowales....zal.pl jak mozna wierzyc w Boga i szatana....????? ja wierze w BOga ale znam znaczenie jakim jest szatan..... ale ja w szatana nie wierze,proste......to tak jak wierzyc we dwie rzeczy ktore sa przeciwne sobie.......jarzysz??????

Gość anty-mason
fhc....oddajesz hold szatanowi?????

ja nie chodziłem do kościoła do czasu, jak nie zacząłem czytać topik, zakochałam się w księdzu, czy jakoś tak. Zacząłem chodzić i patrzeć na parafianki pod tym kątem, co piszą tam te kobiety zakochane w księżach. Nigdzie indziej nie znajdziesz takiego teatru i przedstawienia. Raz usiadłem w ławce blisko konfesjonału i zaczął spowiadać ksiądz głuchy i powtarzał głośno grzechy spowiadających się parafianek, takie jaja, że za karę , dostałem zakaz chodzenia do kościoła , aż do odwołania

Gość fhchfgh
zal... :D:D:D jakbys byl mądry to bym moze chciala z toba dyskutowac ale widze ze to nie ma sensu, masz dziwne rozumowanie a raczej jego brak, przyjdz do mnie jak wydoroslejesz, zalosny jestes wiec spadam 🖐️

Gość co do tematu
chodzenie do kosciola ( pewnie katolickiego) to tylko znak przyanleznosci do niego. Przeciez w samym chcrzescijanstwie sa rozne odmiany. Nie mowiac o innych rekligiach, gdzie są wierzacy w Boga, niekoniecznie takiego jak u chrzescijan. Wiec jedno z drugim ma nieiwele wspolnego.

Gość anty-mason
do fhc.....ja juz to znam,jak juz nie masz co do poeiedzenia to nazywasz katolikow bezrozumnymi.....komunisci to samo mowili i nic im z tego nie wyszlo.... biedzaczka jestes ze nie potrafisz pogadac z ludzmi...... brak ci argimentow??? Bog z toba:)))) bmblondyn.....idz juz do pracy.....

Gość fhchfgh
cos ci sie literki mieszaja. czyzby to ze stresu ojjjojoj 🖐️ 🖐️

Gość anty-mason
fhc.....to starosc.....:P🌼