Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nederteope

Nosi ktoś apaszku, chusty na szyji???

Polecane posty

Gość Nederteope

Czy jest tu ktoś kto nosi apaszki, chusty na szyji i mysli ze wyglada w nich lepiej???

Gość zero straty
oczywiscie

Gość tez to zauwazylam
ze duzo mlodych kobiet, nawet 28 nosi apaszki. moje kolezanki co niektore, zalozy bezowy plaszczyk ,apaszke po dzyje i wyglada na 40+. rozumiem w pracy, gdzie koniecznosc tego wymaga.........

Gość Nederteope
Ja nosze apaszki bo lepiej mi twarz wyglada jak cos mam pod szyja- bo mam mala brode. Bez apaszki wygladam o wiele gorzej. teraz idzie lato i nie wiem co zrobie bo apaszek nie bede mogla nosic buuu

Gość onnaaaaaxx
moja kolezanka nosi apaszki, bo ma non stop malink ina szyi:)

Gość Dreny Maniery
Mi osobiscie sie podobaja apaszki ale nie nosze ich jakos wykwintnie wiazanych tylko normalnie- skladam w trojkat i na okolo szyji wiaze, zawiazuje z przodu pod tym trojkatem. Lubie apaszki szczegonie do plaszczy z duzym dekoldem

Gość Sardynka**
uwielbiam apaszki, czapeczki, paski i rozne inne gadzety, oczywiscie gustownie dobrane do reszty, i czuje sie w tym o wiele młodziej niz starzej (mam 25 lat) ktos tam wyzej napisał ze kolezanki nosza do płaszczy apaszki i wyglądają jak czterdziestki, no to wszystko zależy jak to jest dobrane bo rzeczywiscie mogą tak wyglądac, ja nosze je cos na styl Justina Timberlaka: sweterek i do tego taki niby przezucony szaliczek materiałowy,fajny efekt