Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcelina1979

zapp quinny- poprosze o opinie

Polecane posty

Potrzebuje naprawde lekka spacerówke na wyjazdy z dzieckiem ,syn ma rok i 9 mies i jeszcze jezdzi w wozku.

ja do auta miałam taki: http://www.allegro.pl/item609222603_rewelacyjny_lekki_wozek_quick_smart_maly_zwrotny.html ma oparcie lekko rozkładane do pozycji pół leżącej. sama zastanawiałam się nad zappem ale on nie ma rozkładanego oparcia a 2 minus to podnóżek - wg mnie ma bardzo krotki.. Ten Smart ogólnie był fajny ale tak jak producent pisze max do 15kg - a wg mnie nawet ok 13 kg, potem on jakoś tak się dziwnie prowadzi, jakby zaraz miał się załamać pod dzieckiem :(

wg mnie fajny sama miałam Quinny Buzza i Buzz prowadził się fajnie, a ten wygląda mi na takiego Mini Buzza :D za "moich i Synka" czasów go nie było to się nie wypowiem

Gość Sztorm...
Co do quinny...........podoba mi sie asalenia maly ,zwrotny.Ja nie ma osobiscie ale kolezanka chwalila go bardzo do momentu jak maly nie urosl bym za duzy dla 2 latka odpada za malo miejsca.

Gość kopkaa
mialam zappa, który fajnie sprawdzał się jako stelaż pod fotelik samochodowy. Natomiast wózek jako taki pozostawia niestety wiele do życzenia. Przede wszystkim oparcie się nie rozkłada. No i nie ma kosza na zakupy, a taki wózek zazwyczaj kupuje się jako drugi 9do samochodu), żeby zabrać malucha na zakupy. Sprzedałam go i kupiłam maclarena questa. Jest lepszy, aczkolwiek trzeba się liczyć z tym, że oba wózki to parasolki z małymi kółeczkami, więc długie spacery na wertepach odpadają.

my mamy quinny zapp xtra i jestem bardzo zadowolona!! lekki, zwinny, po złożeniu zajmuje mało miejsca :)

Gość Marion_Silver
a ja gdzies w kwietniu bede kupowac zapp xtra 2, juz postanowione, synek bedzie mial roczek i tez nam potrzebna lzejsza spacerowka, zeby ja wszedzie zabrac w razie co

Gość gość
jako parasolka do auto, na chwilke do centrum handlowego czy na lotnisko sie sprawdzi, ale na dluzsze eskapady po nierownych drogach odradzam.

nie zgadzam się z poprzedniczką, ja swoim quinny zapp xtra wszędzie śmigam i nie mam żadnych problemów. nawet po odśnieżonych chodnikach bez problemu dawał radę, ba! żwirkowe plaże w chorwacji były ujeżdzane przez naszego zappa :)

to samo mowi moja kolezanka, posiada zapp xtra i tez jezdzi nim wszedzie, takze jej posłucham:)

Gość gość
z lekkich spacerowek- parasolek mamy milę z maxi cosi- jest mega lekka, po zlozeniu zajmuje malutko miejsca, po zlozeniu mozna ciagnac jak walizke ;) naprawde funkcjonalny wozek :)

Gość gość
Tak przy okazji zaproszę na blog młodej mamuśki - www.MartynaG.pl

Gość gość
Wózki parasolki nadają się na krótkie wypady, do pociągu, samochodu, na zakupy. Nie nadają się na codzienne spacery, bo nie są dobre dla dziecięcych kręgosłup ów. Wózek na codziennie space r y musi mieć idealną amortyzację!