Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkakakakak

szukam konsultantki AVON okolice koszalina!!

Polecane posty

Gość aneczkakakakak

Witam chcialabym kupic troszke kosmetykow z Avon-u , czy jest moze na sali osoba z okolic Koszalina, u ktorej mozna zrobic zakupy tych kosmetykow??

Gość aneczkaaskakakka
up up

Gość anczkakakakakak
i co nikogo nie ma/?:(

Gość liberal girl
jeśl nie masz od kogo, zgłoś się do firmy po prostu zaraz kogoś do ciebie podeślą

Gość ANIKA2222
Ja jestem konsultantką Avonu i Oriflame prosze o kontakt. gg-8861243 aniaania84@gmail.com

Gość anika2222
Ja jestem konsultantką Avon i Oriflame :) Wysyłam paczuszkę na swój koszt :) Anna gg-8861243

Ja jesetm konsultantką z Avoni i Oriflame-Białystok.Proszę o kontakt gg 7655411 lub na meila melania20@interia.pl.

Gość Nikita 33
Witam, Jestem Liderem sprzedaży Avon. Od 15 lat zamawiam kosmetyki Avon. Robię to, bo sprzedaż to mój żywioł, sprawia mi to ogromną satysfakcję, jak Klientki są zadowolone z odpowiedniego doboru kosmetyków. Jeśli lubisz kontakty towarzyskie z ludźmi i jsteś osobą kontaktową to połowa sukcesu jest już Twoja. Druga połowa, to pokazać katalog kilku osobom w miesiącu. Masz ochotę na podzielenie się z koleżankami, współpracownikami, ciocią, mamą, siostrą czy sąsiadką świetnymi produktami zapraszam do kontaktu. Sama możesz to osiągnąć, zostań Konsultantką i zamawiaj dla Własnych korzyści: * dostawa towaru bezpośrednio na adres do domu. * zamówienia on - line * doskonały monitoring transakcji i działań promocyjnych on - line. * możliwość uzyskania karty kredytowej Avon zapraszam do kontaktu :) pozdr

Gość JulisiaS
Witam Jeśli ktoś poszukuje kosmetyków AVON z okolic Bydgoszczy to zapraszam. GG:1763888 Pozdrawiam serdecznie

Gość doaj_do_ulubionych
avon, bubel, i do tegp drogi, mamy juz nasze krajowe kosmetyki zansze i lepsze,sama sie kremuj i pryskaj avonem, anie tu nam wciskasz w goownoo

Gość azumi1988
Witam. Nazywam sie Katarzyna. oferuje kosmetyki firmy Avon. złóż zamówienie u mnie już dzis i odbierz prezent niespodzianke. Zostań stałą klientką i uzyskaj upust nawet do 25% lub zapisz sie do klubu Avon zapraszam :) moja stronka http://odkryj-avon.strefa.pl gg 1274161 serdecznie zapraszam

Gość pieknawiecznie
Nowa firma na rynku działająca w systemie MLM, Jest to Polska marka Mariza, dotychczas od 90lat sprzedawali w rynku tradycyjnym, od roku tylko bezpośrednio, produkt, dostępny na każdą kieszeń, bardzo dobry plan marketingowy, gdyż dopiero się rozwijamy, dołącz teraz a możesz dużo zyskać. prowadzimy bezpłatne szkolenia online, skupiamy się głownie na na pracy przez internet, ale również bezpośrednio. Kto dołączy do mojej grupy uzyska prywatną stronkę. GG:41794206 www.pieknawiecznie.klubmariza.pl

Gość hiacyntka82
Jestem konsultantką z Krakowa. Zapraszam do składania zamówień. Mogę przesłać katalog w formie elektronicznej lub osobiście dostarczyć katalog w formie papierowej. Proszę o kontakt mailowy lub GG 7254219.

Gość anianio
Jestem Liderem Zespołu Avon Chętnie pomogę zapisać się do Avon, nie ważne skąd jesteś! Dlaczego warto u mnie? * zawsze możesz liczyć na pomoc z mojej strony * dodatkowo ode mnie prezent za pierwsze zamowie * przy wysokich zamówieniach- dostajesz prezenty tel. 729148295 lub gg: 484479

Gość karolina0593
witam, jestem konsultantką AVON (Kraków i okolice) chciałabyś zamówić kosmetyki ??? Zapraszam do mnie ;) Zakupy za min 25 zł próbka kremu itp gratis zamówienie za 50 zł próbka perfum a za 100 zł gratis ode mnie kosmetyk :)) Zapraszam. karolina0593@wp.pl

Gość avonek-lider edyta
Zapraszam z całej Polski. Dla każdej nowej wpisanej osoby mam prezent ! napisz na edy.pod@wp.pl wszystko dogadamy Lider Sprzedaży Avon -Edyta

Gość gość
witam. jestem konsultanką w Koszalinie i okolicach. zapraszam

Gość gość
Ile bierzesz d***** za godzinę?