Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaaa80

chce mi się ryczec!!!!!!!

Polecane posty

Gość kingaaaaaa80

tęsknie za moim byłym chłopakiem zostawił mnie dla innej jest z nią szczęsliwy wszystkim się chwali ze ma nową dziewczyne ze zwiazek z nią jest super a mineły dopiero 3miesiace jak zerwał ze mną,nie utrzymujemy kontaktu ze soba mimo ze bylismy razem 6lat,jest mi tak cięzko bez niego :(w dzien oki ,praca,zakupy..itp rzeczy ale gdy przychodzi wieczór dostaje dołka a im więcej czasu mineło tym bardziej boli a najbardziej to ze składał deklaracje ze zawsze będe wazna nawet jak będzie inna a tu co cisza zapomniał od tak...

Gość mhihih_i
to typowe dla facetów . miałam tak samo :( musisz byc silna

Gość zakochał sie
zejdź mu z życiorysu

Gość kingaaaaaa80
jestem jak ch***ra tylko juz mam dosyc najchetniej bym mu wykrzyczała ze zrobił mi wielką krzywde,ze jest draniem ale on uwaza oczywiscie inaczej ze jest super.....

Gość mhihih_i
mówie ci nie marnuj na niego nerwów, wiem ze latwo sobie powiedziec a trudniej to zrobic :( byłam tez w podobnej sytuacji

Gość kingaaaaaa80
zeszłam mu z zyciorysu tylko ze on zrobił ze mnie wariatke,upokorzył mnie przed wszystkimi czuje się tak jakby cała wina była moja a ja nigdy nic złego nikomu nie zrobiłam a jemu tyle serca okazałam i po co zeby teraz tylko płakać ,gdy dowiedziałam się ze ma nowa dziewczyne urwałam kontakt..ale nie o to chodzi .tylko mnie tak boli ze zadnej skruchy nic....po tylu latach tak jakbym wogule nie istniała jakby mnie ktos wymazał...

Gość byłaś minęłaś o co Ci chodzi
życie, pretensje może mieć żona, bo tu padają obietnice, a tak to wypad.

Gość kingaaaaaa80
mhihih_i----> po jakim czasie zapomniałas,przestało bolec bo mi się wydaje ze im więcej czasu mineło tym gorzej ze mną czuje taką pustke nic mi nie wychodzi,wszystkiego się boje,ze juz zawsze tak będzie....

Gość W podobnej sytuacji
Nie mam nic na pocieszenie, ponieważ jestem w podobnej sytuacji - byłam z nim 4 lata, zwodził mnie, oszukiwał, mówił, że nigdy się już nie ożeni (był po rozwodzie). Zostawił mnie, 3 miesiące później dowiedziałam się, że nie tylko ma nową dziewczynę, ale w dodatku jest ona w ciązy. Niedawno usłyszałam, że wzięli ślub - to chyba ruszyło mnie najbardziej :(( Czuję się się okropnie - ja przez tyle lat czekałam na coś, co innej zajęło kilka miesięcy....

Gość nad czym płaczecie
? nad swoją głupotą płaczecie :D🖐️

Gość Ona taka sama jak ty....
kingaaaaaa80-- podam mi nr gadu jak mozesz!

Gość mhihih_i
no minęło około roku. czasami jeszcze o nim mysle ale wiem ze to i tak do niczego nie doprowadzi i daje sobie spokój

Gość kingaaaaaa80
maila moge luka_02@o2.pl

Gość pupa77
Poszukaj sobie fajnego hobby. Przecież nie od dzis wiadomo, że faceci są niewiele warci. A każdy związek się właśnie tak kończy. Ja uwielbiam konie, jeżdżę, czyszczę, czytam o nich, myślałabym tylko o tym, tak ze zapominam zupełnie o innych rzeczach...

Gość Monia_Słoneczko
Nie przejmuj sie nim. To zwykly palant, skoro byl z toba az 6 lat a potem rzucil cie od tak dla innej. Zaslugujesz na kogos lepszego!!!

Gość mhihih_i
niestety muszę was opuścic juz, pozdrawiam wszystkie smutne i zranione panie i apeluję o waszą siłę woli i rozwagę :)

Gość Ona taka sama jak ty....
odczytaj maila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!