Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renia 76

sprzedam mleko modyfikowane

Polecane posty

Gość Renia 76

Sprzedam mleko modyfikowane Bebilon Pepti 2 w ilosci 9 opakowan po 10 zl za sztuke plus wysylka . Tel. 600 621 098 lub 661 228 934 .

Gość 346787654567876543234567
Za tyle to każdy może kupić w aptece :D też mi cena... i do tego wysyłka :D chyba żartujesz :P

Gość tracein
Nom to mleczko właśnie tyle kosztuje jak się ma recepte, a każdy kto takie podaje dziecku - recepte ma więc cena nie jest imponująca, bo dochodzi wysyłka. Pozdrawiam

Gość a u nas w kraku
tu na kafe sie nie sprzedaje mleka, tu sie oddaje jak już niepotrzebne.

Gość 10jkuj
Dokładnie, jeśli chcesz to oddajesz za darmo a nie zdzierasz kase. A jak chcesz kase to se na allegro sprzedaj. Nawet na mleczku dla niemowląt chcą zarabiać :O I o co tyle zachodu ? o te 20 zł ??? :O

Gość jakie wy jestescie dobre
az serce sie raduje boze zeby było wiecej takich ludzi jak wy to swiat byłby idealny :) kobieto dlaczego ma oddac za darmoche skoro to az 9 opakowań?/ fakt cena nie jest niska ale ona tez z nie zaplaciła w dzisiejszych czasach kazdy grosz sie liczy...

Gość 10jkuj
o sorry, przeczytałam, ze ma 2 opakowania

Gość a ja napisze tak...
mimo wszystko, zreszta po co kupowala az tyle??ja kupowalam po jednym, jak sie skonczylo to kupowalam nasteone i po problemie. no i jeszcze za wysylke kaze bulic ;/ takie ofery tu no kafe sa niepowazne.

Gość a ja napisze tak...
jasne, a kto upublicznia tu swoj numer telefonu?! no zastanow sie.

Gość perełka lubelska....
ja kupuję w aptece za 9.40 więc cena bez rewelacji. A skoro ktoś może odebrać osobiscie, to zapewne blizej ma do apteki :)

no teraz to nie masz się jużczego przyczepić! i co wyślesz jej SMSa że jest chytra i nie chce oddać mleka za darmo, czy może w głuche telefony się pobawisz? zazwyczaj jak ktoś chce coś sprzedać to podaje nr tel.

Gość a ja napisze tak...
no wiesz co..nie mam 15 lat i nie bawie sie w takie rzeczy, ale inni moga sie bawic ;/ nie spotkalam sie z tym aby ktos tu swoj numer upublicznial a siedze na kafe juz z 5 lat. tak, cena bez rewelacji, zadzam sie.

Gość perełka lubelska....
powiem wiecej, ktos tu szuka frajera :)

Gość Agentka 123
w aptece w Wejherowie, bebilon pepti jest za 9,80. jaki sens jest kupować od niej ? Płacisz całe 10 zł plus koszt przesyłki

Gość a ja napisze tak...
no dokladnie, za 5-6 zl moze by i poszlo, ale za dyche, nie sądze,zreszta o moze byc podpucha, bo co? tyrkniesz i powiesz ze dzwonisz w sprawie mleczka-obciach jak by sie okazala pomylka

Gość a ja napisze tak...
ty tez piszesz pod zmienionym nuckiem ;) nie uzywam juz swojego nicka, juz nie, ale dlaczego nie bede tu pisac.

Gość jakie wy jestescie dobre
he he najlpeij jakby sprzedała wszystkie 9 opakowań na 10 zł to pewnie byłaby wojna która pierwsza je kupi masakra!!!!

Gość swoich telefonow
sie nie upublicznia na forum

Gość bardzo fajne ciuszki
no ale co, mam dokładać do interesu i kupić od niej drożej niż w aptece????? bo co??? bo mam zbawiać świat?