Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Centy Metr

Dziewczyny powyżej 172 cm są niezgrabne

Polecane posty

Gość Centy Metr

z regóły mają kiepskie nogi dupiaste są i koślawe czym starsze tym im się bardziej ta kobylasta sylwetka psuje optimum to 165 cm, reszta przegrała życie

Gość kolejny głupi tekst
pśp czyli ksenofaryny

no tak a te nizsze sa super zgrabne tak? buhaha zazwyczaj to nizsze maja kiepskie nogi i sa dupiaste, ale rozumiem, ze musisz wylac tu swoje żale

jak juz wymyslasz, autorze, prowokacje, zadbaj, by byla w miare oryginalna i w miare wiarygodna

ojojojojjjjjj to zes pojechał :D:D:D kto sie bedzie przejmował sfrustrowanymi kompleksami kurduplastego pokraki :) swoją drogą marne prowokejszyn ale posmiac sie mozna :P

ojojojojjjjjj to zes pojechał :D:D:D kto sie bedzie przejmował sfrustrowanymi kompleksami kurduplastego pokraki :) swoją drogą marne prowokejszyn ale posmiac sie mozna :P

chyba nie da się wymyślić w miarę oryginalnej i wiarygodnej prowokacji na temat wzrostu ;) zresztą i tak gawiedź to łyka 😴

Gość jestem facetem i to prawda
dupiaste są te niskie ok 156 zwłaszcza jak przytyją i te powyżej 175 jakieś takie niezgrabne są te żyrafki wysokie mają też wielkie stopy i ogólnie nie wyglądają jak zgrabne laseczki 165 :)

Gość możecie się tylko pocieszać
że to provo ale wy wiecie w głębi duszy że to prawda bo macie oczy i widzicie jak kto wygląda :) kobylaste przegrały życie

zalosny podszyw faceta :D taa wciskajcie sobie dalej kit.. ja juz jestem fest niezgrabna bo mam 174 (chociaz nawet pokraki mi zazdroszcza zgrabnosci i wzrostu) ale gdybym miala te 2 cm mniej to zaliczyłbys mnie do zajeebistej lasencji ?? :F

że to provo ale wy wiecie w głębi duszy że to prawda bo macie oczy i widzicie jak kto wygląda trudno sie nie zgodzic. dlatego takie prowokacje smiesza

Gość sydney 6
i tak cały swiat wie ze wosokie (własnie około1.70cm) kobiety są przesliczne. a ten topik pewnie załorzył jakis karzeł z kompleksami haha ;>

tak mamy oczy i widzimy ze laski maja powodzenie a gówienka sa same 🖐️

Gość oczywiscie ze widzimy
dlatego modelkami sa same kobyly..a piekne krotkonozne niestety nie :P.

co za beznadziejny temat Są zgrabne wysokie, grube, brzydkie, ładne, piekne Są zgrabne nieskie, brzydkie, ładne każdy z nas jest inny Ale zazwyczaj im wyższa, tym zgrabiejsza, choć wiadomo, ze nie jest to regułą:) ja bym wolała być otyła w wzroscie ponad 172 niż otyłą 165cm:)

"piekne krótkonozne"....... hahahahah w dodatku dowcipnis dobra masz jeszcze 5 min na wylanie zali

Gość bidulki z was
laseczki 165 we wszystkim świetnie wyglądają a wysokie? śmieszne są i dzwne np leginsy, wyobrażacie sobie wysoką idacą przez miasto w obcisłych leginsach? albo niska 155? :D zbyt niezgrabne są na takie stroje!!! tak samo mniejszym laską pasują latem odkryte brzuszki a wysokie to co nie włożą to śmiszne są tyle odemnie w temacie :P

Gość ygytuy
hahaha czlowieku otwieraj oczy i podnos glowe do wyżej bo pewnie jak tego nie robisz to szorujesz nosem po cudzych klatkach piersiowych

Gość tiaa zazwyczaj im nizsza
tym bardziej rozlozysta...no pieknie wygladaja te oponki faktycznie i te brzuszki mniam mniam ..no ale coo o gustach sie nie dyskutuje.

bidulki z was - chyba w twojej wsi tak jest :) wszyscy na swiecie wiedza ze obcisłe gacie tylko laskom pasują wiec wracaj do obory i sie nie osmieszaj juz autorko

aha dodam jeszcze ze na 20 tego typu topików 19 sa zakladane przez przegrane pokraki.. kilka razy w tygodniu zakladacie te zalosne topiki 🖐️

Gość fgb45u
żałosne pokraki, którym mamusia pojechala do ikei zeby kupić stołeczek podwyzszajacy do mycia zebow

boubel, zachowujesz sie teraz jak autor, tyle, ze z drugiej strony 🖐️

mam 176 cm i jestem z tego dumna! tylko wkurzam sie jak mi jakis zakompleksiony kurdupel pod nogi wlazi....!!!! ;)))

Gość Charlize ma 176

Gość fgb45u
super ma nogi, przynajmniej nie jakieś kołki. Pewnie autor topiku ma z 165 w kapeluszu i wypisuje takie durnoty bo zawsze bedzie musial szukac dziewczyny nizszej od siebie to trzeba sie jakos pocieszyc.