Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Centy Metr

Dziewczyny powyżej 172 cm są niezgrabne

Polecane posty

nie kazda majaca 176 cm ma takie nogi. za to sa rozne typy sylwetki i kazdemu podoba sie cos innego

Gość ojej jej jakie ona ma okropne
te nogi takie dlugie jakies

Gość byczekkk
im wyzsza osoba tym wiekszy respekt wobec niej, nie tylko ja tak mam ale i na kolegach duze wrazenie robia wysokie laski, faceci maja wiekszy szacunek do takich, ale chyba tak jest z kazdym, wysoka osoba (facet czy kobieta) zawsze "wymuszała" respekt wobec siebie i tak jest na całym swiecie, zbłazni sie ten kto zaraz najedzie ze tak nie jest

Gość ojej jej jakie ona ma okropne
no bardzo koslawe normalnie koszmar

to prawda, w wiekszosci te wyzsze dziewczyny nie sa tak proporcjonalne jak powiedzmy te 165cm. Z reguly maja np zbyt waska miednice w stosunku do barkow i wygladaj przez to malo kobieco albo np maja krzywe nogi, albo znow w druga strone-maja miednice jak garaz, zdarza sie czesto ze za dlugo lub za krotka szyje. To prawda ze to juz od 175 cm nie sa juz tak atrakcyjne jak te nizsze. sam mam 182 i nie czuje sie karlem

Gość byczekkk
endeavour - napisz o tym jeszcze referat...

Gość no przy takiej 165
pewnie sie nie czujesz ale przy lasce okolo 180 to ..za rewelacyjnie nie bedziesz wygladal.

To chyba oczywiste, ze i wysokie, i niskie bywaja niezgrabne. jak rowniez to, ze sa osoby, ktorym podobaja sie tylko niskie, jak i tylko wysokie. bez sensu o tym dyskutowac, ja mam swoj gust, endeavour ma swoj. ale teorie, ze im wyzsza kobieta, tym mniej zgrabne nogi, sa po prostu smieszne [jak rowniez teoria, ze wysokie osoby budza reespekt, dla mnie] Endevour - karlem nie jestes, ale, dla mnie, wysokim facetem tez nie [okazuje sie, ze nawet wysoki to pojecie wzgledne] 🖐️

Gość nosił wikla razy kilka...
kij ma dwa końce... prawda jest taka, ze jak człowiek za mały to źle, a za duży to tez nie dobrze... uśmiałam się tym jak dajecie się podpuszczać drogie panie i drodzy panowie...normalnie w głos!!! he he no ale cóż, jest taka zasada, że każdy broni siebie, więc: wysokie dziewczyny bronią racji wysokich, niskie niskich, natomiast faceci, którym podobają się mniejsze kobietki uważają je za najlepsze, a tym co wysokie - ze to właśnie one są naj... Żenua aaa

Gość byczekkk
ale my lubimy sie tak nabierac....

Gość zalosny temat

Gość zalosny temat
a ja lubie smędzić dlatego nikt ze mna nie gada

Gość byczekkk
i zeby nie bylo ze ja mam cos do niskich, mi sie podoba kazda która w jakis sposób mnie pociąga, niskie tez sa zgrabne ale na wysokich sie to uwydatnia chyba przez ten wzrost

Gość zalosny temat
tak podszywaczu..jak ma ze mna gadac takie cos jak ty to wole zeby milczalo. Bardzo ambitny temat..widocznie to szczyt mozliwosci autora.

cholera , jakie mam krótkie nogi:O:O romzmiar spoodni na długość34 jest za mały a ty mi pieprzysz ze mam krotkie nogi?? 175 cm wzrostu mam ty kurduplu jeden

Gość
mawronka jestes paskudna :o :D

Mawronka, 34 za maly? Serio, skoczylabym. Jestem minimalnie wyzsza, a 34 na ogol mi pasuje. Przestane narzekac, masz gorzej 🖐️