Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka007

fajna dieta

Polecane posty

Gość studentka007

mam pytanie... czy zna ktos taka diete w ktorej nie ma zadnych skomplikowanych do przyrzadzenia potraw? najlepiej jak najmniej gotowanych?? chcialabym schudnac ok 5 kg... zwlaszcza na brzuchu moze ktos mi dobrac jakas diete?????????

Gość studentka007
co to znaczy mż??

Gość liberal girl
mniej żreć naprawdę działa :) od wielkanocy prawie dwa kilo mniej :)

Gość studentka007
nie jem duzo... tylko czesto ...

Gość liberal girl
dużo czy nie to bardzo względne pojęcia :) Polecam zrobić eksperyment - spisuj przez dwa trzy dni wszystko co konsumujesz, ale uczciwie. Wtedy się okazuje czy rzeczywiście mało to mało... Przestałam jeść słodycze i kolacje - naprawdę można wytrzymać. Ok, odkurzyłam też rower i ćwicze na twisterze

Gość dddddfff
to bardzo dobrze, ze jeszcze czesto, a nie duzo. Tylko jesli nie chudniesz napewno maszzle produkty dobrane i sie odklada to wszystko. Fajna dieta jest kazda, ale wazne co Tobie odpowiada. Napisz co jesz a ja pomoge Ci wybrac z tego co lubisz to co mozesz i powinnas jesc dorzucimy cos nowego i dieta gotowa. Ale musi byc w nije troche gotowanego. Na gotowych produktach dlugo nie pojedziesz

Gość studentka007
super ze znalazla sie osoba ktora moze mi pomoc... :) wiec tak: na sniadanie prawie zawsze jem jogurt naturalny z platkami z miodem ... przewaznie jem na deser batonik czekoladowy... na obiad jem zawsze cos odgrzanego w mikrofalowce bo jestem studentka i przywoze z domu zamrozone dania... kolacje jem 2:p ok godz 18 jedna kanapke z serkiem i ok 21 jogurt lub jajka... lubie wszystko oprocz miesa:P chyba ze kotlety mielone... dodam ze nie pije herbaty...

Gość studentka007
dodam ze mam 160 wzrostu i waze 54 kg chce schudnac ok 5 kg zwlaszcza na brzuchu ...

Gość liberal girl
przepraszam, czy jesz jakieś warzywa, owoce, co pijesz?

Gość studentka007
warzywa i owoce jem rzadko sama nie wiem czemu... pije przewaznie soki w kartonie lub owocowa wode mineralna...

Sporo masz w diecie cukru - zamien platki z miodem na jakies bez cukru, na II sniadanie jakas kanapke lub owoc, odstaw slodzone napoje, i, jak sama wiesz, zacznij jesc warzywa. Podejrzewam, ze nie za dobry wplyw ma ta pozna kolacja. Na brzuch, stale i uparcie, polecam hula hop.

Gość Krysia Blokowianka
Witaj - coś chyba nie tak, jeśli prawie nie jesz warzyw i surówek, czy nie masz czasem problemów z zaparciami? Zobacz tu - prosto, SMACZNIE, zdrowo: http://dieta-surowa.zlotemysli.pl/edwardstanislaw,1/ pozdrawiam !

Gość studentka007
dziekuje za rade...sprobuje zobaczymy czy podziala... a czy te potrawy odgrzewane w mikrofalowce maja jakis wplyw na to ze tyje??

Gość studentka007
dziekii za linka

Gość liberal girl
zależy co odgrzewasz:) Co np jadasz na obiad?

Gość studentka007
najczesciej klopsy z sosem pomidorowym , pierogi, gulasz, czy kotlety mielone

Gość liberal girl
domowe pyszności :) musisz to podratować jakąś surówką pełnoziarnistym makaronem czy ryżem soki z kartonu są słodzone, moze spróbuj owocowych herbat? aha - i ja bym jednak zrezygnowała z jedzenia tej drugiej kolacji - albo zjedz ją razem z pierwszą i ten baton... po co Ci? jabłko, kilka susoznych owoców, czy garść orzechów lub pestek z dyni - lepsza korzyść a też się zasycisz

Gość studentka007
ok sprobuje zastapic tego batona chociaz uwieeeeeeeeeeeeelbiam czekolade .... a o ktorej najpozniej kolacje???

Gość liberal girl
ok 3 godzin przed snem na początku strasznie siec hce jeść w porze kolacyjnej - możesz schrupać marchewkę czy rzodkiewki, albo wypić ciepłą herbatkę ziołową lub owocową ( wiem, że nie pijasz, ale może spróbuj sie przekonać - samo zdrowie ;) )

Gość studentka007
aha i jest jeszcze jeden problem... bo jak prytylam urosly mi piersi z czego bardzo sie ciesze... czy jest jakis sposob zeby schudnac na brzuchu a nie na piersiach??????

Gość studentka007
nie ma na to sposobu????????

Gość liberal girl
nie wiem :) ale wiem, że mięśnie mają mniejszą objętośc niż tłuszcz, więc jak będizesz ćwiczyć mięśnie brzucha to różnica między piersiami a brzuchem w cm powinna być znaczna, a to o to chyba chodzi - o proporcje a nie wymiary