Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Estee Lauder

Dziwne znaki na meblu...

Polecane posty

Gość Miss Estee Lauder
sssssssssssssrrrrrrrrrrr - Przeczytalam to wszystko i jakbym widziala swoja sytuacje. Ja czuje sie dziwnie wmoim domu niemoge sie odnalezc. Niemam checi tu bywac. To niejest stolik to jest stol okragly na 4 osoby ale na bokach moga tez siedziec ludzie. Nie starlam tej plamy , ona sama sie starla. To bylo straszne odczucie gdy chcialam to zetrzec a za jakas godzine zauwazylam, ze tego juz niema!!! Co to znaczy spiritualny stolik? meble?

Gość Miss Estee Lauder
spirytystyczny przepraszam. co to?

Gość syjs
też mam białe plamy na stole, a wczoraj ich nie było. tylko, że wczoraj piłam gin z tonikiem i pewnie rozlałam i dziś mam plamy

Gość Miss Estee Lauder
syjs - to pewnie masz od alkoholu ale u mnie nic sie nie rozlao. byla zreszta mata polozona na czas kiedy siedzielismy przy stole.

Gość Felicja Szkoda
toż to była FANSÓWKA !!!!!

Gość Miss Estee Lauder
Co to jest Fansowka??? :(

Gość sssssssssssssrrrrrrrrrrr
Do Miss Estee Lauder - hmmm... spirytystyczny stolik może zacząć sam się obracać nawet. Ale musisz usiąść przy nim w kółku w środku talerzyk czy coś tam... tak się suchy wywołuje. A mieszkasz w starym domu na pewno, co? Musisz się dowiedzieć czegoś o jego historii. Może wystarczy zamówić mszę w kościele za jakiegoś samobójcę czy kit wie kogo. No ale nic nie wiem o miejscu, w którym żyjesz. Ktoś chce żebyś się bała. Umiesz to pokonać? Pokonać strach? Możesz wpaść w jakieś urojenia z czasem :( A gdyby ta plama na stoliku nie była biała tylko czarna to co wtedy?

Duchy nie suchy - oczywiście miało być. SORKI! Napisz co dalej. Czy dalej masz wrażenie, że jakaś siła za tobą chodzi i cię... BACH! BACH! BACH! ??? :( Moim zdaniem popytaj sąsiadów o historię Twojego mieszkanka, domu. Nie zaszkodzi.

Nie zaszkodzi zanim w nocy same nie otworzą się drzwi Twojej sypialni i stanie w nich czarna zakapturzona postać bez twarzy...

Gość Miss Estee Lauder
Co wy chyba mnie nie straszycie :( Dzis na stole nic niema i nic sie nie pojawilo, obawiam sie znow jak cos zobacze... natomiast mam nadal dziwne wwrazenie ze ktos jest w mym domu. okna mam pozamykane a drzwi do przedpokoju malego same lekko skrzypia i sie pod wplywem jakejs sily ruszaja czasem jakby przeciag byl, a okna zamkniete wiec niewiem o co chodzi.

Gość Miss Estee Lauder
Tak, dom nie jest nowy. ale niejest tez zabytkiem. Chce dodac ze od pewnego czasu wiele rzeczy zaczelo sie psuc i to nowych.

Dowiedz się czegoś więcej o swoim domu. Kto tam mieszkał? Może jakaś tragedia? Ze swojego doświadczenia wiem, że nie wolno lekceważyć takich rzeczy bo będzie coraz gorzej. To też wpływa na Ciebie bo się zaczynasz bać. A strach ma WIELKIE OCZY. Teraz też tylko chodzisz i patrzysz gdzie znowu pojawi się jakaś plama na meblu czy coś. To na pewno był raczej jakiś duch... czyjś. No a co tam? Może jakieś samobójstwo... może po sąsiadach warto popytać. MOJE ZDANIE.

Szkoda, że autorka nic nie napisała. Wczoraj to chyba przed 3.00 w nocy pisała, nie? Myślałam, że to 2.00 po południu, ale to chyba w środku nocy. Coś Ci łazi po domu autorko topiku? :(

Hello - wczoraj dużo myślałam nad Twoim problemem - autorko topiku. Moim zdaniem to może być jakaś dusza czyśćcowa. Potępieńcy to raczej ogień czy kolor czarny, ale jakieś białe widmo to może być dusza czyśćcowa. Daj na mszę. Może się uspokoi?

Gość Miss Estee Lauder
Wiec, dzis znow to sie pojawilo, w innym miejscu i innej postaci. Jakby w postaci baranka i pod nogami dluga kreska jakby przeszkoda czy miecz, ja to tak interpretuje. I co dziwne na tym miejscu tacka bambusowa lezy i byla mokra, a jestem pewna ze nic a nic sie tam nie wylao!!!!! to jest niesamowite co sie dzieje. niewiem poprostu coraz bardziej zaczynam wierzyc w te istoty nieokreslone... :(

Gość plamy od wody na politurze
pojawiaja sie, a jak wyschna , to znikaja, normalka

Gość Miss Estee Lauder
Ale tam zadnej wody niebylooo. suche,

Gość Safirra
o mamo:O