Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa ech ech

nic mnie nie rusza no nic!

Polecane posty

czy to moja wina ja juz nie wiem ech...najpierw jest cudownie jak chlopak mnie zaczyna calowac dotykac itd ale jak juz mnie kladzie na lozko to mi czesto szybko przechodzi , mecze sie tym wszystkim wogole mi sie nie chce seksu !!!! ;( chyba nie umiem sie wczuc ;( i co mam zrobic jak on ma taaaaki temperament udawac caly czas nie mam sily ;(

Gość to se znajdzie tako
co zechce z nim robic sex :)

ta dzieki za rade :P

ni i co nic mi sie juz nie zmieni juz nie wiem ;(

Gość moze sproboj
troche pikanteri pejcze anal kolce maczugi

zaraz bedzie ale ja niechce. jak dlamnie facet az tak cie niepodnieca tez tak kiedys mialam najpierw ochota, potem macanko, a jak przyszło co do czego to mi sie juz niechciało potem poznałam innego faceta i z nim to mogłam na okrogło a potem .........

Gość sseebbaaa
Najwidoczniej słabego masz chłopaka, bo nie umie cie odpowiednio rozgrzać. Ja swoją to wystarczy że całowac zacznę i już jest mokra. A potem idzie bardzo łatwo i przyjemnie.

hm tylko ja go nie zostwie za mocno mi zalezy bo poza lozkiem jest nam bardzo dobrze....

Gość Walery Szpak
Nie możesz się poddawać i twierdzić, że co byś nie robiła to i tak nigdy nie będzie Ci się podobać! Po prostu załapałaś jakiegoś psychicznego bloka, pewnie gdy chłopak przechodzi do czegoś więcej niż całowania, czar pryska bo włącza ci się myślenie, że i tak się nie uda. Moja rada jest taka, skoro wiesz, że Ci nie wychodzi, załóż, że to się nie zmieni, chłopak niech wykorzysta cię do zaspokojenia popędu. Po jakimś czasie powinnaś przestać się zadręczać, że nie wychodzi i podejść do seksu mniej poważnie. Poza tym kochajcie się tak często jak to możliwe i w różnych miejscach, może i publicznych. Kobieta potrzebuje nastroju, a tam go nie znajdzie, może natomiast podniecać cię ryzyko przyłapania. Kolekcjonowaniu silnych wrażeń w życiu sprzyja kreatywność i odwaga! Pozdrawiam i życzę wielu orgazmów!

dziekuje za wypowiedz :)

gdyby nie kasa, ktorej ma dużo, chyba znalazłabym innego. Ech, porypane to życie ! Pozostaje mi udawać, ale ile tak można ?

dziekuje za wypowiedź;)

bez podszywow swiry

Gość to sie zaczernij
durna cipo, a tak naprawde to jestes przekonana ze to wina partnera co nie ? Jestes oziebla, to proste jak budowa cepa

nie mowie ze to jego wina jakbys sie wczytal to bys widzial...ech szkoda slow

Gość Walery Szpak
Przecież po to dodała ten temat, żeby coś zmienić w podejściu do seksu! Durni są tacy palanci oskarżający dziewczynę proszącą o pomoc o złe intencje. Pomyśl nad tym kim sam jesteś, oskarżanie innych sprawia ci przyjemność, to świetny sposób na leczenie własnych kompleksów. Najgorsze jest to, że niektórzy biorą do siebie te teksty! Jeśli nie zmienisz podejścia nigdy nie będziesz dumny z tego kim jesteś, no i w sumie to najlepsza kara dla ludzi tego pokroju Mimo to pozdrawiam i życzę zmiany stosunku do życia!

walery szpak dziekuje :) pozdrawiam :)