Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emili elizabet

Czy ktoś może dostawał/dostaje jakieś smsy z takiego numeru

Polecane posty

Gość emili elizabet

7281? Jeśli jest ktoś taki to błagam o odpowiedź to dla mnie ważne

to raczej nie jest wazne, reklamy, naciaganie i tym podobne bzdury

Gość Ale wy gupki jesteście
a co pisze?

Gość fffforum
To mogą być np sex smsy. A co? Przychodza do ciebie jakies propozycje od dziewczyn z tego numeru ?

Gość emili elizabet
Chodzi o to, że kiedyś dostałam taką wiadomość, że ktoś chce się ze mną skontaktować i dalej już niby się rozmawia z tąosobą, ale ciągle przez ten numer. Sms kosztuje 2,44zł. Pierwszy raz dałam się nabrać, ale straciłam tylko kase i nawet się nie dowiedziałam kto to niby do mnie pisze. Urwałam więc te rozmowy. A dzisiaj dostałam znowu smsa, że mam jakieś wiadomości mms od kogoś i czy chce je odebrać? I już nie wiem czy to jakies oszustwo czy naprawde ktoś chce ze mną gadać, ale już nie chce tracić kasy jak ostatnio

Wczoraj właśnie odstałam taki sms, że ktoś przesłał mi aż 4 wiadomości mms, żeby odebrać i sprawdzić od kogo miałabym wysłać jakiś sms o jakiejś tam treści. Daj sobie spokój. To jakieś naciąganie durne. Ja od razu od takich numerów biorę - otwórz -> opcje -> usuń. 🖐️

To jest naciaganie ludzi na kase:)Ja kiedys zadzwonilam na Telegre i od tej pory pisano do mnie dziwne esemesy typu-hej,jestem Ania,wlasnie biore prysznic,umyjesz mi plecy?Odpisalam raz bo myslalam ze to jakas pomylka a wtedy znowu dostalam smsa-To nie pomylka,poznajmy sie...itd.Dostawalam takie esemesy przez kilkanascie dni po 10 dziennie.Ignorowalam je i przestaly przychodzic:)

Gość wit. A
oszustwo. Ja coś takiego też dostałam i olałam. Przyślą Ci mmsa od siebie i będą czyści, a w tym mmsie będize propozycja , która znowu narazi Cię na koszty. Oni liczą na ciekawość wlascicielek telefonów. ;)

Gość fffforum
To jest numer czatu smsowego. Wystarczy ze raz wyslesz do nich smsa a beda ci regularnie przychodzic erotyczne smsy i mmsy. Niby gadasz z laska a po drugiej stronie odpisuje ci koles. I stara sie wyciagnac od ciebie jak najwiecej kasy za smsy ;)

Gość emili elizabet
Ok dzięki za odpowiedzi. Głupio mi, że za pierwszym razem jak mi przysłali to dałam sie nabrać :O no ale cóż jestem zdesperowaną singielką :O

Gość emili elizabet
podlasianka dzięki za linka. Zaraz to wyłącze, żeby mi już te smsy nie przychodziły. O naiwności moja :O Widze, że inni na tym forum dostawali identyczne smsy, ale ze mnie idiotka :O