Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szarrotka

Web Site Blocked by Linksys Firewall HEEEEELP!

Polecane posty

Web Site Blocked by Linksys Firewall - włączam str internetową i mi się pojawia taki napis... co to jest? ja sie tego pozbyć?! proszę o pomoc!

znikąd nadziei :( :(:(:(:( ;( nie ma żadnego gentelmena co by pomógł w potrzebie?

Gość zdjecie cycków
z karteczką to może nas obejdzie , gentlemani nie mają racji bytu no chyba ze są niewyobrażalnie bogaci.

Gość zdjecie cycków
to wina routera tyle Ci podpowiem.

Gość zdjecie cycków
pomożesz takiej a ona potem CI się zaśmieje w twarz i powie że z frajerami to się nie zadaje ... :O bycie gentlemanem to droga do nieustannych i długich wieczorów spędzanych samotnie .

to, że akurat na taką babę trafiłeś nie oznacza, że wszystkie są takie, nie generalizuj ;) czyżbyś był eks-gentlemanem?

Gość zdjecie cycków
Czy to problem zaprosić kumpla powiedzieć Darek słuchaj mam problem z komputerem wpadnij napijemy się kawy pogadamy pomożesz mi ...

Gość zdjecie cycków
tak z moich oczu zionie frustracja bo moja miłość odeszła z pajacem... :D Wszystkie są takie chyba że te bardzo niechciane to trochę odmiękają i bywają bardziej podatne na uprzejmości.

Gość zdjecie cycków
masz w panelu od routera block list resztę znajdź sobie sama gdzie jest ten panel ? start -> cmd -> netcfg

Gość zdjecie cycków
i jest to adres podany jako gate wpisujemy w przeglądarkę i mamy panel.

nie piję kawy ;) o, współczuję, serio... mylisz się mówiąc o tych niechcianych, nie martw się, znajdziesz inną i frustracja Ci przejdzie, "nie ma sensu martwić się tym na co się nie ma wpływu" :) hm... panel od routera...

Gość zdjecie cycków
nie piję kawy to zaproś go na coś go przyciągnie :O wódka papierochy seks wino nakrotyki dokarmianie rybek .... tak wygląda panel... http://forums.activeworlds.com/linksys.gif

za wódą nie przepadam, nie palę, nie seksię się z 1 lepszym, narkotyków nie uznaję, rybek nie posiadam ;) a na komputerach nie znam się kompletnie... mam w domu informatyczkę, ale dom daleko stąd :o przyjaciele też :o znalazłam jakieś cmd, ale nic poza tym :O cholera... dzięki za chęci, ale to chyba dla mnie zaskomplikowane :o

poddaję się... nie wiem o co tu chodzi, mi się takie coś nie wyświetla :O

Gość zdjecie cycków
Twój wybór ... nie jest to takie trudne podobne obrazkowe instrukcje są w podręczniku użytkownika . Chodzi o adres routera mając adres możemy dostać się do panelu http przez przeglądarkę internetową i tam wyłączyć firewall lub go zmienić .

Gość kooox
poprostuktos ci zablokowal str i tyle

Gość kuram cię !
Ejuż wiem to ojciec mi właczył taki program aby zablokować poszczegulne programy .Tylko teraz mi powiedzcie jak ja to mam kurde odblokować !?