Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzFecyjkaaa

Boje sie pierwszego razy .. czy to boli?

Polecane posty

Gość SzFecyjkaaa

Juz prawie to zrobilismy z moim chlpakiem . Ale jak zaczol mnie rozbierac i calowac po biuscie to wystraszylam sie ze bedzie bolalo i powiedzialm zeby przestal . I nie wiem co mam teraz zrobic czy zgodzic sie czy jeszcze poczekac ? Prosze napiszcie cos sensownego . P.S Jak kogos to nie obchodzi to nic nie piszcie zamiast jakis glupot . Dziekuje :* :)

Gość Gruthar
Mała lekcja języka polskiego - nie "zaczoł", a "zaczął". W twoim przypadku pierwszy raz może boleć, ale tylko i wyłącznie myślenia.

Gość SzFecyjkaaa
Ty "Gruthar" odpierdol się

Gość Jak nie jesteś
pewna to lepiej poczekaj. Nie wiem ile masz lat,, wydaje mi sie że jesteś jeszcze młodą osobą.Jak będziesz naprawdę tego chciała to nie będziesz się pytała na forum tylko sama podejmiesz decyzję. Życzę powodzenia w wyborze partnera.

Typowe "chciałabym a boję się". Jeśli jesteś młodą osobą Twoje obawy są całkowicie naturalne. Nikt Ci tu nie odpowie czy będzie Cię bolało. Każda kobieta przezywa to inaczej. Jeśli jednak masz jakiekolwiek wątpliwości to chyba lepiej poczekać do chwili gdy naprawdę będziesz tego chciała - wtedy nie będziesz się zastanawiać tylko działać. Tak ja to widzę. Pozdrawiam :)