Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekująca 2 dziecka

Pytanie do mam które mają 2 dzieci z niecałą dwuletnią róznicą

Polecane posty

Gość oczekująca 2 dziecka

Mam 14 miesięcznego synka i jestem w 6 tygodniu ciąży. Mam pytanie drogie mamy, jak dawałyście sobie rade jak sie urodiło 2 dziecko. Ciesze sie ze jestem w ciazy ale jestem tez przerazona. Jak to było u was?

Gość ja mam 18 miesiecy
różnicy miedzy pisklakami. Czasem mam ochote kupić sobie proce i postrzelać do przechodniów zeby wyladować zlość, ale w wiekszosci mnie rozbrajają te moje przytulasy. Niby sie nie lubią ale jak jednego nie ma to drugie za nim ryczy. Na początku nie bedzie lekko, ale z kazdym dniem bedziesz widziala poprawe. Jak ci juz zacznie młodsze chodzić to będzie super.

ja będę mieć różnicę 2lata i 4 miesiące.W sumie chciałam tak bo sama jestem starsza od brata o 5 lat i jak się urodził młody to czułam się zepchnięta na margines.Niby każdy kto przychodzil do brata przynosił mi jakąś książeczkę,ale temat rozmów był zdominowany wiadomo czym.Aha i każdy spacer z mamą polegał na tym,że ja warowałam z wózkiem przed sklepem aby mama mogła zrobic zakupy.A było to rok 1983 czyli jeszcze komuna i dość duże kolejki...