Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marscha

Wesele 30 maja a nie mam

Polecane posty

Ania, gdyby nie te motylki na ramionach to by bylo ok, i dlugosc przed kolanko, czyli jak jeszcze pare rzeczy zamienie to potrzebuje inna sukienke :D A jak jestes niewymiarowa? Bo ja tez - zero biustu, kazda sukienka to koszmar

Gość Warszawa i nie rozumiem
zołzazołza Ja miałam lniane spodnie, żakiecik też lniany i jakiś top, nawet dokładnie nie pamietam, bo do głowy mi nie przyszło, żeby robić z tego wielką sprawę. Po prostu założyłam coś w czym wiedziałam, że będę się dobrze czuła (często się tak ubieram w lecie, a to był czerwiec). A na pewno nie kupowałam nic specjalnie na poprawiny!

Zobacz na inne ich rzeczy, mają bez motylków i krótkie. A ja mam za duży biust i to jest moją zmorą. :)) Spokojnie szukajcie a napewno coś ślicznego wybierzecie, czy na allegro, czy w sklepie. Pozdrówka

warszawa ja tez nie bede sie chyba wyglupiac:O:O ja na poprawianch mam zamiar sie wyluzowac i w koncu sama opic ze wyszlam za maz:D dziewczyny a wy na weselu swoim bedziecie pic alkohol???

No wlasnie, tez tak by sie przydalo ze w niedziele na spacer mozna pojsc albo cos a tu wszyscy zaraz: jak to panna mloda to wyjatkowa ma byc na poprawinach tez :D

Gość Iwona świadkowa
Princpolo masz fajny gust.. Masz jeszcze jakieś propozycje?

Gość Warszawa i nie rozumiem
zołzazołza to jest właśnie bardzo słuszne podejście. Ja się na poprawinach wyluzowałam fest, bo na weselu to nie powiem, żebym się jakoś szczególnie bawiła. Tzn. owszem, tańczyłam, trochę wypiłam, ale naprawdę niedużo, prawie nie jadłam, bo wciąż się stresowałam (nie wiem czemu!!), że coś bedzie nie tak. bez sensu to było. teraz trochę żałuję, że byłam taka spięta, w sumie wszystko było dopięte na ostatni guzik, a goście się świetnie bawili do rana.

Mnie ta druga, a ta 4 to taka mam do pracy, to troche lipa isc na poprawiny. Ja tam pije po 2 w nocy,a co :P A na poprawinach to z checia zaloze lnianki jakies, ale chyba by mnie zagryzli, juz to slysze: W SPODNIACH, czys ty oszalala?

Iwonka, zobacz sobie ta druga, ladna, jak w Dirty Dancing :D

No wlsnie na lato do sandalek, ze spodniami u mnie nie przejdzie, choc jaky taki ladny lniany garniturek to czemu nie w sumie?

Szukamy dalej Aniu, masz jakies zdjecie tej sukienki co w niej bylas?

bez przesady ....kazdy bedzie sie swietnie bawila a ja mam nawet na drugi dzien siedziec spieta??w koncu t nasz dzien.a po drugie niech sobie gadaja ze w spodniach przyszlam. przeciez spodnie tez moga byc eleganckie. ja na poprawinach mam chec sie czuc swobodnie jak kazdy.

http://www.littlewoods.com/rf/p.do/bubble-satin-full-dress?Ntx=mode+matchallpartial&SNtt=Evening+Wear&Nao=12&groupId=574515550&Nu=this_product&SNtk=littlewoods_search&Np=1&SN=85+103&Ntt=574515550&D=574515550&Ntk=group_search&Dx=mode%2bmatchall&thisprod=574515550&N=85+103&Nty=1&Mis_item_id=15&Mis_item_loc_id=1&product=574515550&pageSize=12 Ladna, ale nagle mi sie skojarzyla z workiem :P

No ja generalnie nie czuje sie zle w sukienkach, ciezko mi je tylko kupic :)

ja tez sie nie czuje zle w sukienkach...ale bede sie lepiej czula wlansie w jakis eleganckich spodniach albo sukience takiej na lato.

http://www.littlewoods.com/rf/p.do/satin-pencil-dress?Ntx=mode+matchallpartial&SNtt=Evening+Wear&Nao=24&groupId=523327844&Nu=this_product&SNtk=littlewoods_search&Np=1&SN=85+103&Ntt=523327844&D=523327844&Ntk=group_search&Dx=mode%2bmatchall&thisprod=523327844&N=85+103&Nty=1&Mis_item_id=15&Mis_item_loc_id=1&product=523327844&pageSize=12 Ladna, to na niedzielny spacer po poprawinach :D A ta : http://www.littlewoods.com/rf/p.do/wrap-dress?Ntx=mode+matchallpartial&SNtt=Evening+Wear&Nao=48&groupId=497687127&Nu=this_product&SNtk=littlewoods_search&Np=1&SN=85+103&Ntt=497687127&D=497687127&Ntk=group_search&Dx=mode%2bmatchall&thisprod=497687127&N=85+103&Nty=1&Mis_item_id=15&Mis_item_loc_id=1&product=497687127&pageSize=12

Komedia, cos czuje ze to trudniej bedzie niz z suknia slubna ;)

marscha ja nad suknia slubna sie tyle nie zastanawialm jak nad tym co mam ubrac na poprawiny:D

No dokladnie,mniej wiecej wiedzialam jak ma moja suknia wygladac, w czym bedzie mi dobrze a co od razu przekreslic, wiedzialam ze nie biala tylko ecru, wiedzialam ze gorset musi bys wyjatkowo usztywniony, ze wzgledu na biust a w sumie jego brak itp itd, a tu? Masakra :D

Ja sobie walne push upy i luzik bedzie :D Teraz brak biustu to nie tragedia, ale jak sobie przypomnie jak kupowalam wczesniej stroje kapielowe i wylam ile wlazlo, to wesolo mi nie bylo. Krawcowa ktora mi szyje sukienke strasznie sprytnie to ukryla :D