Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzajemne szczęśliwe szczęście

do mężczyzn - która kobieta jest lepsza

Polecane posty

Ta z którą szybciej dochodzicie, czy ta, z którą możecie dłużej? Wydaje mi się, że skoro dochodzicie szybciej z jedną, to właśnie ta działa na was bardziej, czyli jest lepsza. Czy tak jest? I proszę o poważne odpowiedzi, i panów tylko,. To dla mnie ważne. Dzięki.

bo ja bzykam sie za kase i mnie sie podobaja panowie pa 40sce, robie to w grupach i tak to odczulam z tymi babkami

to czy szybciej dochodze,nie ma znaczenia czy z ta czy z tamta po prostu zalezy od dnia i od wielkosci podniecenia

drugi wpis to podszyw. Do pana, który się wypowiedział niżej - ale jezeli zawsze z jedna dochodzisz szybciej a z drugą wolniej, to jak?

To zupełnie nieistotna kwestia dla prawdziwego mężczyzny :classic_cool: 🖐️ Facet dochodzi zawsze wtedy, kiedy jest na to najlepsza pora, a jeśli kobieta sie w ten moment nie wstrzeli... cóż... jej problem :classic_cool: 🖐️

nie miałem takiego czegos.Moim zdaniem to zalezy tylko od tego co pisałem wyzej.Zreszta ja ogólnie to szybko nie dochodze

Gość Anchelina
Dyskryminacja... ja chcę też sie wypowiedzieć... Moim zdaniem obie są dobre bo jak by nie patrzeć dochodzi no a to że się szmacisz i zdradzasz swoją laskę to inna bajka... Kolejny facet który sie szmaci i zalicza panienki jak podejdzie... no chyba że zakładasz haremik w którym masz już matkę i siostrę i one o sobie wiedzą :))))

Gość Anchelina
nie było takiego :P Ale dla mnie śmieszne jest takie pytanie i jest to zwykłe kurewstwo... Popatrz jak facet zalicza jest zajebisty a jak laska prześpi się z 2 czy 3 to jest dziwką :P I nie nie dałam się prze ruchać żadnemu który mnie zostawił po 1 razie ;P

Gość Anchelina
stara tez nie jestem :P 17 lat to nie dużo... chyba :P

Anchelina, jesteś kobietą, nie ciebie pytam. I proszę na temat a nie pyskówka jakaś o czymś zupełnie innym. A dla twojej wiadomosci - jestem także kobietą, lesbą nie jestem, wiec żadnej kobiety nie oszukałam itp.

w dodatku sorry, jestes gówniarą, która powinna siedziec teraz w ksiażkach a nie na forum erotycznym.

17? A nie jesteś przypadkiem taką jedną, co tu już kiedyś pisała że faceci to świnie i się chwaliła biustem w rozmiarze chyba D? :D :D Skoro facet cię nie rzucił, nie jesteś starą panną i w wieku lat 17 masz takie poglądy, to musisz być strasznie brzydka :classic_cool: 🖐️ Tak czy inaczej - nie marnuj sobie życia, około 30 do zerwania błony ponoć niezbędna jest wiertarka :classic_cool: 🖐️

generalnie ta z ktora sie szybciej dochhodzi bardziej podnieca... ale nawet bogini sie znudzi po jakims czasie - wiec temat w zasadzie bzdurny

Gość Anchelina
odezwało się coś co nie zna swojej płci i orientacji A ty może weź się za życie prywatne a nie serfowanie po necie w poszukiwaniu frajera który cię zerżnie :)

Gość Anchelina
niee ja mam mniejsze cycuszki :P i nie chodzi o to że jestem brzydka bo mam faceta z którym jestem szczęśliwa... chodzi o to że takie tematy to głupia prowokacja która nie ma sensu... każdy głupi wie że nie chodzi tu o to z którą szybciej dojdziesz tylko z którą będzie ci lepiej...

Jeśli można, więcej wypowiedzi proszę, od mężczyzn. I konkretnie.

Gość X-ik
A ja powiem tak, najlepiej jest jak mogę długo ale cały czas mam penisa we wzwodzie, za szybko kończyć to tez nie dobrze, najgorsza jest taka sytuacja jeśli facet jedzie a tutaj flaczek się robi ;)

Gość antek34
ta która najszybciej dojdzie zemną. Najgorszy seks z taka która nie może dojść nawet i po godzinie bzykanka

Lepsze są te przy których dochodzi się dłużej. Lubię długie stosunki :P