Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto stosował niech się wypowie

Mgiełka do ciała AVON - która wybrac?

Polecane posty

Chce kupić mgiełke z avon. Mam do wyboru: Czereśnia i gałka muszkatołowa Morela i słonecznik Śliwka i nektarynka Czy ktoś miał z nimi kontakt? Chodzi mi głównie która najlepiej pachnie :). TU linki do nich: http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=5985 http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=16667 http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=16483 Prosze o pomoc.

Gość la mam ba P
czereśnia jest śliczna:)

A własnie czy te zapachy pachną jakoś przeraźliwie zapachami owoców czy tak subtelnie :) ?

Hallo nikogo z Avonu nie ma? To jakim cudem te konsultantki tak długo w tej mafii siedza? :)

hmmm zadnej z tych mgielek nie mialam, ale używalam czereśnie balsam i zapach jest świetny, a co do mgielek to niestety nie doradze...prawdopodobnie mogą cuchnąć za bardzo alkoholem, bo mialam bananową to byla wstrętna

Gość la mam ba P
subtelnie :) ale nie bierz truskawki , ani kokosa makabra i jerzyna tez feeee

hehe... najbardziej się zastanawiam nad śliwką i nektarynka ale nie wiem juz sama.

ja mam czeresnie ....yyy smród:o do tego dzieki bogu nie trwaly..po cholere w ogóle te mgielki sa ktos mi wytlumaczy? do kompletu dostalam zel pod prysznic i balsam do ciala i jak nie lubie avonu to zel pod prysznic byl genialny....balsam tez o kant dupy rozbic ani nie nawilza ani nie utrzymuje zapachu na ciele

Gość innesia26
Wanilia i mleczko sojowe była najlepsza a z aktualnych to hm..mam śliwkę i jest ok. to sa odświeżające na lato spreje raczej

Gość oczywista
ja nigdy nie wiedziałam po co sa te mgiełki? zamiast perfum? nie rozumiem

Gość blondynka18
ja polecam sliwka i nektarynka :)

Gość co za łoś z ciebie
ja tez obstawiam wanilie od dwoch lat tylko ta mgielke stosuje i nawet zaczeto mnie przezywac Budyń :P meskie opinie, ze ma badzo zmysłwoy i uwodzcielski zapach ;)

Gość kalinkaczerwona
ja mialam zel pod prysznic sliwka i nektarynka -- boski zapach :) mniam :)

Gość innesia26
miedzy perfumami a mgiełkami są jeszcze wody toaletowe, wody perfumowane...to cała gama więc nic nie jest zamiast:)

Gość habahaba
uwielbiam zapach śliwki i nektarynki - miałam takowy żel po prysznic i był super. A co do mgiełki nie wiem, ale powinna pachnieć tak samo :)

Gość innesia26
a jak można ta wanilię jeszcze zdobyć? bo w sprzedarzy regularnej juz nie ma...

Gość mgiełka czereśniowa
śmierdzi winem...poważnie. Koleżanka miała i smród był niesamoity, całe szcześci, że nietrwały

ja mam krem do twarzy figa i coś tam jeszcze... śmierdzi winem właśnie.. i to takim tanim:-o:-o

Gość oczywista
to po co to jest? kolezanka w lo sie tym pryskała jak wracała z papierosa, ale nie podejrzewam, że takie było pierwotne zastosowanie

Gość innesia26
oczywista...mgiełki do ciała sa odwieżajaco- pielęgnujące czasem nawilżające zalezy od składników a zapach ma też właściwości aromatrapeutyczne

Gość ja mam truskawkę i wg mnie
zapach jest śliczny;)No ale wiadomo,że to rzecz gustu...

Gość innesia26
mnie jedynie banan i kokos nie odpowiadał za bardzo

Ja mam mgiełkę morela i słonecznik i miałam ochotę sama siebie zjeść tak ładnie pachnie :D

Gość innesia26
o..moreli nie miałam ...ale chyba juz nie sprzedają:)

heheheheheh z aromaterapia yo ma malo wspolnego;) hahaha ale nie powiem zabawne:D wlasciqwweosci odwiezajacych to nie ma bo zapach utrzymuje sie bardzo krotko:D nawilzajacych tez nie bo jak taka mgielka chemiczna moz eje miec....skóra nie wchlana wody w wodnej postaci wiec nawizac nie moze wiec ponawiam pytanie po jaka cholere kupowac to badziewie? jezeli lubi palsamu i tego typu zapachowe bajery to lepiej kupic cos z serii Plaisirs Nature YR...rownie chemiczne ale przynajmniej zapach utrzymuje sie dluzej...

jak sama nazwa wskazuje M G I E L K A a nie perfumy:) daja subtelny zapach:) jego intensywnosc zalezy od tego jak mocno sie spsikasz :) ja mialam jezyne i wanilie i na ciele trzymala mi sie caly dzien:) poki co mialam tylko truskawkowa :) baaardzo ladna:) a jabluszko z czymstam jest btakie troche mdle:) za to wanilia z jezyna bardzo fajna :)

Witam. Szukam chętnych osób na konsultantkę firmy Avon, jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o wiadomość na ten adres e-mail safrane12@gmail.com , Firma oferuje: - wpisowe 0zł - dodatkowy zarobek, - program prezentowy dla nowych konsultantek, - opusty na kosmetyki do 40%, - bezpłatną dostawę paczki do domu, - szanse na rozwój... Jeśli jesteś zainteresowana, odpisz do mnie. Pozdrawiam serdecznie.

Gość Weronika-> weronka
Czereśnia i gałka muszkatołowa miałam fajna!!! jest nowa malinowa a truskawkowa fe!!!!!!!!!!! Morela i słonecznik nie miałam Śliwka i nektarynka nie miałam

Gość trlu
ja też się zastanawiam którą mgiełkę wybrać. myślę nad granatem i mango lub czereśnia i gałka muszkatołowa, róża i brzoskwinia. z avonu. szukam takiej która nie będzie słodna, nie będzie śmierdziało alkoholem, lekki suptelny zapach, nie wymagam też by utrzymywał się długo, ale żeby nie śmierdział potem octem jak to w niektórych przypadkach jak czytam było