Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madeira

najbardziej szalony seks

Polecane posty

Gość madeira

witam, ciekawa jestem jaki najbardziej szalony seks wam sie przydazyl.

Gość asdbsjh
mi najbardziej sie podobal seks jak kochalem sie dosyc glosno z moja dziewczyna w domu i nie wiedzialem ze bratowa jest na dole myslalem ze jusz jest w pracy przyszla do nas do pokoju i na poczatku nie wiedzialem co powiedziec a pozniej jakos tak wyszlo ze zapytalem czy sie przylaczy i powiem tak jeszcze zadna mi tak nie obciagla to bylo wspaniale

a ja się bzykałem na cmentarzu fakt, że jest to bardzo stary już cmentarz, praktycznie bez nagrobków, krzyży itd ale myśl o tym że mogłem pukać moją kobiete leżąc na czyjejś mogile... ech jak człowiek napalony to głupie rzeczy robi :)

Gość X-ik
Ja się bzykałem w pociągu (portowiec relacji Katowice Gdańsk :D ) Nieźle było, ale to raczej szybki numer był. Zdążyłem zapiąć spodnie i w tym momencie wszedł konduktor. Minuta dłużej i było by wesoło :D Samochód i las też były.

Gość lolololo
hehe :) ja sie bzykalam w parku na lawce :P ale to byl malutki park, (jak ktos jest z gdanska to to bylo przy muzeum narodowym, jak idze sie na zabi kruk), przy ruchomej ulicy, fakt ze to byla 3-4 nad ranem ale pozniej dowiedzialam sie ze tam sa kamery :P