Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiasi19

ciaza prosze o rade!!!!

Polecane posty

witam was.Mam taka sprawe kiedys byłam w ciazy i poroniłam.czy jesli zajde w ciaze proronienie nie bedzie miało wpływu na zdorwie mojego malenstwa. od dwoch tygodniu spoznia mi sie okres zrobiłam dwa testy i wyszły pozytwne ale niemam zadnych objaw ktore wskazywały by zeby była w ciazy:(:(:(:

ja pierwsza ciaze poronilam na samym poczatku, teraz jestem w drugiej, juz 23 tydzien i wyglada na to ze wszystko ok. Najlepiej odczekac 3-6 miesiecy i do dziela :)

Zależy jaka była przyczyna poprzedniego poronienia. W zasadzie jedno poronienie o niczym nie świadczy, wieeeeeeeeeeeeeele kobiet po poronieniu bez problemu zachodzi w kolejną ciążę i rodzi zdrowe dziecko w terminie. Jeszcze teraz nie musisz mieć objawów ciąży, nie każda kobieta je ma od samego początku. Idź do ginekologa on potwierdzi ciążę. Gratuluję i życzę dużo zdrówka :)

Gość asia19 to klaudia1987
uwazajcie juz dzisiaj był top o niej to oszustka

asia19 to klaudia1987 moge wiedziec o co ci chodzi?? z tym co napisałas??

ja nie mialam w ogole objawowc ciazowych...jedyne co to spozniajacy sie okres..potem doszedl bol piersi no ale mnie bolaly tez przed miesiaczka wiec myslalam ze sie zbliza..i czese latanie do wc:) takze nic sie nie martw objawow nie trzeba miec by byc w ciazy