Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana Ona

muszę zachorować

Polecane posty

Gość Zdesperowana Ona

Słuchajcie jest ważna sprawa muszę zachorować na parę dni wyda się wam to zapewne głupie ale to wyjątkowa sytuacja... chcę mieć temperaturę i to w miarę wysoką ... Muszę parę rzeczy załatwić a nie miałam wolnego od dobrych paru miesięcy... Z góry dziękuję za pomoc i mądre/nie koniecznie rady jak zachorować.

Gość cytat ze wspomnianej strony
Weż koperte, włóż do niej 50 albo 100 zł i udaj się do lekarza. Powiedz w czym rzecz i poproś o pomoc.

Gość ziemniaka surowego zjedz
ja tez musze... tate do szpitala musze zawiezc, a nie mam juz urlopu. Tez kombinuje. Ale nie umiem klamac, to chyba pojde i powiem lekarce prawde. I poprosze o zwolnienie. Moze tez sprobuj szczerze pogadac?

Gość powiedz lekarzowi że leciałaś
ty samym samolotem co ta kobieta z wirusem A-H1N1 :)

o 100zl w kopercie bym nie pomyslala nawet :P Przeciez co lekarzowi zalezy. Kiedys to tak, nie dawali. Ale teraz? Zwolnienia sie nie oplacaja i wszyscy raczej unikaja ich wiec mysle, ze nie powinno byc problemu z dostaniem zwolnienia na 2 czy nawet 3 dni ;)

Nie mówie, że ma mu dać te pieniądze, bo może trafi na normalnego człowieka, który ją zrozumie. Ale bywa różnie, niech się przygotuje.

Gość Zdesperowana Ona
Lekarz mi da bez problemu ale tu chodzi o mamę... Ona jest straszna i nie zdaje sobie sprawy z niczego... Jestem chora naprawdę... mam zawroty głowy mdłości boli mnie brzuch i głowa... temp mam 37.2 ale to dla mojej mamy nie starczy... muszę naprawdę wyglądać strasznie i mieć wysoką temp... Właśnie nalałam gorącej wody do miski i zamoczyłam w niej nogi piłam zimną wodę... a później na odwrót... Zobaczymy czy coś mi to da... mam nadzieję że tak... potrzebuję temp przynajmniej 38.2

Ty nie jesteś całkiem normalna? Pomijam to że chcesz się rozchorować i to co robisz w związku z tym, ale z temp. 40 stopni co ty będziesz załatwiać???Miejsce na cmentarzu...?

Gość Zdesperowana Ona
nikt nie pisał o 40 stopniach... już głowy z bólu podnieść nie mogę ale co ją to... za 10 min powinnam być w szkole ale nie poszłam...

o mame? myslalam, ze w pracy potrzebujesz... Nie czaje za bardzo :O

Gość Zdesperowana Ona
surowy ziemniak nic nie daje. a chodzi o to ze mam parę spraw na mieście do załatwienia i dokumety kupna samochodu ;/

juz nie wazne z tym ziemniakiem, nick mi taki zostal... Ale o co chodzi z mama, bo serio nie czaje. Po co Ci to zwolnienie jak nie do pracy? O_O

Gość Zdesperowana Ona
Do szkoły niektórzy ludzie się uczą :P A muszę rodzicom pozałatwiać umowy i dokumenty do samochodu dodatkowo jestem chora i muszę odpocząć...

ale do szkoly nie potrzeba zwolnienia. Wystarczy zaswiadczenie ;) Poza tym jak rodzicom zalatwiasz umowy. Sami nie moga? I nie rozumiem w dalszym ciagu o co chodzi z Twoja mama ;)