Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SofaBeat

Dlaczego On nie chce dziewczyny ?

Polecane posty

Gość SofaBeat

Znam takiego faceta. Ma 27 lat. W przyszłym roku skończy wymarzone studia. Jak Mi kiedyś powiedział pierwsze to był kompletny niewypał. Posiada samochód (tak na moje oko za jakieś 30 tys.) , działkę budowlaną na dom , który jak mówi kiedyś chce sobie wybudować. Ma także trochę oszczędności - nigdy bezpośrednio nie powiedział ile , ale kiedyś jak był trochę wstawiony wygadał się , że jakby chciał to mógłby sobie jeszcze kupić ze dwa takie auta jak ma.Mieszka jeszcze z rodzicami , bo jak mówi chce jeszcze trochę uzbierać na ten dom.Chociaż ja myślę , że pewnie także z wygody. Mówi jednak, że płaci za mieszkanie u rodziców. Czy jest samodzielny ? Hmmm. wiem , że jego rodzice jeszcze kilka lat temu pracowali cały czas za granicą , tak więc on z bratem mieszkali sami i wszystkim się zajmowali. Myślę więc , że to nauczyło go życia i samodzielności. Ciekawi mnie tylko to dlaczego on nie chce się z nikim wiązać ? Gejem chyba nie jest. Mówi , że związki to nie dla niego , że nie jest gotowy , że jeszcze ma czas , zwiedzić świat itd. Według Mnie to trochę głupie tłumaczenie. Jeśli chodzi o finanse to dochodzę do wniosku , że jest on w dużo lepszej sytuacji niż nie jedna osoba. Bez trudności mógłby pewnie założyć także rodzinę. Czy spotkaliście się z facetem , który był w podobnej sytuacji ?

po prostu nie spotkal jeszcze takiej , z ktora by chcial sie zwiazac :)

Gość Zaqoz
Myślę że za bardzo się skupiasz nad jego sytuacją finansową.Gość się nie chce wiązać bo nie jest jeszcze gotowy,tak mu się przynajmniej wydaje. A mnie sie wydaje że nie spotkał jeszcze odpowiedniej laski.

Gość zgadzam się z przedmówcami
Jak spotka odpowiednią kobietę, to od razu będzie gotowy na związek. A to ile ma kasy nie ma tu nic do rzeczy.

Gość bez jedzenia i picia
nie zmusisz go przeciez, nie chce to nie

Gość ania w pomaranczowym sweterku
Mam dokladnie taka sama sytuacje tylko jestem kobieta, musisz po prostu zrozumiec ze nie kazdy w tym wieku musi posiadac zone/meza, dom, dzieci itd. Sa ludzie ktorzy ida innymi drogami tak jak ja, i co wynika z twojego opisu twoj kolega

SofaBeat czyz bys miała chrapke ? :P na kąska :D ???????

Gość podróż _ dzwięku
Nie rozumiem moja droga co w tym dziwnego? Moze sie sparzył i chce odpocząc troche od kobiet.... a moze mówi Ci tak , bo widzi, ze Ty masz na niego chęc(tak mi sie zdaje, a apropo to straszna materialistka z ciebie) i chce Cie odstraszyc? Nie interesuj sie-nie właz z buciorami w czyjes zycie;/;/ co Cie to obchodzi w ogóle.....;'/;/;/ Pozdro