Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jo_slonsko_dziolcha

hanysy laczmy sie ,slonsko godka

Polecane posty

Anielica ale zech sie usmiolach jasny gwint ps a komu sie kierunki pomylily? wam.gdyz jest specjalna stona czego tam nie wchodzicie:P

Jo tyz sie wtedy smiola, ale teroz... lotej wszydzie bo matol godac niy umi... do smiychu juz mi niy ma :) Abo w sklepie niyroz smiyszne sytuacje byly jak ekspedietka niy wiedziala o co prosza.. :) Acha zapomnialach napisac kaj mieszkom.. Siemianowice.. :)

Siemianowice fajno :) a jak to w slepie to juz niy godajom/rozumijom po slonsku cy jak???:D roz moja kolezanka robila w sklepie w lublincu i przyszla baba i cos tam chce a lona zamiast i godo jej tak :czy zapakuje jej to w jendno razowke a lona aaaaaaaaa nylon bojtel : :D:D ta to dopiero godala, a teroz miszko w piekarach to dopiero godo :D:D

hahah dobre :D U nos w sklepach teroz duzo gorolic robi, to niy rozumiejom co sie do nich godo. Ostatnio pytom po wiela mocie krupnioki a ta sie gapi.. pyto co to jest, to pokazuja o co mi chodzi.. a ona do mnie "aaa kaszanka" Na drugi roz juz bydzie wiedziec :)

Anielia dobre :D:D:D loni to maja problymy ale ta naszo godka jest dobro ,mozna jaja porobic a moj chop niy jest z hanysowa ale sie staro jak moze zeby mnie rozumic i som sie ucy nawet ale jo nie lubia jak probuje godac bo mnie tym ino drazni :P:P:P :D jo bych teroz zjadla krupnioka albo zymloka mniam mniam :D a przypomnialo mi sie cos jeszce jak zych lazila do podstawowki i na j polskim to bylo i mialach w klasie tako jedno dziolcha ta to dopiro godala slonzara ze hej:D i cos tam jej sie ta babka z poloka pyto a lona jej opowiado ,cos w tym stylu: wi pani jak jo zych to lobejrzala ,jo pani godom ,jerona itd (dalach teroz przyklad) my mysleli ze z krzesel pospadomy a ta sie wsciekla i jyj jedynka wstawila ze zle slownictwo a najgorsze bylo to ze tyj dziolchy siostra studiowala polski :P:P:D

a najlepsze jest to i zawsze sie z tego smija jak godalch kiedys polokom ze na nich godomy gorole to loni mysleli ze mi chodzi o gorali z gor :P:P:P:D

mie zas wkurzo jak moj chop probuje godac po polsku... nie pasuje to do niego no ale tyz sie staro.. ino cos mu niy wylazi, ale posmioc sie mom z czego. U nos w klasie tyz byla tako slonzora co dur paly dostawala na polskim za godka, ale tak sie mysla, ze to szpan byl, bo teraz szwargoto jak rodowito warszawianka i dupno pani z siebie robi.. bo bogatego chopa dorwala i mo kamiynica w Chorzowie :D :D :D

niy godej no lobejrz ,wisz co jo zech w klasie tyz miala taka jydno co doooopnie mowila:D no a ze my wszyscy godali albo trocha polszczyzny tyz my uzywali :D to lona tak nom kiedys zapieprzyla :D:D ja nie potrafie mowic tak jak wy: to my ja ucymy godac :powiedz godac -a ona nom- gadac -no by nos pierun trefil ale jo ci powim lona umiala ino z niej paniusia bola :D:D niy lubia takich ludzi :P:P:P a mi tyz niy pauje mowic ,ino tym mowinim wkurzalach ludzi :P pierw godali ze mom mowic a jak zaczlach juz mowic to pedzieli godej lepij :D:D badz mondrym pisz wiersze :Dparanoja jakos:P

Czyli i tak zle i tak niy dobrze... :) Jo tam mysla, ze niych kazdy godo jak mu pasuje. Niy lubia takich ludzi co pouczaja i robia z siebie niy wiadomo co.. po to jest tyn nosz slonski, zeby go uzywac :)

no jo tyz wlasnie lo tym zech pomylala ze ino my lobie :P ale czekej moze sie ktos jeszcze dolaczy :D a jo lubia jesce wojny gorole kontra hanysi przynajmnij smisznie jest :P jo jest wredota :D:D maryjaaaaa i jozef :)

Anielica :D jo widza ze ty tyz taki diobel wcielony jak i jo :D:D:P kaj to z nami szanse by mieli :D a szczegolnie z babami -:D ni ma takiech szons :D:D

Gość ciec.
mos tam kamera abo szklano kola

Gość GOROL spod samiuskich toter
skad ta nazwa gorole? :D przed wojna przybywali na slunzek gorole (górale) z Żywca, Beskidów, tani byli, psuli cenym najmowali sie za pol stawka i stad nazwa gorol. A ze ich na ślonsku niy lubili to tak juz zostalo ze gorol to obcy :P