Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilt bialy

nie wystawiony komentarz na allegro

Polecane posty

Gość kilt bialy

Niedawno kupilam wozek i mimo ze wystawilam gosciowi pozytyw on nie napisal mi zadnego :(. Wkurzylam sie i napisalam mu maila zeby cos wpisal, ale od tego czasu zadnego odzewu. Co moge w takiej sytuacji zrobic.

nic... nie ma obowiazku wystawiania komentarzy... jak bedzie chcial to wystawi a jak nie bedzie chcial to nie wystawi...

Gość buhahahahah
napisz skargę he he przeciez nikt nie ma obowiązku wystawic komentarza...

Gość no i co z tego przecież to
sprzedawca i ma mase innej roboty niz siedziec i komenty wpisywac a po drugie jest odpowiedni okres do którego moze wystawic ...np miesiac

o boże ale problem.... wiesz ile ja nie dostałam komentarzy??? i jakoś żyję

Gość do sa_ndra
ja wystawiam około 3 razy w roku masowo, poczekaj może za pół roku Ci wystawi:)

Gość kilt bialy
ooo, dzieki ale rady od siedmiu bolesci

Gość do sa_ndra
no ale po co Ci ten komentarz? Nie ma obowiązku wystawiania to koleś nie wystawił i nikt go nie może zmusić

Gość czwartek*
pewno jest to poczatkujaca allegrowiczka i zalezy jej na komentarzach

Gość czwartek*
czesto allegrowicze lubia zbierac komenarze (pozytywne oczywiscie)

Gość czwartek*
do autorki sprawdz czy sprzedajacy wystawia komentarze niektorzy wystawiaja hurtem -raz na 2 mce np

Gość co wy za ...
pierdoły tu opowiadacie . Cała sprzedaz i kupno na allegro jest prowadzona w oparciu o komentarze. I może obowiazku nie ma , ale jest to w ogólnych zasadach punkt bardzo istotny . Nikt tego szajsu, ktory wystawiacie nie kupiłby gdyby nie komentarze.

Gość Migotka lalala
Ja tam nie czytam zadnych komentarzy a kupuje często i dużo na allegro jak bedzie chciał to ci wystawi jak nie to nie proste!!ale zeby sie upominac o komenta to już jest masakra jakaś moze celowo ci go nie wystawi bo sie upominasz :D

Gość buaharowery dwa

no to nie czytaj, zobaczymy za ile czasu sie natkineisz na takiego co mu przeslesz kase i zniknie :D

ja też kupiłam wózek niedawno i mimo wystawionego przeze mnie pozytywa nie otrzymalam komentarza.Kupowałam u guciosklepy,a poniewaz jest to sklep gdzie zajmują sie sprzedażą a nie tylko siedzeniem w internecie czekam ze spokojem,aż zostanie mi wystawiony komentarz :)

Gość Migotka lalala
wystarczy mi lista ofert kupna :) dzieki bogu jeszcze przez tyle czasu zawsze dostałam to co kupiłam :D a z resztą temat nie dotyczy mnie i tego czy je czytam czy nie :P tu kolezanka ma powazniejszy problem :D

madziulka a ja zamawiałam ostanio tez wozek własnie dziś go dostałam i rowrek i zaraz miałam komentarze wystawione :P mowa o guciosklepy

Gość bandacwaniaka
Moim zdaniem, za brak wystawionego komentarza powinna byc nakladana kara. Sprzedajacy ma mozliwosc formalnego upomnienia sie o komentarz, kupujacy nie. Jeest to niesprawiedliwe. Za kazda transakcje powinny byc wystawiane komenty zeby dac realny obraz danego allegrowicza. Poczatkujacy allegrowicze nie maja komentarzy , a jesli inni im ich nie wystawiaja to maja potem problemy typu " przepraszamy ale za pobraniem tylko dla osob z minimum 20 pozytywnymi komentarzami" ;]

Gość KNJKN
powiedzcie mi dlaczego nie widać komentarzy wystawionych przeze mnie Sprzedającemu? w jego panelu i w jego komentarzach.