Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

BARDZ PRZEJMUJE SIE TYM CO MOWIA O MNIE INNI .

Polecane posty

mam 17 lat i chodze do liceum. Ogólnie jestem bardzo lubiana, mam spore powodzenie u płci przeciwnej. Jest grupka dziewczyn z którymi miałam spory od gimnazjum, wlasciwie nie wiem o co. Chodzą do innego liceum, moje i ich liceum to najpopularniejsze szkoły w mieście. Byłam zimą na obozie na którym byla moja i tamta szkoła, były równiez te dziewczyny i inne idiotki z ich szkoły. Miałam spór z jedną z nich, bo coś do mnie przysapała i powiedziała że jestem pojebaną blondynką. więc juz teraz jest ok 10 dziewczyn które mnie nei lubią z tamtej szkoły, bardzi sie tym przejmuje bo nigdy nei miałam takich sytuacji, ciagle mysle ze pewnie mnie obgadują i mowią innym jakies bzdury na moj temat. Na portalu nasza-klasa zapisałam sie do ich klasy jako gość ponieważ znam i lubie druga połowe dziewczyn i chciałam obejrzec zdjecia. Ktoś mnie przyjał ale juz dzis wyrzuciła inna osoba nie wiem kto, przejełam sie tym strasznie ; /// Jak sobie radzicie z takimi sytuacjami? Tak samo przyjaciółka powiedziała mi że jej bliska znajoma ma kolezanki w mojej szkole i powiedziały że jestem lustą lalką :O nie wiem jak sobie z tym radzić bo te słwoa nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, czasami jestem w centrum zainteresowania nie robiąc nic w tym kierunku, ale nie wiem skąd wnioski że jestem pusta.? Jak temu zaradzić:( ogólnie nie potrafie sprzeciwic sie krytyce i odpowiedzieć nic na nią:(

doradzicie mi cos madrego?:(

DZIEKI ZA POMOCNA I WYCZERPUJACA ODPOWIEDZ :o

Gość akbyr
według mnie one po prostu zazdoszczą ci czegoś..urody, inteligencj lub charyzmy....nie warto sie nimi przejmować, poszukaj sobie innych koleżanek

no tak:( mam inne koleżanki a one nigdy moimi nie byly, ale jest to dosc popularna grupa osob i boli mnie to ze pewnie wszystkie na mnmie coś pierdzielą ;(

Gość akbyr
Nie warto sie nimi przejmowac głowa do góry!!!!! :) skoro są takimi cholerami to ich sprawa ja bym na twoim miejscu poszukala sobie po prostu innych znajomych. Świat jest okrutny nie mozesz brac sobie do serca tego co kto mysli lub mowi na twoj temat bo nigdy nikomu nie dogodzisz skoro nie akceptują cie taką jaką jesteś to trudno , one mają problem nie TY