Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna odchudzaczka

dieta dr Pape

Polecane posty

Osa, mam identyczne marzenie - dojść do 65 !!! To już wtedy dam radę wcisnąć letnie kiecki i będzie super. A reszta... to już powolutku... Najgorsze jest to, że odchudzam się na różniste sposoby od początku stycznia, i przez te 2 miesiące nie mogę zgubić tych nędznych 5 kilogramów...... a to by mnie zmotywowało i dało siłę... ale jak trochę się uda, to i trochę wróci.... miała też przygodę z Dukanem, spadło 4 kg i po 5 dniach na feriach wróciło wsio :) :) :) Teraz mam nadzieję, że to stabilna i trwała zmiana :) Nooo, Ty masz motywację, na ślub będziesz laseczka :) :) :)

Ucina mi litery... nie mówię gwarą... :) :) to tylko literówki :) :) :)

Gość jakatakajaaa
czesc , mozna kawe bez mleka ale z cukrem na snaidanie? bo mysle nad ta dietka pomozcie

jakatakaja... pewnie ze mozna kawe z cukrem na sniadanie.. tylko bez mleka :)

Gość jakatakajaaa
laleczka a ile tej nutelii dajemy ? mniej wiecej ? czy na łyzeczki?

Gość jakatakajaaa
no ja wlasnie pije bez mleka ;)

Gość jakatakajaaa
a ze smietanka mozna? bo ktoras tu pisala ze pije taka

ogólnie zasada jest taka ze zadnego bialka zwierzecego rano na sniadanie... choc niektorzy robia male grzeszki... bo jak dolejesz 1 cZy 2 male łyzeszko tot ez sie straszna rzecz nie stanie.. ale chyba watro trzymac zasad by byc piekniejsza prawda??? i opic sie kawy z mlekiem czy smietanka np po obiedzie :)

Gość merciiina
Dzień dobry ! czy to prawda co p[isze na 1 stronie ze ta dieta jest tylko dla osób z duza nadwaga? nie mam nadwagi ale chcialabym sie tak odzywiac po prostu nie tyc a trzymac wage jaka myslicie?

Gość jakatakajaaa
rozumiem to taka ze smietanka po obiedzie a rano czarna ( i tak taka pije ) wiec spoko ;)

Gość cxcacaccca
z tego co ja czytalam to ta dieta dla osob od 25 bmi ale moze sie myle nie wiem ja tez mam ok 21 bmii chce sprobowac choc moze przytyje ze nie mam nadwagi? sama nie wiem czekam na jakies podpowiedzi

Lammia- no mam nadzieje ze laska bede :) Dziewczynki ja kawe pije normalnie z mlekiem... lubie tez z cukrem ale nie mam pochoty z rana na taka. Nutelli uzywam normalnie.... jak zwykle... Moj wzrost to 172 cm - 72,2 zywej wagi :) :) :) Tluszczyk z odrobina miesni i sciegien :) :) :) a wy??? :)

Gość jakatakajaaa
dziekuje:) pozdrawiam

merciiina mozesz spróbowac jak najbardziej. ja tez mam bmi 21.3 :) ale wole jesc zdrowiej i lepiej.. i nie czuc głodu co chcwile.. osa ja mam 160 zł. i waga teraz 55.. a chce zejsc do 50 :) w tamtym roku mi sie udało do 49.7 :))

Gość merciiina
beacia ale waga nie idzie w gore ? a jesz tak jak dla bmi 25? sorki ze zanudzam ale nie chce popelnic błedu duzego

nie... waga nie dzie mi w góre... ale poczytajcie sobie wcześniejsze posty od początku... przy tej diecie może na początku waga isć troche w góre (ale tylko na poczatku) ale to w tych przypadkach kiedy organizm był długo zmuszany do ograniczania kalorii, posiłków..i był katowany np. wysokobiałkowymi dietami... to samo wtedy prze się mowi ze waga moze na poczatku pojsc w góre.. ale po stabilizacji waga zaczenia spadac :)

Gość merciiina
dziekuje beacia no to u mnie moze tak byc ale sprobuje , ;) jeszcze dzis nie jadlam nic wiec moze zaczne od jutra

Gość merciiina
musze sobie sprawdzic dokladnie bmi ale pozniej bo teraz ucieka\m na zakupy

Gość dalia111
jestem na diecie pape, ile nowych osób , fajnie :) ale nurtuje mnie 1 rzecz a mianowicie czy zupy mozna ajesc na smietanie w porze obiadowej? np pomidorowa z makaronem ( dzis taka mam na obiad i nie wiem czy ja moge ja zjesc na tej diecie?

Gość dalia111
od dzisiaj * mala poprawka

Gość tlusta laleczka
dede jadla obiad ziemiaki 4 sztuki i kapuste mala porcja mieska z grila

Gość tlusta laleczka
wiczcorem zagladne co u was a teraz do pracy a tam okolo 6 zjem wiejski serek

Gość jakatakaja
mam ocjote ma pasztet kiedy mge go zjes na obiad z bulka bedzie dobrze czy nie

Gość jakatakaja
przeczytzcie to co napisalam? bo narobilam bykow hehe

Jakatakaja- moim zdaniem takich rzeczy jak pasztet to nie abrdzo. W tej diecie mozna wszystko jesc ale ja mysle zetez sa jkakies ograniczenia??? Pasztet to nic dobrego nawet jesli sie nie odchudzasz. No chyba ze.sama zrobilas i wiesz co tam jest? W takim razie zwracam honor :) No ja tez juz pozarlam obiad: lyzke musu z ziemniaczkow, kawalek mielonego wolowego, warzywka i pol paroweczki. Mam nadzieje ze bedzie ok. Wieczorem tylko koktajl i moze szklanke mleka :)

Moje Ładniutkie koleżanki:) jak nas duuużo:) witam nowe:) właśnie mam relax w pracy(całe 3 minuty) więc wcinam obiad: bułka z wędliną( bułka pełnoziarnista,wędlina chuda drobiowa) do tego mozarelki małe,pomidor,ogórek kiszony,papryka konserwowa i normalnie dziś zjem sobię pączka, a potem morze zielonej herbatki. Cudownie z tymi kijkami tylko.... ja się wstydzę:( wolałabym coś w domu robić.A co myślicie o tych ćwiczeniach Ewy jakiejś tam ten program Skalpel?? Ps.Słońce u mnie:) energii moc:) nawet szef mnie nie denerwuje:)

zupa pomidorowa na obiad??? oczywiscie ze tak!!! i to z makaronem lub ryżem ":) it o sporo..nie żałujcie sobie :)) ja tez po obiedzie juz.. dzis bagietka z kielbaska i serkiem,.... niestety obiad mam w pracy i niemam miejsca na odgrzanie..wiec robie kanapki..lub cos zamaiwmay z kolezankami... na kolacje mam tynczyka w sobie własnym... a dzis zrobie sałatke to wezme sobie na jutro do bułki na obiad :D

tarara... program ewy chodakowskiej - skalpel lub inne to dobry pomysł... jak nie chcesz ruszac sie z domu.. ja od wczoraj cwicze zumbe :) tez w domu przed kompem... jesli nie mam mozliwości iśc na siłkę... bo ogólnie staram sie raz w tygodniu isc na siłownie... :)

Gość jakatakajaaa
osa dziekuje , fakt nie wiadomo co jest w pasztecie . ale tez nie wiadomo co jest w wedlinach i parowkach , wiec tez trzeba by było je wyeliminowac, zobaczymy jak to bedzie bede probowac nie jesc takich pierdól ;)