Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Gość Ju......
Yeez, o mojej podszywaczce. :) Miłego! 🖐️

ju gdyby zielona zachowywała się tak jak mówi , że się zachowuje pewnie stwierdziłabym, że wszystko jest ok- jest inna dobrze jej z tym ba może nawet bym ją podziwiała a może nawet zapragnęła bym spróbować czy rzeczywiście jej słowa mają sens ale po cholerę ja mam próbować skoro na jej przykładzie widzę, że wiele teorii to tylko teorie

Szukanie , ja tez jestem jeszcze lagodna jak owieczka- uwierz mi na slowo .. nie draz dalej ;)

Zielona- no nie moge wydaje mi sie wez odpowiedzialnosc za swoje wydaje mi sie ......i nie opieraj swoich odczuc na wydaje mi sie pa wszystkim

Ike , alez ja znam cie - lepiej niz ci sie zdaje zielona skoro tak mówisz nie wiem jaką ty mnie znasz- więc nie będę cię przekonywać że jest inaczej nie wiem jakbyś to argumentowała??:D no ale skoro tak twierdzisz

Zielona, kolezanko. Wkleilas dzisiaj fragment Tolle'a, ktory mowi w skrocie o tym, ze szczescie we dwoje zwane miloscia nie istnieje :) Rozumiem, ze wklajajac ten fragment utozsamiasz sie z jego trescia. Dodatkowego komentarzanie zauwazylem. Dlatego osmielilem sie zapytac wczesniej, czy jestes szczesliwa w swoim zwiazku? I jak to sie ma do wklejonego fragmentu? Odnies sie do tego, prosze, w kontekscie wlasnego szczescia. Ja sie z tym nie zgadzam i dlatego napisalem wlasna wersje. Na pewno widzialas. (kopia w Rownoleglosci)

Ike [kwiat[ to dobrze :) Ja nawet nie wiem o czym dziś była ta gorąca dyskuta :o :)

Ike , to co widze podoba mi sie :P wystarczy ci ? ;) nie bede ci wystawiac portretu psychologicznego - zapomnij :P podoba mi sie twoja szczerosc , brak aluzji , nie owijanie w bawelne ... twoje poglady to nieistotny drobiazg ;) wiesz co mam na mysli ? :)

Szukanie , ten fragment mowi cos innego :) mowi o milosci o jakiej my smiertelnicy zwykli , niestety pojecia nie mamy :O mysle ze warto szukac :) czy jestem szczesliwa ? pisalam wczesniej :)

i nie - nie utozsamiam sie z tym fragmentem , przemawia do mnie ,

Gość Ju......
OK, Ike, nikt Cie do próbowania czegokolwiek nie nakłania. Zresztą, dla każdego coś innego jest dobre. :)

"Szukanie , ten fragment mowi cos innego mowi o milosci o jakiej my smiertelnicy zwykli, niestety pojecia nie mamy" Jak wiekszosc teorii. Mowia o tym, o czym nie mamy pojecia. Co nie daje tym teoriom jedynie zielonego swiatla do zawladniecia nami:) Niektorym teoriom mowi sie: Stop! Czerwone! Do mnie nie wejdziesz! "i nie - nie utozsamiam sie z tym fragmentem ," Co za ulga.... Jedynie pozostalo zapytac o to, dlaczego zatem ten akurat fragment zostal przez Ciebie wklejony? --- O szczesciu rodzinnym a la Zielona nie czytaklem, niestety. Nie czytam kazdego topiku przeciez, ten tez wczesniej jest mi znany jedynie we fragmentach. Kto by to wszystko czytal...no nie, Zloty? :D

Szukanie , pytania zadajesz zbyt osobiste :P co do teorii- ja dalam jej zielone swiatlo, to troche jak -prawda cie wyzwoli , i w moim przypadku to jest moja prawda :) kazdy ma swoja wlasna ;)

"prawda cie wyzwoli" Kochanie tak jest ❤️ mnie wyzwoliła w pewnych sprawach pokaże Ci jej jak mi zaufasz ❤️ teraz czeka na na następne i ostanie wyzwolenie ❤️

Gość Ju......
Ale fragment Zielonej mówi przecież o "miłości romantycznej" - czyli takiej opartej głównie na emocjach. Ludzie są ze sobą, bo dostarczają sobie pewnych skrajnych emocji - zarówno negatywnych, jak i pozytywnych. I od nich się uzależniają, a nie od siebie. Od nich - czyli od własnych emocji, de facto. Takich związków pełno. O prawdziwej miłości wspomniane tam zostało jedynie, że bardzo rzadko występuje i brak tam bieguna ujemnego.

hheheeheh a ja będę miał WSPANIAŁA I PIĘKNĄ, PRAWDZIWA MIŁOŚĆ :P :) ❤️

Ike , to co widze podoba mi sie wystarczy ci ? nie bede ci wystawiac portretu psychologicznego - zapomnij zielona zasadniczo nie ma to dla mnie znaczenia- ale miło mi a co do portretu bardziej chodziło o argumentację :na jakiej zasadzie uważasz że znasz niż o to to jaka według ciebie jestem:) ide czytać równoległosć bo chyba wypadłam z tematu:D

Gość Ju......
Z Zieloną? :D

Ike , wlasnie o tym mowilam caly czas , poglady sa nieistotne , warto dostrzec za nimi cos wiecej :P i staram sie - z kazdym czlowiekiem tak wlasnie postepowac , niektorzy mi na to nie pozwalaja - wbijajac mi na gwalt jakies pierdoly o ideologii i kulturze :O nic im na to nie poradze , za pogladami stoi czlowiek - staram sie o tym zawsze pamietac :)

i wiem ze to nie ma znaczenia dla ciebie - to moje argumenty ze widze cos wiecej ;) zaprzeczysz ? :P

Zloty :) rozpuszczasz mnie do nieprzytomnosci ;) slabne z minuty na minute :D

zielona nie zrozumiałyśmy się nie obchodzi mnie to czy ktoś mnie lubi czy nie a wymianę poglądów bardzo lubię

Gość *Sami*na odwyku
Jesteście okropne😭jestem na odwyku a Wy tak pitolicie od rana ,że musiałam wlecieć :(:P

Gość Ju......
Stęskniłaś się, Sami. :) Fajnie!

Gość *Sami*na odwyku
To też Ju,ale tak filozofowanie na mnie działa.....jak płachta na byka:D a co u Ciebie Ju?przeprowadzasz sie do swojego mena?