Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

"ona zafałszuje wylatuje z naszego chóru ,ja zafałszuje wylatuje z chóru." cholera.... a to nie jest dokładnie to, co zarzucałyście Kuchni....? i czym się tak strasznie brzydziłyście...? bo czegoś zaczynam nie rozumieć...

Ike jesteś potencjalnie zagrożona wiedziałaś o tym? dopadła się babska przyjaźń, a ta nie wybacza teraz to już musisz śpiewać tak, żeby Samicy pasowało zawsze inaczej zmiecie cię z powierzchni ziemi... i wymiecie z okna tlenu retro:D będę z tym jakoś żyć ;) :D

Nuty? raz moje raz jej widzisz retro z ike są zasady proste ona zafałszuje wylatuje z naszego chóru ,ja zafałszuje wylatuje z chóru. sami! litości!

"będę z tym jakoś żyć" słyszysz, samico..? :) ike ma to gdzieś! :)

nie retro - ja na wszystko patrze z przymruzeneiem oka dwa siwe wlosy na skroniach - mi juz wystarcza :) wyciagnelam nauke dla siebie,

retro:) ile płacę za adwokaturę ??:)

Moja droga retro rozwalić przyjażń kobiecą może tylko facet:) i to mnie bardzo wkurwia i irytuje,przecież samam wiesz coś o tym kucharza bronisz,a nie wiesz do czego Ci potrzebny, jakoś Ike nie usprawiedliwiasz do PANA IDEALNEGO a przecież czasem była bluzgana niesprawiedliwie.

a ja mam w ogóle inne pytanie do Samicy jeśli mi zechce odpowiedzieć, oczywiście gdybyś miała Samico do dyspozycji skalę od 1 do 10, to powiedz, jak smakuje seks bez miłości..? ile punktów na takiej skali byś przyznała za ostatnią noc z Motylasem?

hmmm, zeby tak cudzy seks mogl komus w gardle koscia stanac :O nieslychane :O

jakoś Ike nie usprawiedliwiasz do PANA IDEALNEGO a przecież czasem była bluzgana niesprawiedliwie. sami - bo nie rozumiem- a dlaczego retro miałaby to robić ??

dlaczego miała by to robić? bo trzeba być obiektywnym a nie zapatrzonym ślepo w faceta. Przyjażn to przyjażń --mozna powiedzieć ''zachowałas sie tak czy srak''obrazić itd,ale jeśli facet cos zawali zaatakuje bez sensu,zachowuje sie jak matoł to też trzeba powiedzieć ''zachowałeś sie nie fair nie podobało mi sie to'' a powiedzenie zawsze bede za Tobą bez wgledu na wszystko,to przyzwolenie na zachowania ,które u innych nas drażnią. Retro 10/10 seks bez miłości :)

Gość Luśka F.
He he, dobry komentarz, Zielonka. :)

"rozwalić przyjażń kobiecą może tylko facet" eee tam wcale nie tylko generalnie kobiece przyjaźnie są dziwne i w gruncie rzeczy nietrwałe interesowne przede wszystkim i własnie takie pełne zaborczości nie zawsze, rzecz jasna, ale bardzo często

Gość Luśka F.
Nie potwierdzam ostatnich obserwacji Retra względem kobiecych przyjaźni. Ale to pewnie dlatego, że ja się rzadko z ludźmi zaprzyjaźniam, za to jak już, to na cale życie. Reszta to tylko koleżanki.

wiem retro ze kobiece przyjaźnie są dziwne dlatego nim nazwę Ike przyjaciółką netową mocno sie nad tym zastanowie. na razie jest dobrze :)

retro fakt takie przyjaźnie kobiece często są niestety kuchenne też

Retro 10/10 seks bez miłości Samico:):) a jak będzie seks z miłosci?? to zabraknie ci skali. Bo to chyba przecież o niebo lepsze...? :):) może spuść chociaż o 4 punkty...? :):)

dlaczego ma być o niebo lepszy seks z miłości? Bedzie taki sam jak jest ,pen mu nagle nie urośnie ,bedzie lubił to co teraz a dojdą słowa ''ja Ciebie''''Tylko Ty'' ''na zawsze :)

Zdecydowaniei ze stanowczością w pisaniu domagam się tantiemów od wszystkich którzy w ostatnim czasie wykorzystali moje słowa dla sobie tylko znanych korzyści, bo jak nie to polecę z tym do..., jeszcze nie wiem dokąd [ trwa intensywny proces jak tu się obłowić] Pytanie nr 1 czy ta heca śmieszy tylko mnie? Pytanie nr 2 czy ojciec założyciel ma faktycznie więcej niż 12 lat?

żarówa ode mnie nie dostaniesz nic za wczorajszy bunt

dlaczego ma być o niebo lepszy seks z miłości? :( jak to..?? nie ma żadnej różnicy dla ciebie..??? nie wierzę. to niemożliwe.

zarowka - wypchaj sie :P ja wkleilam twoje slowa- bo chcialam ci do tylka wejsc :O nie docenilas - nie jestes juz moja kolezanka :P z nami koniec!!!!!! :P ps. zalozyciel to facet w podeszlym wieku - dlatego smiejemy sie po cichutku- z szacunku na roznice wieku ;) :D

Nie ma dla mnie żadnej róznicy retro seks to seks i nie ma sie czego doszukiwac ,jakieś duchowości itd słowa to słowa mi do orgazmu nie są potrzebne

ja osobiście sami mam odwrotnie zasadniczo każdy sex bez miłości jest przeze mnie wspominany niekoniecznie fajnie ale coż zrobić :D hormony:P

"Nie ma dla mnie żadnej róznicy retro seks to seks i nie ma sie czego doszukiwac ,jakieś duchowości" nie, nie wierzę ci chyba musisz już po prostu nie pamiętać jak to jest.... zresztą, nieważne to jest w tej chwili wazne że jesteś zadowolona.

bunt? ike tylko stołowe nogi lekko zaczełam piłować, najlepsze jeszcze przed nami :) zielona wyskakujesz z kaski nie ma to tamto, człowiek się upocił napisał a tu się zlatują [wpisać dowolne określenie] i roznoszą po całej kafeterii

a ja mam jak to na Sami Hill przystoi seks bez miłości zajebisty kochankowie normalni a z tymi z więzią duchową przejebane te słowa pierdolą wszystko :O

ja na temat seksu bez uczucia wiele powiedziec nie moge :O jak sprawdze to sie podziele jak nic ;) czasem udaje sie uczucia zeby do seksu doszlo :D ocena kto LEPSZY ? to jak zwykle tylko proba oczerniania innych , postawienia sie w lepszym swietle... nie ma LEPSZYCH - to moja najmadrzejsza madrosc zyciowa :P

ale ja lubi rozmowy z retro ,mi ona nie przeszkadza ,dla niej jestem matrixem ona dla mnie:D to jest własnie fajne.