Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Gość Luśka F.
Justys :D na potrzeby kafe mogę być les 😘 A żeby zamknąć sprawę, było tak, ze w dniu, w którym pojawił się wredny prowokator, więcej sobie pogadaliśmy (żarty, szybkie rioposty itp). A że Retrówkę cały czas podejrzewałam wtedy (to były początki) o prowokowanie, to tego samego wieczora zapytałam, czy to ona dziś po południu wystąpiła w roli wspomnianego prowokoarta, w domyśle - dla żartu i śmiechu. Żadnego z nich wówczas dobrze nie znałam, ale mnie bawili. No i z tego powstała teoria, ze byłam rozczarowana brakiem penisa u Rero, o czym zresztą dowiedziałam się dużo później (ta retrowa pamięć :P ) :)

Gość Ju.................
Ike, a dla mnie to sa próby zrobienia z ludzi przygłupów. Tyle. Albo dziwaczne poczucie humoru. Ja nadinterpretacji nie lubię, bez znaczenia, jaki jest powód.

Ike - bo ty , moja droga widzisz w dziewczynie to - czego ja za cholere dostrzec nie potrafie :) wybacz , dla mnie to biedna , zagubiona duszyczka .. jedyne co potrafi to kopac i gryzc wszystkich w kolo , moze obawia sie ze inaczej nikt nie zwroci na nia uwagi? :O najpierw kopnac w dupe - a pozniej piateczka???? :D :D :D smiac mi sie chce - ot co

Gość Luśka F.
"Ike, a dla mnie to sa próby zrobienia z ludzi przygłupów. Tyle." Dla mnie podobnie. :)

sami ja nie neguję czepiania się twojej seksualności albo "mojego" komika o zapędach lesbijskich lusi nie wspominając w sumie to i bulwersujące i z drugiej strony zabawne- ale dopisywać do tego kuchenne teorie.......

mi chodziło o jej teksty do Lusi o nic wiecej Z Resztą nieważne :)

oj tam sami a kto by się jej tekstami przejmował nie takie rzeczy retruś już po główce chodziły jest tu ktoś kto temu wierzy? nie i słusznie

wiecie czego ja nie rozumiem, czy ten facet nie mógłby przyjść i po ludzku napisać słuchajcie miłe panie [miłe mógłby sobie darować] co było a nie jest... jeśli ktorąś uraziłem to przepraszam zapomnijmy itd i zwyczajnie palić sobię tę kaszę?? zamiast robic cyrki jak mały chłopiec, obrażać się, podgladać z ukrycia i donosić, spadać z podkulonym ogonem przecież widać,ze ma sentyment do tego miejsca, ze je lubi tego nie rozumiem...........

wlasnie - nikt sie juz nie przejmuje :) moze czas na zmiane imagge retro? zaskocz ludzkosc w koncu swoja jasna strona ;)

Gość Ju.................
Czyli mówisz, Ike, że Retrówka już tak ma? :) Dziwne tylko, że do Szukającego lub do Kucharza nigdy się tak nie odezwała... Z nimi zupełnie inaczej rozmawiała... ;)

dobra napisze inaczej mam wrażenie że każda z nas lubiła poprztykać się z retro teraz obrywa jej się za kucharza i robi się z niej kogoś- za kogo nigdy jej nie uważano to moje ostatnie słowo w tej sprawie- bo zaraz ktoś będzie musiał bronić mnie a ten ktoś będzie musiał być broniony przez następna osobę :D czysta komedia

ja sie nie przejmuje jestem jaka jestem traktuje seks jak traktuje,nie czuje sie gorsza od tych kobiet które tylko z love,ani też gorsza od tych które z pierwszym lepszym napotkanym facetem. a retro jest jaka jest,z resztą każda z Nas umie z Nią rozmawiać,wiec jest ok:)

jeszcze jestem:) Lusiu, ze względu na niezmienną sympatię dla twojej osoby, nie będe kontynuowac watku twojego rozczarowania moim brakiem penisa. :) po prostu, kurcze, no, przepraszam cię, że nie mam....:) a Kucharza będzie wam brakować:) zobaczycie:) może nie tak samo jak komika, ale równie mocno:) bo facet to facet jak sie pojawi w babskim towarzystwie, to tak jak kostka toaletowa... niechcący wnosi świeżość:) a ten kawałek kojarzy mi się z moimi ostatnimi ostatnimi rozmowami na forum.. niepokojąco powatrzający się motyw... niby monotonnie a jednak wcale nie:) http://timtek.wrzuta.pl/audio/21nCBwaiVbF/eric_prydz_ft_pryda_-_pjanoo_radio_edit :P bye.

Zarowko . z tego co zaobserwowalam -nie moze :) to jakas walka wewnetrzna dla niego - czy bog wie co:O w kazdym razie to sprawa HONORU- jak wyrazila sie retrowka ;)

żarówa on????? on przecież jest pewien swojej niewinności

No przecież broni Go sama retro walcząca z penami a wiec uważa ze jest nieskazitelny nie wierzę w to ze kucharz z niknie,pojawi sie pod inną kostką toaletową ze swoją świeżością tfu pod nowym nickiem :D:)

Retro- blad :) ja zaobserwowalam ze tutaj najwiekszy ubaw byl- jak kucharzyna milczal.. wpadal na chwile - rzucil pogadanka - ze zgrozy zamieralysmy na moment ;) ale tylko na moment :D an potrali niezle namieszac , robi to z luboscia i upodobaniem... najchetniej cudzymi rekami :(

Gość Ju.................
Kucharza to Retro broni, więc jak gada bzdury, to swoje usłyszy. Żarówka, widocznie on tak lubi, nie wiem. Ale faktem jest, że gdyby chciał to zakończyć, mógłby to szybko i sprawnie zrobić już dawno temu. (i nie piszę o usunięciu topa) Widocznie miał jakiś interes w tym, żeby było inaczej.

ju nie broniłabyś kogoś kto jest dla ciebie ważny? ja na kuchni broniłam i siebie i w jakiś sposób komika- i zasadniczo innych wy też się broniłyście chciałam być usłyszana, zrozumiana- nie atakowana nie bądźmy kucharzami

pewno cierpi za narod ;) MY jako zgnilizna moralna - toz to cudowny powod do cierpien - czyz nie? ;) sens zycia ....gdy sensu zabraknie :O

a Kucharza będzie wam brakować zobaczycie to działa w obie strony i w tym przypadku chyba jemu bardziej, mam wrażenie sądząc po zaangazowaniu

Ike , ja w zasadzie nikogo nie bronie , komentuje , mowie co mysle , gdybym dostrzegla jakis sens w wywodach retro- napewno powiedzialabym jej o tym ... tyle ze wiekszego nie dostrzegam :O moje zdanie :)

Gość Ju.................
Pewnie bym broniła. Was nie bronię bo nie wiem, czy sobie życzycie, a same sobie super radzicie. :P Ale co do Kucharza, to przecież nie dostało mu sie za nic, jak to Retro próbuje nam wmówić. I nie wierzę, że sama w to wierzy. No jasne, wstawić się, pewnie że trzeba, ale nie zaprzeczać prawdzie.

12:57 [zgłoś do usunięcia] ike ju nie broniłabyś kogoś kto jest dla ciebie ważny? ja na kuchni broniłam i siebie i w jakiś sposób komika- i zasadniczo innych wy też się broniłyście chciałam być usłyszana, zrozumiana- nie atakowana nie bądźmy kucharzami Wybacz Ike ale rozbawił mnie ten tekst,nie bądzmy kucharzami--czyli NIE MAMY BYĆ MIŁE WRAŻLIWE I UCZYNNE tak jak Go widzi retro,czy mamy NIE BYĆ ZŁOŚLIWE BEZ DYSTANSU I NIESPRAWIEDLIWE jak widzimy go MY? :):P wiem grabię sobie

Gość Ju.................
A może mamy przestać gotować? Kobiety - od garów!

ja nie mówię, że retro ma rację ja mówię, że ma prawo widzieć go po swojemu i ma prawo go bronić proste i logiczne

wiecie co........ nie poznaję was:) ................ albo was nie znałam