Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

wyprowadzę Chomicznego na ludzi! chyba wyprowadzisz chomicznego na retro!

Gość Ju pijana
Hej Laski! 🖐️ Jak poderwać faceta, który ma ogromne powodzenie? Jejkuuuu, jak on ślicznie śpiewa ❤️❤️❤️

Gość Ju pijana
A Retro faktycznie chce Chomisia wykończyć. :( Jak facet nie ciupcia, to mu odbija 😭

ju nie pij od rana chetnie udziele ci porad ale chwilowo muszę na troszkę wybyć :)

Gość Ju pijana
Oki, podziękowała 🖐️ 🌻

Hej Laski! Jak poderwać faceta, który ma ogromne powodzenie? Jejkuuuu, jak on ślicznie śpiewa zgodnie z obietnicą nie podrywać -masz juz faceta:P

Gość *Sami* ....na chwileczkę
zacznij Go komplementować i poproś o lekcje śpiewu :P:D

sami przecież on nie przetrwa nawet jednej takiej lekcji z ju:)

Gość Ju pijana
Ike 😭 No weź :( Sami, jemu się Tamarcia spodobała :( :( Nie wiem, kiedyś się uśmiechał, puszczał oczka, a teraz cholera jak powietrze mnie traktuje. To z tym komplementowaniem może być dobre, ale pewnie każda mu słodzi. Zresztą, nic dziwnego. Więc pomyślałam, żeby może też mu nie pokazywać, że mi się podoba?

ju a ty nie jesteś przypadkiem zajeta??:P czy szukasz asekuracji??:P

Gość Ju pijana
Jestem. Ale co to, podrywać nie można? :P A co do tej lekcji to pojechałaś, dziewczyno. Ale to jest myśl :) :)

eee tam Tamarcia nie masz pewności czy Mu sie spodobała :P

Gość Ju pijana
Ale mam oczy. Wiesz, tak prawdę mówiąc, to nawet by źle nie było, gdyby się koło niech kręcił - też bym skorzystała. :P

heheh ,no w sumie to jest mysl tamari zrobi Mu kuku a Ty bedziesz pocieszycielką:P:D

Gość Ju pijana
Dokładnie :D A tak poważnie, to, cholera, pełno lasek się do niego wdzięczy, dlatego sądzę, że robiąc to samo nic nie zyskam. Więc co robić?

powiedz Mu ze masz faceta,od razu sie Tobą zainteresuje:D słuchaj baci Sami ona zawsze dobrze radzi:O(no prawie zawsze):P

Gość Ju pijana
OK, posłucham, dzięki. Może jeszcze go przyprowadzę, co? Może będzie zazdrosny :classic_cool:

Gość Ju pijana
Ale nie babci Sami tylko siostry Sami 👄

heheeheh o tak bedzie bardzo zazdrosny :D za chwile gej pozna motyla:O ciekawe co mój przyjaciel o Nim powie.,jak mi zacznie Go obrzydzać to jutro bede już wolna :O zmykam do potem 🌼

Gość Ju pijana
Jak zacznie Ci go obrzydzać to będzie oznaczać, że sam ma na niego chrapkę. :P Powodzenia, Sami!

heheh przeczytam Mu zaraZ twój post:P papapaa

Gość Ju pijana
Hej, Mi! To dużo czasu Wam to "przebudzenie" zajęło :P

Gość Ju pijana
To gratulacje! :) 🌻 To pogadajmy na głębsze tematy: masz już kreację? :P

Gość Ju pijana
Hmmm, to pięknie :) Obyś tylko siostry nie przyćmiła :P No, coś na ramiona wypadałoby mieć.

Gość Ju pijana
Nie dziwię się mężowi. Oby mu nic nie zrobił... :D A ja poważnie, ale to z nocki pozostałości. Lepsze to niż kac. :) Może byś mi doradziła coś na mój problem z podrywem?

Gość Ju pijana
Już wszystko napisałam w sumie, ale przedstawię pokrótce parę faktów. Jakiś rok temu czy półtora spodobał mi się facet od pierwszego wejrzenia i słyszenia. Jak chodziłam do niego zamawiać kawałki, to mi robił jakieś bezsensowne problemy, więc uznałam, że mnie nie lubi. Potem się okazało, że się jego koledze spodobałam. Jak innym razem nie było kolegi, to on się uśmiechał, puszczał jakies oczka, patrzył, więc pomyślałam, że tez mu wpadłam w oko. Ale może on tak do każdej? A może zauważył, że mi się spodobał i dlatego? Nie wiem. W każdym razie nic nie robił, żeby mnie poznać, ja czasem coś tam próbowałam z dziewczynami, ale raczej się przy tym tylko błaźniłyśmy, nawet nam jakies laski groziły :o To jakoś 2 czy 3 miesiące trwało. A teraz widziałam go pierwszy raz od tego czasu i cóż, słabo to widzę. Z pannami się obściskiwał jakimiś, Tamarcię mi oblookiwał, a do mnie się nawet nie uśmiechnął. W sumie ja też do niego nie. I się zastanawiam, co zrobić, gdy następnym razem znów go zobaczę.

Gość Ju pijana
Miało być pokrótce, a wyszło jak zawsze. :o :P

Gość Ju pijana
Dzięki.🌻 Również myślę, że jakby chciał, to by coś zrobił. Ale mnie nie obchodzi, czego on chce - po prostu ja chcę jego i już! :P W sensie, że jestem gotowa zrobić coś konkretnego. Bo wątpię, żeby powielanie zachowań innych kobiet nim zainteresowanych przynioosło efekt. He, faktycznie zapomniałam dodać, z jakiej okazji się widzimy - prowadzi imprezy w klubie.

Gość Ju pijana
No własnie myślałam, żeby poprosić go o nr kom. albo dać mu swój. Już raz chciałam, ale jakies panny się do niego przylkeiły, a mnie i dziewczynom zaczęły wygrażać.:o Po prostu dziwię się... Jeśli dobrze wyczułam, że mu się wtedy podobałam, to przecież powinnam dalej... A tu zonk.😭

Gość Ju pijana
Ewentualnie zostaje poświęcić Tamarcię dla dobra sprawy albo rzeczywiście przyjść tam z moim facetem :D