Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.nana.

zła i zaraz mnie rozniesie...

Polecane posty

Wrr... Znowu pojechał do swego kolegi, który jest dla niego najważniejszy. Ostatnio zostawił mnie na drugim końcu miasta i o północy musiałam wracać sama do domu bo on wolał zostać z nim :( To trochę nie w porządku bo przyjechaliśmy razem a on nie rozumiał, że na drugi dzień miałam kolokwium i nie mogliśmy być za długo... Myślałam że zachowa się jak na dojrzałego faceta przystało. Teraz leże, wszystko mnie boli, a on znowu sobie pojechał... Ja rozumiem gdyby to jeszcze jakoś wyglądało , ale ten kolega wyraźnie podkreślał że mnie tam nie chce,a on stanął po jego stronie :( Ludzie mnie dobijają. Czy ktoś chce porozmawiać ? :( bo do nikogo nawet gęby otworzyć. Nie wiem co mam z tym zrobić. Bo rozmowa nie pomaga... :( 🖐️

Gość widzialy galy co obciagaly
🖐️

Gość gratuluje faceta
i=ciekawe ile jeszcze takich topikow zalozysz zanim zaczniesz szanowac siebie

Gość no widziały widzały
to niech teraz nie płaczą to bo nic nie pomoże .

Hmm... tylko ja nie wiem co z tym robić i szczerze liczę na rady :( jestem gotowa na wszystko ... bo żal mam okropny :(

Gość uppupp
podnosze

Gość jak to co
zadzwoń do niego i przepros go za swoje niegodne zachowanie a i zrób mu dobry obiad.

Niestety to nie wypali ponieważ zostawił telefon... i nawet nie wiem czy wróci na noc. Może lepiej spakować mu torbę? ...

mysle, że najlepiej bedzie jak spakujesz mu ta torbę...ale przy okazji wyjaśnij za co. przy jego poziomie może tego nie zakapować i potem będzie myslał, że go krzywdzisz z czystej wredności...