Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lektorkaaa

Uderzyłam go w twarz...

Polecane posty

Lokatorka - jesli uważasz że nie zadziałałaś bez powodu - to same przeprosiny i poniżanie się przed nim byłyby wbrew Tobie. Napisz najlepiej, że PRZEPRASZASZ, za to co się zrobiłaś, że była to przesadzona reakcja, ale on po prostu wyprowadził Cię z równowagi swoim zachowaniem, ponieważ było ono dla Ciebie krzywdzące, niemniej jednak czujesz się winna, gdyż nie powinnaś była tak reagować.

Gość uzależniona od cafeee D
Ankesenamon

Gość Lektorkaaa
powiedział mi, że ma kochankę bo ja jestem do niczego i poniosło mnie, ale juz przeprosiłam... a on sie nie odzywa :(

Gość Lektorkaaa
21:23 to był podszyw Jest mi tak strasznie smutno... :( Tak nam się dobrze układało, a tu nagle takie coś. Męskim okiem - dziwny jakiś jesteś.

Gość Męskim Okiem
Czemu dziwny , kobiety czasem robią coś bo dają się ponieść emocjom nie ma się co na nie fochać jak ostatnia baba. Kobiety które leją facetów po twarzy są bardzo impulsywne .

Wg mnie trzeba zachować umiar w kłótni. Nie wolno ani policzkować ani bluzgać, bo to przecież bez sensu - nic dobrego nie wniesie. A masz możliwość pojechania do niego? Może będzie w domu... Chyba, że ma chłopak cięty charakter. Wówczas proponuję dać mu trochę czasu i nie męczyć ani telefonami ani smsami. Odezwać się jutro...

Gość Lektorkaaa
Prawdę powiedziawszy to oboje jesteśmy dość nerwowi. w momencie kiedy go uderzyłam byłam nawet prawie pewna, że mi odda. Widziałam zresztą jak mu ręka drgnęła. Jakoś się powstrzymał. Chyba spróbuję się z nim jutro skontaktować. Ale nie wiem co z tego będzie...

Gość Lektorkaaa
A tak ładnie mu lodzika robiłam.... nie wiem, co mnie dziś napadło:(

Gość Lektorkaaa
A w sumie to co się zamartwiam, tego kwiata jest pół świata, no nie? :P

Gość Lektorkaaa
Jak już się podszywacie, to może oryginalniej?

Gość Męskim Okiem
Na drugi raz hamuj się trochę.

Kocham problemy dojrzewania:D Jestes niedojrzala emocjonalnie skoro walisz ludzi po twarzy - dla mnie to najgorsze chamstwo jakie mozna zrobi. Moglas go juz kopnac w jaja albo w dupe. No ale po twrazy?? Zastanow sie... Powinnas bezzwlocznie przeprosic. To juz nie jest kwasita czy zasluzyl czy nie - to kwestia kultury osobistej. Napisz ze cie ponioslo i nie zapanowalas nad soba...

Gość fsfshjfgkldfjgfjkfjfsfs
E tam...szuja na pewno zasłózył! ;)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ankesenamon , wtedy nie wkleilo mi sie pol wypowiedzi, a chodzilo mi o to ze masz racje ;p