Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoskaaa

Co według was oznacza słowo BLACHARA

Polecane posty

Gość zoskaaa

cały czas piszecie o blacharach a nawet nie macie pojęcia co to słowo znaczy ! Nie lubie tego określenia..! i nie obrazajcie sie ze tak pisze ale pisze to co myśle. napiszcie mi co oznacza to słowo

Gość kijowo
laska lecaca na fury , zazwyczaj BMW dresiarzy. Widze ja tak: dlugie tipsy z cykoniami, wlosy na skunksa (biale z przodu, czarne od spodu), jasne jeansy biodrowki ze zdobienami/cekinami, solara, ostry makijaz.

wg moich kolegow - zsolaryzowana, tleniona tapeciara w bazarowych ciuchach, z tipsami takimi, ze gowno z tylka moze wygrzebac, lecąca na kase i auto

Blachara - osoba płci żeńskiej dla której priorytetem w związku jest super lansiarska fura MisiAczKa

Gość na moje oko
łatwy lachon szczający z podniety na drogie auta (nie mylić z dziewczynami, którym się auta/motory podobają)

Gość są to kobiety przesadnie
opalone na solarium , ubrane w obcisłe stroje krótkie spódniczki , często pojawiają się na fotka.pl pokazując swój tyłek lub cycki . Głównym ich zainteresowaniem są mężczyźni posiadający furę , a gdy są już w strszym wieku mieszkanie lub dom . Blachara lubi się pokazać , prowadza sie z takimi misiami i pokazuje, że ona jest taka niesamowita.

widzisz zoskaaa, chyba wszyscy sa zgodni co do tego, co to jest blachara, bo definicje niczym sie nie roznia ;)

Gość koks na złotks
Np. Sylwusia z Rozmów w Toku

odnośnie pojęcia łatwy lachon, nie każdy ma szansę poruszać się samochodem za 100-200tys zł a są i takie wytrawne blachary które to rozróżniają , więc dostęp do nich mają panowie o raczej zasobniejszym portfelu .

Gość zoskaaa
dzieki za te definicje

wpisz w google "lubi się pokazać"

po pierwsze to odczepcie się od BMW, bo ja jestem dziewczyną, żadną blacharą i taki samochód posiadam, nie wiem dlaczego w tej głupiej polsce się przyjęło, że BMW to samochód koksów i dresiarzy skoro na zachodzie jest to auto głównie dla menagerów itp. Wg mnie blachara to nie koniecznie musi być blond solara-tapeciara w spódniczce, ponieważ sama mam taką znajomą. Na pozór normalna dziewczyna, sympatyczna, ale na ulicy ogląda się za niemal każdym samochodem, rozpoznaje z odległości ok 500m kto jedzie po odgłosach np tłumika. Lubi muzykę dudniącą z podrasowanych samochodów, i właśnie w towarzystwie wieśniaków z łańcuchami oraz takimi to samochodami, się obraca, żal mi jej troche

W tej głupiej Polsce to samochody są sprowadzane z EUROPY głównie a mocne i w przystępnej cenie to jedynie BMW. Oczywiste jest że zwykłym fiatem punto nie zrobimy szału samochód dobry ale co to ma za silnik a w betach min. 2L . http://www.youtube.com/watch?v=6eSYAQQ6HII

Gość sliweczka wegiereczka
dla mnie BLACHARA=DODA

Gość Misiaczek:*
No sorry ale jak laska jest z wyrzszych swer to chyba wiadomo że nie wsiadzie do byle jakiego auta co nie. Ja tez jestem z wyrzszych swer i co mam sie pokazać w byle jakim samochodziku ha nie wiecie co piszecie każda szanująca się laska nie wsiądzie to byle jakiej marki trudno takie sa nie które laski:) Ale to nie oznaczy że jak lecą na auto to odrazu jakieś modessy wielkie:(:)

Blachara- żeńska odmiana blacharza samochodowego, osoba zajmująca się naprawa głównie karoserii samochodowej

hmmm a ja o sobie mówię- blachara - bo interesuje się trochę samochodami, znam sie trochę na mnich, rozpoznaję modele (chociaż nie po odgłosach;) - to tylko benzyna od diesla i ew. pojemności silnika, no bo to słychać) no i oglądam sie za samochodami na ulicy wiem, to kaszana, ale lubię patrzeć na ładne rzeczy, a niektóre samochody są ładne :) a co do wyglądu, mam prawie 40 lat, chodzę na sportowo i mam tipsy o długości kończącej się wraz z opuszkami palców (leczniczo)