Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może byc czy nie może

co sąsidzicie o czerwonym wózku dla chłopca?

Polecane posty

Gość moze być jak ci się podoba

podoba mi siebardzo ale sama nie wiem czy pasuje dla chłopca

Chłopcu to raczej będzie obojętne:) A tak na powaznie to bym kupila,ale jakis ciemniejszy odcien czerwieni, moze pomieszany z czarnym czy jakims innym kolorem.

mi sie bardzo podoba, mąż nie chciał czerwonego i mamy niebieski, ale spacerówke właśnie mamy kupić i teraz napewno bedzie czerwona:)

Gość jasneże pasuje
znam 3 mamusie które świadomie kupiły czerwony wózek dla chłopca. Mój synek ma czerwoną bluzeczkę nawet:) z tygryskiem :D

Jasne, że może być! ja uwielbiam kolor niebieski taki bardziej turkusowy i czy będzie chłopiec czy dziewczynka to taki wózek kupię, chociaż też się nasłuchałam, że niebieski to dla dziewczynki nie teges! ale mam to w nosie, bo jak ktoś zauważył , dziewczynce będzie to obojętne :D a skoro mi się podoba, to czemu mam kupować inny ;)

Gość ja mam czerwony
dla chłopca i jest ok, wydaje mi się że tylko różowy nie pasuje, a tak pozatym to chyba wszystkie inne są ok - no może jakieś kwieciste wzory moga byś nienajlepsze

Gość też mam czerwony
dla chłopca

Gość mój mąż powiedział mi dziś
moja córcia ma dwa niebieskie wózki, nie rozumiem tego podziału, nooo bez różu oczywiście dla chłopaka ;)

Gość czerwony to bardziej
czerwony to kolor uniwersalny, i dla chlopca i dla dziewczynki, a nawet wiecej czerwonych bluz i koszulek widze na dziale chlopiecym niz dziewczecym. co innego roz, ale czerwony kupuj smialo. mi nawet do glowy nie przyszlo zeby sie nad tym zastanawiac;) nad rozem i kwiatkami owszem myslalabym ale czerwony - nic tylko kupowac;)

My planujemy kupić turkusową gondolę i czerwoną spacerówkę niezależnie od płci, bo takie kaurat kolory nam się podobają. A fotelik dla dziecka to będzie z różowymi wstawkami , bo taki dostaniemy prawie nieużywany, też nie zależnie od płci będziemy go używać.

Gość przyszła mama...-0
Dziewczyny jak myślicie z tym kolorem...czy czerwony odpowiedni dla chłopca upatrzyłam super wózek własnie w tym kolorze ale nie wiem czy jest odpowiedni dla chłopczyka. Proszę o rade ;-)

Gość ndndnd
moja starsza siostra ma synka, a wózek ma czerwony (Chicco) :). Moim zdaniem kolor wózka dla chłopca nie ma większego znaczenia, prócz różowego xD

ja miałam wózek czerwono-szary dla swojego synka Mikado ox-ford (2007) i był super kolorystycznie i funkcjonalny

Gość mama 2 razy już
miałam czerwony dla chłopca. Nie słyszałam narzekań syna na kolor wózka :P

Gość czerwony kolor bardzo ładny...
ja mysle ze to ładny kolor

Gość odpowiedz od kobiety
a czy moze byc zielony dla dziewczynki? widzialam kiedys ładny wozek ktory był w jasnej zieleni (cos jak pistacjowy) i postanowilam ze moje dziecko bedzie taki mialo bez wzgledu na plec.... z drugiej strony bezpieczniej jest kupić czerwony, zolty czy zielony bo wedlug mnie pasują do obu plci

Gość ja woże syna w różowym
bo mam taki po córce. To tylko wózek. Nie ma znaczenia jaki ma kolor.

Gość miminka26
Pewnie, że może ja mam fioletowy, a dokladniej genziana :)

pewnie , mi się czerwony bardzo podoba :) i mam zamiar naszej niespodziance - bo nie znamy płci :) sprawić właśnie czerwony wózeczek