sexyangel 0 Napisano Maj 8, 2009 Mam pytanie, pewnie głupie i zostanę wyśmiana ale muszę je zadać bo bardzo się martwię. Od miesiąca nie przyjmuje tabletek anty. i od tego czasu zawsze zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, natomiast dzisjaj partner spuścił się na okolice intymne. Ni było stosunku tylko to spuszczenie na zewnątrz jednakże na te okolice. Nawet tego nie poczułam dopiero kiedy dotknęłam się tam poczułam wilgoć..była jej spora ilość. Szybko się umyłam ale teraz się martwię czy sperma nie przeniknęła czasem dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sexyangel 0 Napisano Maj 8, 2009 czy ktoś z was miał podobnie?? kupiłam test ale wiadomo że teraz nic nie wykryje bo za mało czasu upłynęło..lekarz też tego nie sprawdzi..i nie wiem co zrobić..czy kupić postinor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no co ty myślisz ze co niby Napisano Maj 8, 2009 plemnik wsiada na rower i rura???????!!!!!!!!! nIE JEST TO TAKIE PROSTE .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukrecja87 0 Napisano Maj 8, 2009 Cześć dziewczyny mam małe pytanie .... Czy możliwe jest zajście w ciąże w tydzień po odstawieniu tabletek????? 4 dnia po odstawieniu tabletek dostałam krwawienia; gdy się skończyło kochałam się z mężem bez zabezpieczeia kilka razy .... Proszę pomóżcie i odpowiedzcie czy mozliwe jest zajście w ciążę w takiej sytyacji??????????? przepraszam za taką zmianę tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala89 Napisano Maj 8, 2009 mój przypadek wygląda tak: odstawiłam tabletki ( przyjmowałąm je dwa miesiące, każde opakowanie ma 21 tabl. po czym robi się 7 dniową przerwe a 8 dnia zażywa się kolejne opakowanie) pierwsze opakowanie przyjęłąm całe, zrobiłąm przerwe, krwawienie wystąpiło normalnie, następnie rozpoczęłam 2 paczkę ale nie dokończyłąm jej, wziąłam 18 tabletek, po dwóch dniach wystąpiło krwawienie z odstawienia. Trwało 7 dni. Kiedy krwawienie się skończyło współrzyłąm z narzeczonym bez zabezpieczenia. Jaka jest szansa na ciąże? Jeszcze za wcześnie na test i na badanie learskie. Macie jakieś propozycje??? moja temperatura od kilku dni to ponad 37.0 , czasem 37.2 37.1 37.3 a dzis to bylo 37.4 zrobiłam test ale za szybko bo tylko 8 dni od przytulanka.. ------------------ a co do ciebie sexyangel to chyba najlepszy moze byc test.. ale w dniu spodziewanej miesiaczki, bo ja zrobilam zbyt wczesnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sexyangel 0 Napisano Maj 8, 2009 ja tabletki odstawiłam miesiąc temu i na razie okresu nie ma. Słyszałam już nie raz że po odstawieniu może się opózniac lub przez kilka miesięcy nawet w ogóle nie pojawiać..najczulszy test wykryje ciąże po 6 dniach..więc pozostaje tylko czekać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach