Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uny

Czy prośba o użyczenie samochodu i bycie kierowcą na ślubie jest zaszczytem?

Polecane posty

Gość uny

jak to wygląda gdy chodzi o kogoś z rodziny?

Zaszczytem?? Jeśli to ktoś z gości- prośba wydaje mi się troszkę nie na miejscu, bo to oznacza że nie może nic wypić i musi być do dyspozycji innych. Moi rodzice o prosili o to kogoś z dalszej rodziny, któregoś z mężów kuzynek taty, nie wiem jeszcze co się stało, ale facet nie przyjechał i wracali taksówkami. P. S. Mam nadzieję że to prowokacja, mimo wszystko...

Gość ale tam bylo
to chyba chodzi o prowadzenie samochodu z mlodymi. Myslę ze ok, przeciez wiele ludzi tak robi. Dla wielu osob wynajmowanie samochodu za tys. zł to już za duza rozrzutność. A po weselu jezeli nie PM nie maja pokoju w hotelu to przeciez jeszcze sa takowki. Więc w czym problem?

Gość my prosimy osobe z bliskiej
rodziny, aby uzyczyla samochodu i nas zawiozla, ale tylko do Kosciola i na sale weselna, tak aby nikomu nie ograniczac zabawy i wypicia kilku kieliszkow:)

Gość ksieżniczki same
no tak ale wlasnie o to chodzi zeby kogos POPROSIĆ i mieć nadzieję, że się zgodzi! Absolutnie nie uważam żeby to był zaszczyt!

nas wiozl maz kuzynki do slubu...normalnie potem pil a czemu mial sie nie bawic chodzilo tylko zeby do kosciola i na sale dojechac i nikt do nikogo niemial pretensji .. no a jak poprosic normalnie..spytac sie i tyle..my nie mielismy problemu tym bardziej ze to bliska kuzynka i dobry kontakt mamy i od razu sie zgodzili z reszta juz wczesniej sami o tym wspominali

Gość moja kuzynka poprosila
mojego kuzyna, prowadzil samochod swoich rodzicow. oni maja kilka saochodow, wiec tak zakombinowali, ze odstawili go na poczatku wesela i mogl norlanie pic. jemu to tam nie przeszakadzalo, ale wiem, ze sie w rodzinie gadalo, ze glupio zrobili i zalowali zeby se wynajac jakis saomoch i zaplacic. u mnie brat na pewno nie poprosi nikogo z rodziny, normanie wynajmie. uwazam, ze nie jest to zaszczyt, tylko oszczednosc.

Gość zaszczytem nigdy to nie bedzie
to jest przysluga i obowiazek, czyli nic nadzwyczaj przyjemnego