Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scalii

Ja jestem na tak a wy??

Polecane posty

http://www.powiedztak.allegro.pl/ przeczytałam o tym wczoraj i byłam w rossmanie i co kupiłam ostatnią która była przyklejona do informacji bo dopiero dziś jest dostawa bo je wszystkie wysprzedali ale byłam w szoku.Ja wiem co my sadzimy o tego typu akcjach już w rodzinie słyszę \"co nie będą Cię ratować bo inni czekają na narządy \" bzdura totalna przecież lekarze mają nas ratować a nie pozwolić nam umrzeć!!!. Więc to mnie nie przekonuję bo ja chcę żyć ale jak by coś mi się stało to niech moje narządy pójdą dalej mi się to w niebie nie przyda a mogę uratować życie i zdrowie.

Gość to już przekracza
..granice przyzwoitości!!.."K4cpeR19"to jakiś zboczony psychopata - na każdym topiku wklepuje obleśny link!!.( choć przyznam tego nie oglądałam)- żałosne!!!..a ..przecież internauci poruszają tak poważne tematy !!....... a wracając do tematu : jestem na tak - po śmierci nasze narządy są nam osobiście zbędne,a drugiej osobie ratują życie- więc żyjemy dalej w KIMŚ !!..każda akcja warta jest poparcia ....pozdrawiam...:-)

Gość ja też jestem na tak
mi po smierci narządy do nieczego niepotrzebne, a komus moga uratowac zycie, zdrowie. poza tm ja tez moge kiedys potrzebowac, wiec nie bede samolubna ;]

a po co to ???przeciez wiadomo jest ze jak beda chcieli to i tak nas pokroja nawet bez naszej zgody i naszej rodziny :/ zreszta wszystko mi jedno.......

ja się nie zgadzam na takie coś, mam nawet karteczkę w etui z dokumentami

Oki każdy ma swoje zdanie ale po co Ci w grobie nerki itp bakterie zjedzą i tyle