Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytan mam 100

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość pytan mam 100

dziewczyny, czy jest mozliwe, ze jestem w ciazy jesli: moj poprzedni okres przez 2 pierwsze dni byl obfity i gesty, trwal okolo 6 dni z czego reszta dni byla to krew, nie jakas obfita tylko taka srednia.. staralam sie obserwowac kiedy bede miec dni plodne ale nie wypatrzylam ich.. jesli liczac ze cykl trwalby 28 dni../tak trwa przewaznie/ to okres powinam dostac 4 dni temu a nie mam.. objawow tez zadnych nie mam.. ani na okres ani na ciaze.. jakies rady?

Wizyta u ginekologa. Nic innego lub test a masz podstawy żeby sądzić ze jestes w ciąży?? Jakies niebezpieczne przytulanko??

Gość pytan mam 100
przed poprzednim okresem uprawialam petting z facetem. Po tym jak ja mu zrobilam dobrze, on dotknal moment swoja dlonia swojego mokrego a pozniej zajal sie mna.. nie penetrował mnie dlonia/palcami ale raz jego dlon byla bardzo blisko mojego wejscia.. ale nie byla reka tez bardzo popaprana.. okres wtedy dostalam w 27 dniu cyklu..

twoj bachor tez raczej z wpadki bedzie sadzac po twoich...wypowiedziach, rozumu to nie posiadasz:)

Gość pytan mam 100
wpadka to od razu patologia?.. brak słow

Zeby zajsc w ciaze sperma musi przedostac sie do szyjki macicy nie ma innej opcji. choc czasami bywa roznie a ile od tego czasu minęlo??

Gość pytan mam 100
około 46 dni

Gość pytan mam 100
wypowie sie ktos jeszcze?