Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca26

jaki wózek ?

Polecane posty

Gość szukająca26

witajcie. ;) szukam wózka dla mojej dzidzi która urodzi się w lipcu. chciałabym wózek 3 w 1, z regulowaną wysokością rączki, na pompowanych kołach, czterech do przodu bez skrętnych przednich lub tylnich. tak mnie więcej do 1200 zł. ;) może macie jakieś pomysły,przykłady ? pozdrawiam i z góry dziękuję. :-)

Gość szukająca26
zdam się na wasze doswiadczenia, bo ja już mam od ogladania wózków mętlik w głowie. :)

Wejdź na stronę babyactive.com.pl Tam jest taki model Ballerina, ale on chyba nie jest 3- funkcyjny. Ja zdecydowałam się na Jet Picasso, on jest 3w1, tylko ma skrętne przednie koła

ja tez rodze w lipcu :) zdecydowalismy sie na chicco trio evolution, kosztuje wlasnie 1200 zl, ma skretne kola, blokowane przednie i co najwazniejsze- jest 3 w 1.

ja mam Jedo Bartatina Classic. jak dla mnie najlepszy! bardzo stabilny, świetnie się prowadzi, w sam raz na polne, czy leśne dróżki, no i polskie chodniki. jedyny problem waga - ok 16 kg. choć teraz te wszystkie na pompowanych kołach mają podobną wagę :)

Gość koombinujee
moge ci sprzedac własnie CHICCO 3 W 1 ZA 800 zł ! ma pól roku

Ja od miesiąca mam bebetto vulcano - godnola, spacerówka, fotelik do auta, wózek na pompowanych kołach - bardzo zwrotny. całość wyniosła mnie 1200 zł oprócz tego gromada dodatków które nie wiem czy wykorzystam:) Płny wózek z gondolą waży 12 kg więc nie aż tak strasznie. Wózka jeszcze nie testowałam na zewnątrz bo to dopiero 37 tc:)

Gość szukająca26
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZ. ;) ale raczej chcemy nowy ;)